AC/DC, Killers, Mastodon, Slipknot, Down, NIN, Jane’s Addiction, FNM, U2 μεσα σε 2μιση μηνες… ε μπορω να παω στρατο με την ησυχια μου πλεον:p
Φεστιβαλ.
Λιγο κουλο lineup βεβαια, αλλα φεστιβαλ
Rock in Idro λεγοτανε…
RV? 
O shaman ειχε παει στο λαηβ στο Μιλανο .
ελα ρε τοχαμε γραψει! ειχε webcasting!
[size=7]MΑΛΑΚΕΣ ΕΧΩ ΚΑ**ΩΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ LIVE!!![/size]
γι’αυτο τοιχο τοιχο 
Ρε παιδιά όλοι στο ίδιο καράβι θα μαστε 10 Αυγούστου? Αν είμαστε η πλειοψηφία των επιβατών να εισηγηθούμε να ξεκινήσει νωρίτερα 
Είναι μεγάλη διαδικασία 7 εισιτήρια και δωμάτιο, αλλά το σκέφτομαι και ίσως να το κάνω
Γάμα τους υπόλοιπους για μια μέρα κι έλα μόνος σου.
Όντως ρε Βέντερ, σήκω και φύγε νωρίτερα και στην τελική ταξίδεψε και μόνος σου… Πως μπορείς να χάνεις τέτοιο live κατ’επιλογή σου;;;;
Tι λέτε του παιδιού ρε παλικάρια. Πρώτα οι διακοπές και μετά οι συναυλίες. Σοβαρευτείτε :Ρ
Πρώτη φορά πάω σε νησί διακοπές και μία βραδιά λιγότερη = ένα γαμήσι λιγότερο. Επιχειρήματα του στυλ live fnm είναι καλύτερο και από σεξ απορρίπτονται 
Όχι σοβαρά κάτι πρέπει να κάνω, θα το ψάξω
!
ωμαγαδ
Πήγαινε ρε βεδερ giakanabutso και άσε τους καμμένους να λένε για λαηβ και κουραφέξαλα.
Καλά αν είναι να ΓΑΜΑΣ κάθε μέρα, ε μπορείς να αφήσεις και στους άλλους μία.
Ξεκολλάτε απ’ τον μεταλλικό κομπλεξισμό σας θα με κάνετε να μην έρθω φνμ 
Θα ρωτήσω αν αλλάζουν τα εισιτήρια είπαμε, τέλος!:b
ζηλευεις που ειμαι ταυρος?
να μην ερθεις. να πας αλλου
http://www.youtube.com/watch?v=mZSxkq05qGE
reunited and it feels so good… :stereo::stereo::stereo::stereo:
Άντε τυχεροί, και έλεγα πως θα τους βλέπαμε μόνο έξω φέτος.
Να περιμένετε πάντως ως ορεκτικό την ανταπόκριση μου σε λίγο καιρό απο την εμφάνιση τους στο novarock. 
Ρε κάνει ότι λέει η ψυχή σου… Απλά το να είσαι στο καράβι και να λες: “χμ, τώρα θα βγαίνουν”, “χμ, τώρα ποιό να παίζουν;” “χμ, τώρα θα τελείωσαν…”, “χμ, να ήταν καλοί άραγε;;”… Ε, είναι λίγο ψυχοφθόρο… Αν δεν πρόκειται να σου έρθουν αυτά στο μυαλό πάω πάσο…
Ντάξει βλέποντας τώρα και το set τους στο Download θυμήθηκα γιατί ο Patton είναι μίλια μπροστά από οποιονδήποτε frontman έχει βγει την τελευταία 20ετία. Ρε γαμώτο, οποιονδήποτε σκέφτομαι τον σβήνει υπεράνετα. Άντε ο Keenan εποχής aenima να συγκρίνεται μαζί του αλλά και πάλι τέτοιο ρεπερτόριο, τέτοια τρέλα, τέτοια σκηνική παρουσία και όλα αυτά μαζί σε ένα άτομο… δεν τα’χει κανείς! Πραγματικά, πόσοι καταφέρνουν στη σκηνή να φαίνονται ένα συγκρότημα μόνοι τους;
Ε ρε τι έχει να γίνει.
O oliva τα τελευταία χρόνια ίσως? Λάθος. ΕΙΝΑΙ η σκηνή μόνος του 
Κατα τ’αλλα αδικείς τον Κιναν. Τον κάνεις και φαίνεται τόσο μικρός.
Οντοπικ, ντάξει. Η καλυτερη μπαντα του συμπαντος ολακερου, επιτελους στο ελλαντα.
Μη γίνει καμια ακύρωση μόνο λόγω χαμηλής προπώλησης, θα τους πάρει ο διάολος.