Oι faith no more στο θέατρο βράχων στις 10 αυγούστου!

Θέατρο βράχων?

Μια χαρά!
Και καταπληκτική ακουστική!

Το πρωί Καρέα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της απόλυσης και μετά ποδαράτο Βύρωνα και κατασκήνωση εκεί όλη μέρα!

Slipknot/Mastodon/Down, Nine Inch Nails και FNM το ίδιο καλοκαίρι!
Ονείρωξη…

Ξεκινάμε ενδελεχή σεμινάρια στην gentle art of making enemies…

πιθανοτητες να παει τον σεπτεμβρη η συναυλια υπαρχουν??

Θα τους επαιρνε ο γεροδιαολας :smiley:

Πάνω απο το σπίτι μ δλδ. Να πάω; να μην πάω;

Είναι τόσο φτηνοί οι FNM που βγει με 2,5 χιλιάρικα η Detox?

Εκτός αν έχει 80 ευρώ το εισητήριο:lol:

ξέρει κανείς πότε αρχίζει η προπώληση:?:

Στο Ticket House τα παιδιά δηλώνουν ότι περιμένουν τα εισιτήρια τέλος της εβδομάδας ή και αρχή της επόμενης…:bounce:

Θέατρο Βράχων;

Μια χαρά!

Το πρωί Περιστέρι για τις τελευταίες λεπτομέρειες της απόλυσης και μετά διακτινισμός Βύρωνα για ψυχολογική προετοιμασία - και να περάσουμε έγκαιρα και το πανό …

Slipknot, Cynic, Jane’s Addiction, Nine Inch Nails, Faith No More το ίδιο καλοκαίρι!
Επιληπτική ονείρωξη…

…Ζωές παράλληλες…8)

σε ποιο eject εγινε η ανακοινωση? τι ειναι αυτο το eject? οχι μαλλον το festival που θα γινει ε?

To festival που εγινε.

Οι τύποι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΘΕΟΙ μπροστά σε 100000 κόσμο, τσίμπησα και μπακετίτσα :smiley:

Πήρα σήμερα τηλέφωνο το Tickethouse και μου είπαν ότι τα εισιτήρια θα είναι σε διάθεση 1η Ιουλίου και δεν έχουν ενημέρωση για το κόστος.

Άντε να δούμε

το γνωριζω το eject αλλα τι σχεση εχει με τους Faith No More?

H Detox που εκανε το Ejekt, φερνει και τους Faith No More

τσακαλια.μυριστηκαν το χρημα βλεπεις.

Να πω κι εγώ την χαζομάρα μου;
Μήπως στην Detox (εφόσον έχει κανονιστεί και ο χώρος διεξαγωγής) δεν ανακοινώνουν και δεν ξεκινούν προπώληση πριν την 1η Ιουλίου, οπότε και θα έχει τελειώσει το Rockwave;…
…προκειμένου να μην υποπέσουν σε αθέμιτο ανταγωνίσμο, λέω εγώ τώρα, “κλέβοντας” κόσμο από το Rockwave που θα προτιμούσε να πάει FNM;
Μου’ρθε εμένα τώρα.

Eιναι μεχρι να μαθει ο Μιχαλης το Evidence στα ελληνικα.

Πλακα θα χει.:-k

Το “Πατερα” να πει.