Και τι με νοιαζει εμενα για ποιον λογο εγραφε μουσικη ο Dan Rock και ο καθε Dan Rock απο τη στιγμη που εγραψε δισκαρες?
Ηθικον Διδαγμα (προς hokam και λοιπους prog καλλιτεχνες): Μη γαματε για να βγαλετε prog μνημεια…
Και τι με νοιαζει εμενα για ποιον λογο εγραφε μουσικη ο Dan Rock και ο καθε Dan Rock απο τη στιγμη που εγραψε δισκαρες?
Ηθικον Διδαγμα (προς hokam και λοιπους prog καλλιτεχνες): Μη γαματε για να βγαλετε prog μνημεια…
Δλδ θες να πεις οτι ο Hokam που γράφει τόσο φοβερή μουσική… ότι δε… ότι δε γαμάει?? :o :o
παιρνει ενισχυτη και κιθαρα και κατευθυνεται προς ερημικη σκητη του Αγ.Ορους
Εντιτ:Μπα Μανο,εχω αφοσιωθει στον Αγ.Γκεντυ Λι τον Μπασοφορο.Ειμαι αγνος και τρου.
ε, τι να σχολιάσουμε;
δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για τον νταν ροκ, αλλά γενικά δε θα έπρεπε να προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη. πολλοί διοχετεύουν τα προβλήματά τους (αγαμία και ντραγκς εν προκειμένω) στη δημιουργία οποιασδήποτε μορφής τέχνης και συχνά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ακριβώς λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του δημιουργού. κοινώς, ευχαριστιόμαστε με τη μιζέρια των άλλων… σαν δεν ντρεπόμαστε :lol:
Οχι δεεεε…
Εγώ λέω 'Ryche χωρίς να το’χω πολυψάξει όμως το prog…
η συνήθεια που έγινε λατρεία.8)
Queensryche ρεεε !!!
Τους D.Theater δεν τους αντεχω καθολου…
Τους F.Warning δεν τους εχω ψαξει πολυ για να εκφερω γνωμη…
A θα σας μαλωσω!! ξεχασατε τους θεους μου!!..η αγαπημενη μου prog μπαντα ειναι οι Shadow Gallery και ακολουθουν οι παλιοι Dream Theater και μετα οι Queensryche ,με μικρη διαφορα αν και οι Queensryche ηταν και πιο heavy οταν μεσουρανουσαν…γουσταρω πολυ Fates Warning αλλα δυστυχως τα τελευταια τους δεν τα εχω ακουσει καλα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη,αλλα οι κυκλοφοριες τους inside out και parallels εχουν γραψει ιστορια(το perfect symmetry το θεωρω πολυ πολυπλοκο,οκταποδοειδες και επιτηδευμενο prog…αυτο που παλια ελεγα σπαστικο progressive)
Νικος Summoning
Tυχαια διαβασα το θεμα και μου ξεφυγαν δακρυα και γελια και ολα μαζι οταν διαβασα στην αρχη οτι οι ραιχ παιζαν απο ποουζερ ως μελωδικο ροκ8O:lol:…
Τελος παντως εγω ψηφισα fates γιατι ηξερα οτι θα εχουν τους λιγοτερους ψηφους αλλα αγαπημενη μου μπαντα ειναι και θα ειναι οι Ραιχ…Oπως εχω ξαναπει βεβαια και οι fates ειναι μεγαλη γκρουπαρα που βγαζει ακομα δισκαρες(με ολη την εννοια δισκαρες fwxxxx) και ελπιζουμε να διαλυθουν…Αν και βασικα,αν δεν εχει ο matheos εμπνευση ας διαλυθουν τουλαχιστον να κρτησουν τη φημη τους:roll:
Βεβαια στο πολλ θα επρεπε να υπαρχουν και οι psychotic οι οποιοι βγαλα 4 δισκαρες και δεν καταλαβαινω την μανια καποιων να λενε οτι δεν ειναι προγκρεσιβ ολοι οι δισκοι εκτος απο το social grace…Τι ειναι ποουζερ και αυτοι?:?..Η μηπως δεν δουλευουν καλα τις συνθεσεις τους οπως οι fates?:lol:
Αnyway…Εχει ακουσει κανεις τον προσωπικο δισκο του buddy lackey που εβγαλε εκει γυρω στο 93 να πει καμια γνωμη?Προσωπικα αρχικα δεν μου αρεσε αλλα τελικα μου φαινεται ωραιος αν και οχι στα επιπεδα των waltz.
Βασικά ισχύει ακριβώς η τελευταία σου πρόταση. Είναι αρκετά καλός ο δίσκος. Και μόνο που ακούς τον θεο να τραγουδάει είσαι ικανοποιημένος. ¶λλωστε ιδέες από αυτόν το δίσκο έβαλε στους DST αργότερα ο Buddy.
Αγοράστε τον πάντως ρε παιδιά. 1 ευρώ κάνει στο ροκ σίτυ. Αυτό κι αν ειναι βάλιου φορ μανυ. (και λίγο πιο δίπλα στο NR κάνει κάπου 15 :lol:)
Πάντως οι Ryche όντως έπαιξαν από πρηστικό speed (στο EP) μέχρι μελωδικό ροκ (στο εμπάιρ)
Nαι και εγω με 1 ευρω τον πηρα8)…Γενικως εχω παρει μπολικα με 1-3-5 ευρω απο κει επειδη δεν μπορουσα να αντισταθω…
Δεν συμφωνω για τους Queensryche…Αρχισαν με καθαροαιμο αμερικανικο παουερ που στην πορεια εγινε προγκ μετα χεβι μετα εγινε καπως μελωδικο αλλα και παλι προγκ…(Οι συνθεσεις του empire δεν ειναι και τοσο απλες νομιζω…)…
Καλά σαφώς πάντα για επιρροές μιλάμε. Δε σου είπα ότι έγιναν Journey. Στα πλαίσια του προγκ όλα αυτά. Απλά στο Empire οι επιρροές αυτές είναι αδιαμφισβήτητα αρκετά έως πολύ εμφανείς
Θα συμφωνησω με Μανο.
Παντως στην παρουσα κατασταση και των τριων θα εβαζα τους DT κατω απο τους αλλους δυο.
Με 1 Ευρώ θα μιλάτε για την επανακυκλοφορία με το κόκκινο εξώφυλλο ε? Όχι την πρώτη έκδοση. Γιατί αν είναι η πρώτη να πάω να φορτώσω κανένα κάρο με cd…
Ναι το κόκκινο. Τι παραπάνω έχει η πρώτη έκδοση? :-k
Μικρή εισαγωγή. Όντως λείπουν πολλοί από τη λίστα, αλλά έτσι κι αλλιώς πατήσατε ένα ευαίσθητο σημείο μου. Είναι προσωπική μου γνώμη ότι οι Fates είναι ότι μεγαλύτερο στο prog. Και ακόμη και τώρα οι δίσκοι τους, είναι μεγαλειώδεις μέσα στην αφαιρετικότητά και στη λιτότητά τους. Από το Inside out και μετά ο Matheos έχει ξεφύγει σε πιο σκοτεινά και αργά μονοπάτια, τα οποία, καταλαβαίνω ότι ακολουθούν όλο και λιγότεροι. Υποθέτω ότι όπου ναναι θα το διαλύσουν, αλλά fwx δεν είναι εύκολο να ξαναβγεί. Και για να μη νομίζετε κάτι λάθος, θεωρώ ΟΛΟΥΣ τους δίσκους των Fates το λιγότερο, εξαιρετικούς. Δεν υποτιμώ σε τίποτα ούτε τους Ryche (OM δεν υπάρχει στη μουσική, ούτε για πλάκα), ούτε τους Theater (ειδικά μέχρι το Awake), αλλά αυτά είναι γούστα. Και συμφωνώ ότι είναι ότι πιο υποτιμημένο στο χώρο, αν και πιστεύω, ότι κάπου φταίνε κι οι ίδιοι γι’αυτό…
Για μένα είναι ουσιαστικά το Operation mindcrime VS Parallels…αουτσ…2 απ τους αγαπημένους μου δίσκους…
σκέφτομαι
σκέφτομαι
και μετά από σκέψη 2 σειρών ψηφίζω Queensryche
Ότι είναι σπάνια. Τι ερώτηση είναι αυτή?
A έλεγα μήπως είχε τίποτα έξτρας.
Rarity doesn’t interest me (unless it’s for free)