Περιττό να πω πόσο μεγάλη αλήθεια είπες μ’ αυτό το έντιτ!
Μη χαίρεσαι, αυτές τις φάτσες τις κάνει πάντα επειδή θυμάται ότι πριν από κάτι μήνες ψήφισε.
αστειρευτο γελιο οι τελευταιες σελιδες
+12335453 για να ειμαστε και στο κλιμα του θεματος
Ε τότε κολλάει κι η δικιά μου φάτσα. Κι εγώ ψήφισα πάνω-κάτω την ίδια εποχή (…ωπ, περίμενε, την ίδια μέρα!) και ένιωσα ΜΑΓΚΑΣ.
ΡΕ.
Βασικά αδύνατο να ξεχωρίσεις ένα κομμάτι μόνο απο τον δίσκο που θα είναι το ίδιο επίκαιρος και μετά απο δεκαετίες, και που συνιστά ένα απο τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) μέταλ κόνσεπτ που έχουν γίνει.
Είσαι οφφ τόπικ.
Δεν ψήφισε αυτός?
:lol::lol::lol:
Δεν ξέρω, ας μας πει!
Ρεεει τωρα το ειδα. Εδωσα σε Operation: Mindcrime αντι για Revolution Calling ο αμπαλος.
Παρακαλω καποιος ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ μοντερατορας να αλλαξει την ψηφο.
Εντιτ: Aν δεν εχει γινει ήδη δηλαδη, γιατι λεει 4 ψηφους σε rev. calling ενω δειχνει 3 ονοματα.
Ειμαι και εγω αορατος τωρα? :-s
επικο ποστ!!:lol3::bow2:
Asyftaos???:-s
Κορυφαιος δισκος!!!Απο τους αγαπημενους μου!!Ειναι απο τους δισκουσ που δεν βαζω τυχαια επιλογη…
Αλλα οταν παει στο track 12 ανατριχιαζω!!!So with no further delaying…I Don’t Believe in Love!!!8)
Ειναι απο τους αγαπημενους μου δισκους και μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να επιλεξω μονο ενα κομματι… Τι να πει κανεις για ενα τετοια αλμπουμ με τετοιο φοβερο consept? :respect:Τα Revolution Calling, Operation: Mindcrime και I Don’t Believe In Love νομιζω ειναι τα πιο πιθανα, αλλα θελει σκεψη… Οταν βγαλω(αν βγαλω) μια ακρη, θα ψηφισω…
Πολυ γελιο οι τελευταιες σελιδες…
αλλα ολοι λετε πιπες,αμα δεν ακουσετε SsoasS και Mindcrime σε vinyl-rip,δεν κλανετε και δεν νιωθετε μια και δεν μπορειτε να κανετε εγκεφαλικη συνδεση με το πονημα του Τεητ
8O8O
the mission=hitακι για να ψαρωνουν οι μεταλλαδες:wink:
Ι don’t believe in love=το γκομενο-ασμα του δισκου:wink:
Γιαυτο εγω λεω spreading the disease και αντε γεια8)
Εδω μιλαμε για Lsd,ενω παραπανω για φουντες!
Οτι βολευει τον καθενα:wink:
Η αμφισβήτηση:
Και η πληρωμένη απάντηση:
- bonus
Γιατί, όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί Smith και Harris, μιλάμε για ένα, διάσπαρτό μέσα στα τραγούδια, επικό μελλοντολογικό concept. Η κορύφωση και η κάθαρση μαζί, επέρχεται στο τελευταίο κομμάτι, όπου ο Ελοχίμ Μέγας Αλέξανδρος επιστρέφει στη γη και σώζει την ανθρωπότητα από την βάναυση τυραννία των πανούργων Νεφελίμ.
Και ο Μπρους είναι ο Λιακόπουλος;
Προβλέψιμο αστείο, ε; Άντε γαμηθείτε.
ΧΑΜΜΕΡ
Ρε το Needle Lies είναι κομματάρα! Θα ψηφίσω αυτό αν και δεν προτιμώ κάποιο συγκεκριμένο έναντι των άλλων.
Και για να φλεημάρουμε και λίγο
O καλύτερος concept δίσκος έβερ είναι το Scenes From A Memory
Συνεχίστε.
Όποιος θέλει να αντιληφθεί πλήρως το μεγαλείο των Queensryche και το τι κάνανε τότε να μου στείλει pm και θα του δώσω links για σπάνια bootlegs από live της περιοδείας του Rage For Order όπου ο Tate κάνει απίστευτα πράγματα (μιλάμε για τρομερά πυροκλάνια!) και για το Rage For Order σε τρελή ποιότητα από vinyl rip και να καταλάβετε πραγματικά πού είναι η ουσία των Ryche και να μην ασχολείστε με O:M όπως όλος ο κόσμος. Καλό το O:M αλλά το Rage For Order ήταν PURE MINDFUCK.
[SPOILER]ετσι…
και θανατος στο allmusic.com που δινει 2/5 στο rage και 4/5 στο tribe…!!!
*αν και το tribe Μετα απο καιρο που ασχολιθηκα μου αρεσε…!!
μα ρε 2/5 στο rage…!!![/SPOILER]
και επειδή το οφτοπικ πάει σύνεφο:
http://www.youtube.com/watch?v=Jfn4njkZmAc
Νομίζω ότι το έχω ξαναποστάρει κάπου.
Από περιοδεία του Rage for order, με όλη τη μπάντα σε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ εκτελεστικό επίπεδο.
Άσε που δεν παίζουν και σε κλίμακα φιμπονάτσι παραγοντοποιημένη σε Γκάους.