Και η επιχειρηματολογία συνεχίζεται από ότι βλέπω! :lol:
Όπως καταλαβαίνεται με τέτοια νοοτροπία, ποτέ δε θα υπάρξει ελληνική σκηνή μέταλ και όλοι θα μας υπολογίζουν όσο και οι ντιντίδες. Όποιος μουσικός ή όποιο συγκρότημα πάει να κάνει κάτι προς τα έξω, πέφτουν όλοι να το φάνε. Οπότε, το πρόβλημα πρέπει πρώτα να λυθεί εκ των έσω και μετά να ζητήσουμε εξηγήσεις από εταιρίες παραγωγής και διάφορα άλλα τέτοια, που δεν μας έχουν τουαλέτες στις συναυλίες, που μας στοιβάζουν σε μικρούς χώρους και άλλα τέτοια. Αυτή είναι η νοοτροπία της χώρας. Οπότε καλά να πάθουμε και ας μη μιλάμε.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Στοιχειωδη οργανωση ζηταμε οχι να μας κανουν αερα στ’αρχιδια. Απο εκει και περα προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που θα υποστηριξουν κατι μονο και μονο γιατι ειναι ελληνικο. Οταν ομως κατι ελληνικο αξιζει τοτε το χαιρομαι, δεν κανω σαν μιζερος ξερολας. Εχουμε γεμισει απο ‘‘κι εγω το κανω’’ τυπους που στο τελος φτανουν 40 χρονων και ακομη παιζουν στην καλυτερη σε κανα φεστιβαλ του δημου τους, ενω η κορωνιδα της καρριερας τους ειναι το ντεμο που εστειλαν στο Hammer το 95.
Μαράκι μου γλυκό, καταλαβαίνω ότι σου λείψανε προχθές τα μακρυά ξανθά μαλλιά, τα καστανόξανθα μούσια και τα σμιλευμένα μούσκουλα του γελαδάρη. Πρέπει όμως να μάθεις ότι αυτή η πουτάνα η ζωή δεν τα φέρνει όλα όπως θέλουμε, οπότε κάνε την καρδιά σου πέτρα, δώσε ένα φιλάκι στην αφίσα του ζακ, στείλτου γράμμα “thelo na kano ta paidia sou manaromanare” ή κάτι τέτοιο, χώνεψε ότι στη θέση του είναι πια ένας τύπος από Σαλόνικα με βαμμένο μαλλί, και -σε παρακαλώ-[SIZE=“4”] σταμάτα να μας πρήζεις![/SIZE]
Αυτά. Πείτε για τη συναυλία τώρα, βάλτε κάνα βιντεάκι, καμιά φωτό κλπ.
Συμφωνώ απόλυτα φίλος! Αυτό λέω και εγώ. Κάποιος ή κάποιο γκρουπ κάτι πάει να κάνει, ας πούμε ένα καλό λόγο. Δε σου λέω να τρέχουμε σε όποιον γρατσουνάει κιθάρα και είναι Έλληνας. Ας μη τρέχουμε στην τελική αν δε μας αρέσει, αλλά μην τον θάβουμε μόνο και μόνο επειδή μιλάει ελληνικά. Πάντως, συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις!
Πολυ καλο το live, αλλα εχω να πω 2 αρνητικα. Πρωτον με εκανε εντυπωση η σχετικα χαμηλη προσελευση του κοσμου κ δευτερον ο χωρος δεν ειχε τις καθιερωμενες χημικες τουαλετες αλλα μονο ενα σπιτακι το οποιο ηταν στην αλλη ακρη απο την εισοδο, για να φτασω ως εκει μου πηρε κανενα μισαωρο:?
η καλή απόδοση του οζζυ και το καλο σετλιστ δεν πρεπει να μας κανει να παραβλεψουμε την για αλλη μια φορα κακη διοργάνωση της ντιντι μιουζικ. Εκτος και εαν δεν μας κανει εντυπωση πλεον.
μικρή και πολυ φτωχή σκηνη (low budget τελείως, ούτε καν backdrop), φωτισμός το ίδιο, σαρδελοποίηση, λίγες τουαλέτες και σε λάθος θεση, χωρίς οθόνες κτλ
πέρασα πολύ καλά φυσικα λογω οζζυ και αυτο ειναι που μετραει, αλλα θα μπορουσε να ηταν η φαση πολυ πιο ανετη και ευχαριστη
Περασαν λιγες μερες, αλλα λογω δουλειας δεν ειχα αρκετο χρονο να τακτοποιησω τις σκεψεις μου. Γρηγορο ριβιου, λοιπον:
Εσπειρε. Εφυγα απο το σπιτι με μικροτερες προσδοκιες, αλλα τι διαολο; Ο Οζι ηταν στη σκηνη και ευτυχως με διεψευσε. Ποια φαλτσα; Μονο στο No more tears το καταλαβα! Σιγα μην περιμενα τον πριγκιππα του σκοτους να κανει τον Παβαροτι! Ευτυχως πηγα για να διασκεδασω κι οχι να το παιξω κριτης στο φειμ στορι.
Τρομερο σετλιστ, που τιμησε το νεο δισκο του (επαιξε το Σκριμ, μια χαρα ειναι). Θα μπορουσα να σκεφτω τουλαχιστον δεκα τραγουδια “πρωτης γραμμης” που θα ηθελα να ακουσω (με το Revelation να ειναι πρωτο-πρωτο, αλλα να το παιζει ο Ραντι :(), ομως ποτε δε θα ημουν ευχαριστημενος. ΟΚ, ακουσα το Killer, το Flying High, το Shot, ακουσα ολα τα σπουδαια τραγουδια του με τα οποια μεγαλωσα, ε… δε ζηταω παραπανω.
Ο Καραμητρουδης τα πηγε περιφημα. Ως φαν (ποζεριας) του Τζεικ Λι, δεν μπορω να φανταστω τι κακο εκανε ο Γκας με το στιλ που εχει στη σκηνη. Ειδα και τον Ζακ τον βαρυμαγκα το 05… So what, ενα ποζερι αλλου τυπου, χαζοαμερικανος με ολες τις “αμερικανιες” του. Αναρωτιεμαι αν τυχον βλεπαμε καποιον απο ολους τους κιθαριστες του Οζι στη σκηνη αντι του Γκας, τι διαολο θα λεγαμε αν στηνοντουσαν με τον ιδιο τροπο… Αριστος ο τυπακος, μπραβο του (για ολα).
Συναυλιακος χωρος… Χμ… Μονιμο προβλημα. Ολο λεω οτι δεν παω στη Μαλακασα (και το τηρησα μεχρι το καλοκαιρι για πανω απο δυο χρονια), ομως δυστυχως το μονοπωλιο ειναι ατιμο πραγμα. Οι ντιντιδες ειναι νουμερα, με συμπεριφορα πενταχρονου που του πηραν το παιχνιδι και το εστειλαν κατευθειαν για υπνο χωρις να το θελει. Η μικρη σκηνη, ομως, ειναι σιγουρα καλυτερα τοποθετημενη (αμφιθεατρικα) ωστε να βλεπουν οι ταλαιπωροι μετριο-κοντοι, εχει καλο ηχο και καλυπτει τα κενα που αφηνει μια συναυλια με μικρη (υποκειμενικα παντα) προσελευση. Για τα οργανωτικα δεχομαι τα παντα, εχετε δικιο διοτι ειναι υπεροπτες οσο δεν παει και αυτο φαινεται στις διοργανωσεις τους.
Κουιζ 1:
Γιατι ο Οζι δεν ειχε προβολεα πανω του;
[SPOILER]
Εχει γινει σαν μουστογρια και δεν θελει να τον βλεπουν
Ειχε χαλασει το μεικ απ απο τους νερο-κουβαδες
Ειναι ο Prince of Darkness
Επαιζε πλειμπακ
Ξεχνουσε τα λογια
Η Ντιντι εκανε οικονομια στο ρευμα
Αλλο
ΔΞ/ΔΑ[/SPOILER]
Ερωτηση:
Αυτος που εφαγε το νερο με τη μανικα πριν το ενκορ (δε θυμαμαι το τραγουδι ρε γμτ) πνιγηκε ή ακομα; :lol:
Κατ’αρχήν συγκίνηση… fire in the sky, no more tears, road to nowhere…
Εγώ δεν είδα κανένα 62χρονο γέρο που δε μπορεί να πάρει τα πόδια του… είδα ένα 8χρονο παιδάκι που χοροπηδούσε σαν τρελό από τη χαρά του γιατί μόλις του δώσαν ένα καινούριο παιχνίδι!
Πάρα πολύ καλή επιλογή τραγουδιών (αν και θα προτιμούσα 1-2 παραπάνω δικά του αντί Sabbath)
Ας το δεχτούμε. Ο Ozzy ποτέ δεν είχε καλή φωνή. Είχε όμως αυτή την ιδιαίτερη και περίεργη φωνή που γαμώτο προσφέρει, τουλάχιστον σε μένα, την ίδια ανατριχίλα με εκείνη του 70! Και για τα φάλτσα; Πραγματικά ήταν το τελυταίο που με ένοιαζε εκείνη την ώρα. Το ήξερα, το είχα ξανακούσει αλλά ποιος νοιάζεται διάολε;
Didi δηλαδή ποτέ δε θα καταφέρεις να γίνεις σοβαρή εταιρεία γαμώτο; Τόσο κόσμο στη μικρή σκηνή;
Πραγματικά για άλλη μια φορά άξιζε και με το παραπάνω η όλη ταλαιπωρία του 3ημέρου για να έρθω από Καβάλα.
P.S. Α και επειδή πολλοί κράζανε τον κόσμο που ήταν στατικός κλπ κλπ. Οκ και μένα δε μ’αρέσει. Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό ήξερε 3,4,5 κομμάτια και στα υπόλοιπα απλά άκουγε. Δηλαδή τι να κάνει; Ιδιαίτερα για να μάθει όλα τα κομμάτια και να είστε εσείς οι μεταλοπατέρες που σε όλες τις συναυλίες που πάτε ξέρετε τα πάντα από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό χαρούμενοι; Ή να μην έρθουν για να μη σας ξενερώνουν που δεν τα ξέρουν όλα; Δε μπορώ να τη καταλάβω αυτή τη νοοτροπία κάθε φορά.