Ετοιμοι για τον αρχοντα λοιπον…Οπως και να εμφανιστει, εμεις θα τραγουδησουμε αυτα που αναμενουμε και θα αποδωσουμε τα σεβη μας! Αντε να πλησιαζει ο Σεπτεμβρης!
Ε ναι δεν έχεις άδικο!!!

Ειδες που συμφωνουμε? Στις συναυλιες που εχει δωσει μεχρι τωρα παιζει και απο Sabbath παντως… Τα Iron Man, War Pigs, Paranoid κλασικα, το Fairies Wear Boots και καποιες φορες και το Rat Salad…
Aς αφησει τιποτα Iron Man και λοιπες φλωριες/σουπες και ας πιασει κανα Ιnto The Void να φτασουν τα σαγονια στο πατωμα και να μεινουμε σουζα…
Παιζει και το into the void απ’οτι ειδα.Παντως απο 2000-2010 παιζει μονο το
let me hear you scream (καλυτερα) αλλα ενα ακομα απο το αλμπουμ το καινουριο δε θα με χαλαγε … μακαρι να βαλει αλλο 1 και ας του κραταμε εμεις ταμπελες με τους στιχους 
παρτε κ σετλιστ να χετε
http://www.setlist.fm/setlist/ozzy-osbourne/2010/susquehanna-bank-center-camden-nj-bd58952.html
5/15 sabbath…ελεος…σολο ερχεσαι ρε θειο, αυτουποβιβαζεσαι αισχρα δηλαδη…
πλιτσ με το σετλιστ.
Μόνο το παρανόιντ να έλλειπε.
Ιnto the void! :o
ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!κ μενα το the void ειναι απ τα αγαπημενα μου.αν επαιζε κ κανα sweet leaf και το symptom of the universe και απ τους προσωπικους του δισκους ενα diary of a madman…:-k
Ρε μαλακες αυτο! Δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει αν το παιξει…
0 από Diary. Απογοήτευση.
κατι αλλο ρε μαγκες.ξερουμε αν θα ανοιξει καποιο αλλο συγκροτημα τη συναυλια?
Νομίζω προσκλήθηκαν τα ΚΑΠΗ της μαλακάσας για να ανοίξουν τη συναυλία 
Κακιούλες:):!:
επειδη βαριεμαι(κλασικα) να ψαχνω στο θρεντ…υπαρχει καμια εκδρομη απο θεσσ/νικη??
ακούω τα 6 live κομμάτια* που κυκλοφόρησαν μεσω iTunes και εχω δυο παρατηρήσεις…
- ο gus γαμει στη κιθάρα…
- σε πολύ κάλο επίπεδο η φωνή του τρελού…να μην πω βεβαία οτι είναι πειραγμένα τα φωνητικά…μακάρι να είναι αυτή η φωνή του…αν είναι έτσι μια χαρά θα περάσετε…
*01 Let Me Hear You Scream
02 Mr. Crowley
03 I Don’t Know
04 Suicide Solution
05 I Don’t Want to Change the World
06 War Pigs
Οι κακιούλες στις μεγάλες αγάπες επιτρέπονται 
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω ρε γμτ. Φοβάμαι μην απομυθοποιήσω πλήρως τον ozzy και δεν θέλω να την πάθω άσχημα.
ξερω αλλα επειδη δεν εχει ανακοινω8ει ακομη (νομιζω:-k), δεν μπορω να πω ρε γμτ#-o
παντως ειναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ και αρεσει σε πολυ κοσμο του ροκινγκ:wink:
ε δεν πειραζει - πες το…
ή γραψε στις φημες…