Pain Of Salvation

Πραγματι…Remedy Lane και τετοια ωραια θελει ο λαος! Το Scarsick αν και ειναι για μενα το χειροτερο τους, με ψιλοαρεσε τελικα.

Δεν ελπιζω σε τιποτα ιδιαιτερα καλο αλλα οκ,μακαρι.Ειναι παλια συμπαθεια πλεον,οποτε ευχομαι να επιστρεψουν στον παλιο καλο τους εαυτο.

εχουν παιξει ζωντανα το beyond the pale???

fuck

υπάρχει και σε mp3, από το (s)pain of salvation-live in Barcelona cd του machinah fan club, αν θες στείλε σε πμ το mail σου να στο στείλω.

απο την χθεσινη τους εμφανιση στο φεστιβαλ του Metal Hammer :metal:

για την ιστορια επαιξαν αυτα:

1.Of Two Beginnings

2.Ending Theme

3.People Passing By

4.Linoleum

5.No Way

6.Used

7.Falling

8.The Perfect Element

και ξαναλεω(για εβδομη φορα) οτι το road salt ειναι [SIZE=“5”]ΔΙΣΚΑΡΑ [/SIZE]

ειναι… :band:

Αντε να ανακοινωθει και 2ο leg γιατι στο 1ο δεν ειμαστε μεσα και εχω αρχισει να αγχωνομαι…
Αμα κανουν και τετοιες αλλαγες στο σετλιστ πρεπει οπωσδηποτε να ρθουν!

μολις ανεβηκε και το υπολοιπο perfect element :slight_smile:

Σχετικά σύντομα θα διαβάσετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Daniel που επεξηγεί διάφορες απορίες που έχουν οι fans και όχι μόνο.

μπορείς να μας πεις μια απο αυτές τις απορίες?
όχι την απάντηση…την ερώτηση…
έτσι να έχουμε κάτι να περιμένουμε

για την μουσική κατεύθυνση, το χιούμορ, το melodifestivalen, τους transatlantic, το concept του Road Salt κλπ…

“ισχύει ότι στο concept του road salt παίζει αιμομιξία μεταξύ των 2 sisters;”

εγώ αυτό θα ρωτούσα πάντως.

αυτο με την μουσική κατεύθυνση θα εχει ενδιαφέρον (αναμενόμενο βεβαία)…άντε να δούμε…

καλά transatlanticμε τον daniel μαζί πρέπει να είναι μεγάλη τρέλα…

*τι έχει πετάξει ο από πάνω…

πανέξυπνη ερώτηση. κρίμα που δεν έγινε…

υποκλινομαι :lol:

Μα καλά κανένας δεν πρόσεξε οτι ο Danielos πήρε πάλι την Parker ανά χείρας?Όπως τον παλιό καλό καιρό ρε φίλε…Ναιιιιι!!!Εκείνο το “Ooonceeee mooorrreeee…” του μεγιστοτεράστιου στο The perfect element κάθε φορά που το ακούω νοιώθω όλο και περισσότερο ότι είναι ότι πιο ανατριχιαστικό και τέλειο συνάμα έχει γραφτεί ποτε στη μουσική.

Πάρτε και ένα People passing by 8)

Ξαναρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία τους πρόσφατα, είναι μπάντα με φοβερή μουσική και άπειρες δυνατότητες, θυμάμαι το σκαλωμά μου όταν άκουσα για πρώτη φορα, και το πρώτο μου κομμάτι ήταν το ashes :slight_smile:
Προσωπικά αγαπημένα τα
One hour by the concrete lake, remedy lane.
Πρέπει να κάτσω κάποια στιγμή να ακούσω και το καινούριο!

Περιοδεία με Beardfish εκτός των άλλων.
:!: