Pantera

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου μέταλ συγκροτήματα (και μιλάει ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν ήταν μεταλάς).

Οι δύο πιο αγαπημένοι δίσκοι είναι το Vulgar Display Of Power και The Great Southern Trendkill και ακολουθούν οι Cowboys From Hell, Far Beyond Driven και Reinventing The Steel.

:respect: :respect: :respect: :bow: :bow: :bow:

Έχω ασχοληθεί μόνο με αυτά που έβγαλαν από το Cowboys from Hell και μετά. Tα προηγούμενα τους έτσι κιαλλιώς απόσα διάβασα γι`αυτά λογικά δεν θα μου αρέσουν. Αλλά οι ευρέως γνωστοί τους δίσκοι είναι πραγματικά διαμάντια. O ένας καλύτερος από τον άλλον!! Τα λόγια περιτεύουν…

τα σπανε! γκρουπαρα!
οι πιο γκρουβατοι καφροι εβερ!

8O 8O Mπας και έχω πυρετό και δεν βλέπω καλά?:-k :lol:

To καλό πράμα εκτιμάται απ`όλους:p

Οι Pantera είναι θεοι και τα cowboys και vulgar display τα γουστάρω άπειρα.

Sorry για το οφ τόπικ, αλλά τσεκάρετε το εξής:

Οι Exhorder είχαν βγάλει 2 δίσκους το 90 και 92. Ειδικά με τον δεύτερο που παραθέτω, έχουν αποκτήσει την θεσούλα τους και αυτοί ανάμεσα στους ιδρυτές του post thrash, που συνήθως αποδίδεται στους Pantera. Aν γουστάρετε το Cowboys From Hell, τότε θα χαρείτε αρκετά με τον συγκρκιμένο δίσκο.

Ε νταξει, αμα αρεσουν στον Σακη δεν πρεπει να υπαρχει ατομο που να λεει ασχημα λογια γι’αυτους.

Τι διάολο. Μέτσαλ.
np Vulgar γιατί συγκινήθηκα.

Σταυρωστε με για ενα λαθος! :stuck_out_tongue:

Σαν την Σαρρή ένα πράμα.?
:lol:

Ακριβως.

8O 8O 8O
μετα το Heavy metal is the law εχουμε το Part 2 της τρομοκρατικης επιθεσης
του bluez.Εχω αρχισει και ανησυχω.

Γκρουπάρα,και είναι κρίμα αυτό που συνέβει στον Dimedag.

Αγαπημένο κομμάτι:Regular people

κατεβαστε monsters of rock 1991 παιζουν στην μοσχα και ειναι pantera, metallica(ουτε μια παραφωνη νοτα απο hetfield) , acdc

Οι Ρantera σε αυτη τη συναυλιά που λες τα έσπασαν όλα. Κρίμα που δε δείχνει όλο το σετ τους. :frowning:

ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ.
Τα σπανε κανονικα.
ενας απο τους καλυτερους φροντμεν εβερ
ενας απο τους καλυτερους κιθαριστες εβερ
και ενας ντραμερ που ισοπεδωνει

δημιουργοι μιας ολοκληρης σκηνης και επισης τεραστια επιδραση στο nu (μην ξεχνιομαστε!!!μπορει να λεμε τους korn πρωτους,αλλα καποια αλλοι τα χανε παιξει νωριτερα!τεσπα!)

αιωνιο ρισπεκτ σε νταιμπαγκ!!!

Για οσους δεν το εχουν δει η στιγμη που πυροβολησαν τον Dimebag :frowning:

αστα να πανε! πολυ κριμα!:frowning:

εαν ο Hendrix ηταν τεξανος καφρος μεταλας σιγουρα θα ηταν ο Dimebag!:wink:

Bluezlick με αποτελειωσες. :smiley:

#-o [-X [-X

:metal:

Για τον πούτσο ήταν τότε…

8O 8O 8O Oι Pantera hair-μεταλάδες!!! [-X [-X :thumbdown: :thumbdown: