Αν και γουσταρω τρελα τα παντα απο το Cowboys… και μετα, το αγαπημενο ειναι το The Great Southern Trendkill. περιλαμβανει ενα σωρο διαφορετικα κομματια κι ομως καταφερνει να ακουγεται ενιαιο…
vulgar - cowboys - power με τη σειρα
:bow2: :bow2: :bow2:
Προσκυναμε ενα απο τα σημαντικοτερα συγκροτηματα των 90’ς (οχι ρε, ΔΕΝ υπηρχαν πιο πριν :p). 4 δισκοι, ολοι διαφορετικοι, μα κορυφαιοι!
Ενα τραγουδι εχω ακουσει το Cemetery Gates,μου φανηκε αρκετα καλο
Πέντε δίσκους δεν έχουν μετά το 90;
Ακου ολο το Cowboys from Hell. Και ας μην ακουσεις τπτ αλλο…
5 ειναι ρε συ. ξεχνας το reinventing the steel.
νταξ και το power metal καλο ειναι. απλα αλλη φαση
Domination consumes you…
Α ρε Dimebag… κρίμα…
Και να φανταστειτε οτι αυτη η μπαντα την κατηγορουαν οι μεταλλοπατερες ως core-αδικη!
Δεν εχω ακουσει τα παλια.Δεν με ενδιαφερει κιολας .Εχω λιωσει την αγια τριαδα.
Ηταν θεοι ρε πουστη μου.Αχ καταραμενη 11η σεπτεμβριου.
Slayer-Pantera live
To Power Metal το ακουσα προσφατα και αν και ειναι εντελως ασχετο με τα υπολοιπα,μου αρεσε αρκετα.
Κατα τ’αλλα Cowboys,Vulgar,Far Beyond και Trendkill και τα λογια ειναι περιττα.
πολυ καλοι, και ο τραγουδιστης τυπας ε 8)
Η καλύτερη μπάντα των 90s…Τέλος…
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου μέταλ συγκροτήματα (και μιλάει ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν ήταν μεταλάς).
Οι δύο πιο αγαπημένοι δίσκοι είναι το Vulgar Display Of Power και The Great Southern Trendkill και ακολουθούν οι Cowboys From Hell, Far Beyond Driven και Reinventing The Steel.
:respect: :respect: :respect:
Έχω ασχοληθεί μόνο με αυτά που έβγαλαν από το Cowboys from Hell και μετά. Tα προηγούμενα τους έτσι κιαλλιώς απ
όσα διάβασα γι`αυτά λογικά δεν θα μου αρέσουν. Αλλά οι ευρέως γνωστοί τους δίσκοι είναι πραγματικά διαμάντια. O ένας καλύτερος από τον άλλον!! Τα λόγια περιτεύουν…
τα σπανε! γκρουπαρα!
οι πιο γκρουβατοι καφροι εβερ!
8O 8O Mπας και έχω πυρετό και δεν βλέπω καλά?:-k :lol:
To καλό πράμα εκτιμάται απ`όλους:p
Οι Pantera είναι θεοι και τα cowboys και vulgar display τα γουστάρω άπειρα.
Sorry για το οφ τόπικ, αλλά τσεκάρετε το εξής:
Οι Exhorder είχαν βγάλει 2 δίσκους το 90 και 92. Ειδικά με τον δεύτερο που παραθέτω, έχουν αποκτήσει την θεσούλα τους και αυτοί ανάμεσα στους ιδρυτές του post thrash, που συνήθως αποδίδεται στους Pantera. Aν γουστάρετε το Cowboys From Hell, τότε θα χαρείτε αρκετά με τον συγκρκιμένο δίσκο.
Ε νταξει, αμα αρεσουν στον Σακη δεν πρεπει να υπαρχει ατομο που να λεει ασχημα λογια γι’αυτους.