να σε ρωτησω, ποσα εισιτηρια έχουν εκδοθει περιπου??
ακριβώς όσα χωράει το Αττικόν
αν τσεκαρεις παραπάνω θα δεις…
Αφού έχουν πουληθεί τόσα, μάλλον μιλάμε για σίγουρο sold out.
μακάρι! θα δώσει ώθηση να γίνουν και άλλα παρόμοια event
Καλώς εχόντων, θα είμαστε εκεί!
σας περιμένουμε!
Τελικά έχει και ένα ακόμα θετικό αυτή η χώρα…αγαπάει Paradise Lost εδώ και πολλά πολλά χρόνια…!
Aν και δεν είμαι οπαδός των Lost και γενικότερα αυτού του μουσικού ιδιώματος το “τρέχουμε” όσο μπορούμε & θέλουμε να γίνει χαμός. Το σίγουρο είναι οτι θα δούμε κι αλλα μεγάλα συγκροτήματα στην Κρητη όσο πάνε καλά τα πράγματα!
Την Κυριακή 12-2 θα είναι ο Holmes στην εκπομπή να απσντήσει σε εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις…
στους 90,5 για τα Χανια και www.sport907.gr για όλους…8)
οσο παιρνούν οι ώρες τόσο πιο κοντα βρισκόμαστε σε ένα θριαμβευτικό SOLD OUT !!!
Oι “τελευταίοι” να βιαστούν !!!
Βρε παιδιά εγώ δεν βρήκα εισητήριο χθες το απόγευμα στο “Metropolis” Ηρακλείου. Ένας φίλος το πήρε το μεσημέρι και το απόγευμα πάω και μου λέει η υπάλληλος “τι να σας κάνω βρε παιδιά…ένα μπλοκάκι μας δώσανε μόνο και τελείωσε…”. Εγώ τώρα θα βρω στην είσοδο ή θα φάω “πακέτο”; Ακόμη κι αν τελειώσουν τα εισητήρια, υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να μπούμε αν πληρώσουμε; Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή τώρα γιατί θα κατέβω με φίλους που τα’χουν πάρει ήδη…
Εξαρτάται με το τι εννοείς “μεγάλες μπάντες”. Στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια έχουμε δει rock και metal μπάντες όπως “Anathema”, “UDO”, “Eric Burton” (Animals), “Brocas Helm” (ΔΥΟ φορές παρακαλώ!), “Jag Panzer”, “Dokken”, “Manfred Man’s Earth Band”, “Paul Di Anno” και τώρα “Paradise Lost”. Υπήρξε ακόμη ο σχεδιασμός και για δούμε αρκετές άλλες μπάντες του παρελθόντως (όπως “Toto”, “Status Quo”, “Scorpions” με Uli Jon Roth κ.α.) αλλά κάτι “στράβωσε” φαίνεται… Στο παρελθόν (πολλά χρόνια πριν) έχουν ακούσει κι άλλα τα ματάκια μας και τ’αυτάκια μας. Μακάρι να έχουμε πιο συχνά τέτοια events.
λοιπον πριν λιγο επικοινωνησα με τον αδερφο μου που πηγε στη συναυλια των Lost στα Χανια, και το βασικο που συγκρατησα ήταν ο κακιστος ήχος (συμφωνα με τα λεγομενα του) και οτι στα πρωτα τραγουδια ειδικα δεν ακουγοταν καθολου ο χολμς καθως και η μια η κιθαρα (φανταζομαι η lead)…
εγω μίλησα με τον μπατζανακη μου στο κατω Μιλδεσεχ στη Λαπωνια και απ’ότι έμαθα η κουμπάρα του καντιλαναύτη αγόρασε καινουριο dvd απο η λαϊκή.
Να τι έγινε λοιπόν στα Χανιά
-
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10ΜΜ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ 6-7 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 12 ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!
-
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΦΤΑΝΟΥΝ 6! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ!!!) - Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ “ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ” ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ … ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ… -
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ AEGEAN ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 10 ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΙΑ…
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ … ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΑΦΑΝΤΕΣ !!! 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!
ΟΙ ΑΛΛΕΣ 9 - ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ! -
Η ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ “ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ”
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GREG ??? -
MΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ…
-
8ΜΙΣΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΠΕΦΤΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΤΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 12 ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ!!!
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΤΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…!!! -
ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΑΙΔΟΜΕΝΟΥ ΤΙ “ΠΑΙΧΤΗΚΕ” ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!)
AFTER SHOW MEXRI TO ΠΡΩΙ - ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ… (ΤΕΛΙΚΑ)
-
ΠΡΩΙ -ΠΡΩΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΤΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΟΥΣ PARADISE LOST ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΒΡΗΚΕ” ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ-ΧΑΝΙΑ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!
-
ΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΦΩΝΕΣ - ΧΑΜΟΣ … ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ FLIGHT MANAGER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ " ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ- ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΆΝΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ…
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ… -
5 ΜΜ ΦΤΑΝΕΙ ΑΘΗΝΑ Η ΜΠΑΝΤΑ! ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΛΛΑ …
Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ…!!! ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο FLIGHT MANAGER!!! - ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ! -
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ - ΧΑΜΟΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ (ΤΡΙΤΗ!!!) ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗ - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…!!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ -
κοιταξε να δεις που εχουμε τον ιδιο μπατζανακη… εμενα μου μεταφερανε πολυ απλα εντυπωσεις…προφανως οοοολοι οσοι ηταν στην συναυλια δεν πιστευω οτι επρεπε να μυρισουν τα νυχια τους για να ξερουν το τι εγινε προ της συναυλιας…μην ανησυχεις δεν σου θιξαμε την διοργανωση… αντιθετως και παρολα τα αρνητικα που λες οτι διαδραματιστηκαν ειναι μεγαλη υποθεση ενα τετοιο λαιβ στην επαρχια… αλλο ομως η αναγνωριση της προσπαθειας και αλλο να λεμε οτι δεν ειχε καλο ήχο (χωρις μαλιστα να το κρινουμε αρνητικα…μια πληροφορια δωσαμε) ανεξαρτητα του τι εφταιξε η οχι…θα μας τα πουν και καλυτερα ατομα απο εδω μεσα που κατεβηκαν, γιατι οσο να’ναι οταν τα μαθαινεις απο δευτερο χερι…τον μπατζανακη που λεγαμε… ολο και κατι σου ξεφευγει…
Ποσο, μα ποσο ηλιθιοι κ*****ιδες μπορει να ειναι καποιοι…??? Τι να πω, χαρας στο κουραγιο σας και σε αυτο του συγκροτηματος που ηρθε για μια απλη συναυλια και ειχαν deja vu της Οδυσσειας.
…μάλιστα. περιπέτεια βεληνεκούς για τους paradise lost… Θα διηγούνται το ελληνικό μπάχαλο και στα εγγόνια τους
Θα ακούει Ολυμπιακή ο Holmes και θα τρέχει…:lol:…
Είχε κόσμο λέγεται. Πάνω από 1.000 άτομα ε;
Πολύ καλό και ελπιδοφόρο αυτό.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους… Και μόνο η πρωτοβουλία των παιδιών από τα Χανιά να φέρουν ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα είναι άξια συγχαρητηρίων. Αλλά από τη στιγμή που θα αναλάβεις κάτι τέτοιο, έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός. Και οι διοργανωτές από τα Χανιά έχουν μια σχετική εμπειρία. Για το τι έγινε με την Ολυμπιακή δεν γνωρίζω πέρα από το γεγονός ότι ο Holmes την έβρισε κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Το βασικό όμως θέμα ήταν ο κακός ήχος, σε σημείο που εκνεύρισε απίστευτα τη μπάντα. Δεν ξέρω ποιός έφταιγε (μηχανήματα,ηχολήπτης κ.α.), αλλά το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι η καλή ποιότητα του ήχου.
Παρ’ολα αυτά η μπάντα προσπάθησε και απέδωσε πολύ καλά υπό τις παραπάνω συνθήκες. Επικεντρώθηκαν στο τελευταίο τους άλμπουμ αλλά δεν έλειψαν και μερικά από τα “διαμάντια” τους όπως pity the sadness, as i die,
enchantment, last time. Επίσης, μετά από πολύ καιρό έπαιξαν ξανά το true belief !!!. Ο χώρος ήταν γεμάτος και απ,ότι ειπώθηκε πρέπει να είμασταν γύρω στα 1000 άτομα. Αυτά για την συναυλία. Μετά το τέλος αυτής, είχε διοργανωθεί after show party όπου ο κόσμος θα μπορούσε να γνωρίσει τη μπάντα. Οι lost ήρθαν για πολύ λίγο. Αναμενόμενο και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα στους διοργανωτές. Αλλά όχι ρε παιδιά 9 ευρώ το ποτό…
Αν κάνω κάπου λάθος, ας με διορθώσει όποιος θέλει. Απλά αυτή είναι η δική μου εκδοχή.
Πω έλεος τραγικές φάσεις! (για την ολυμπιακή)