ναι ξερεις δεν διαφωνω σε τιποτα μα σε τιποτα απο οτι γραφεις . ειμαι 100 % μαζι σου .
Η ολη κουβεντα ομως ξεκινησε οταν εγραψα [quote=“drenie, post:189, topic:60398, full:true”]
απο οτι βλεπω και καταλαβαινω , δεν ειναι ο μονος που δεν μπορει να το εκτιμησει (Δεν βαζω καν τον εαυτο μου μεσα). ειναι αρκετοι οι φιλοι των Lost , που δεν εχουν συγκινηθει απο την προηγουμενη προσπαθεια τους αλλα και απο την τωρινη (αν και ειναι νωρις ακομα , ετσι για να κραταμε και μια “πισινη”).
Ισως να κερδισαν καποιους πιο “Hardcore” φανς , αλλα μεχρι εκει.
[/quote]
και η απαντηση σου ηταν [quote=“shadowking69, post:190, topic:60398”]
πως να το κάνουμε υπάρχουν κι αυτοί που τους έμαθαν όταν έπαιζαν doom.
[/quote]
αν βλεπεις καπου καποιο σχολιο δικο μου για σκουπιδια πριν απο αυτο οκ (δεν νομιζω να το εχω γραψει και αν ναι , ηταν στα πλαισια της χοντραδας). ακομα και απο το πρωτο δειγμα που μας μοιρασε ο Matia , εγραψα μονο θετικα και ωωωωω τι εκπληξη ηταν μονο με 2 ακροασεις . Το θετικο ειναι δηλαδη το παιρνουμε χαμπαρι αμεσως , το αρνητικο πρεπει να ακουσουμε 30 φορες για το δουμε;; Σιγουρα οσο πιο πολυ το ακους τοσο πιο πολυ ξεχωριζεις πραγματα και εισαι πιο σιγουρος (ή και οχι) για την αρχικη σου εντυπωση.
Και ναι παιζει ρολο οσο μεγαλωνουμε και ακουμε πραγματα το ποσο και πως θα εκτιμησουμε επομενες δουλειες που θα ερθουν στα χερια μας και θα χαιδεψουν τα αυτακια μας.
Θελω να σου πω οτι μην κανεις το λαθος που κανουν αλλοι , να πρεπει να μειωσουν καποιον ή το γουστο του για να αποδειξουμε κατι.
Σχολια για το μεδουσα , σου εκανα . Οταν μιλαμε για τα θετικα δεν μπαινουμε ευκολα να τα συζητησουμε . στα αρνητικα και παλι πρεπει να την “μετραμε” . εκει ειναι η ενσταση μου και ετσι ξεκινησε τουλαχιστον απο μεριας μου το πανηγυρακι.
Τα φωνητικα του Χολμς οντως δεν μου αρεσουν , προσπαθει οπως λες και εσυ να ακουστει σαν το Shades ή και το gothic και νομιζω οτι δεν το κανει πετυχημενα σε αντιθεση με τους bloodbath που μου φαινεται πιο “λυμενος”.
και επειδη αγαπαμε καποιες μπαντες παραπανω , ισως για αυτο θα αξιζε τον κοπο να ακουστουν και οι αντιθετες αποψεις και οχι μονο οι θετικες πχ των πιο random.
YΓ . Ασε τους Metallica απεξω γιατι ειναι αλλη κατηγορια και ειναι και ευκολακι απο ολους να εχουν γνωμη , να κανουν κακη κριτικη , να μειωνουν δουλειες τους και να πεφτει γενικοτερα κραξιμο - θαψιμο , να βγαινει κομπλεξιλικι και υποβαθμιση απο αρκετους , αλλα οποιος τους γουσταρει μετα το 88 , αντε 95 , δεν ξερει τι του γινεται.
Οποτε μετα ξεκιναμε τροπαρι ξεπερασμενοι οι μεταλλικα , ασε ρε εδω ειναι ξεπερασμενο το μετσαλ και παει λεγοντας.
(οπουδηποτε αλλου , κανει τζιζ να γραφτει κατι αρνητικο γιατι ειναι για εκλεκτους η μουσικη τους , δεν ειναι για ολους και εχουμε ιππικα , φανμποηδες , ασχετους , κειμηλια , αιρετικους και γαμησε τα)
Συμφωνω παντως με @furor περι Χολμς. Και για να το κλεισω επειδη λοιπον εσυ τους αγαπας παραπανω και κανεις περισσοτερο υπομονη μαζι τους , περιμενω απο εσενα να μου αναλυσεις - δειξεις αυτα που θεωρεις οτι αξιζει τον κοπο να προσεξει κανεις .
ΥΓ. το τελετουργικο σου , ωραιο ειναι αλλα δεν ειναι και ευκολο πλεον στις μερες μας . Απιστευτος καταιγισμος πληροφοριων γαμω την τρελα μου.