Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Όχι μόνο παίξανε…επιμελήθηκαν το βιντεάκι της εισαγωγής στο οποίο είχε τέρατα,φωτιές και άλλα τέτοια 8O
Και ξαφνικά τους δείχνει να παίζουν στους πάγους και από τη μέση του κομματιού ανεβαίνουν στη σκηνή και τελειώνουν πανηγυρικά εν μέσω πανικού…μιλάμε πωρώθηκα :metal:

Ωωωωω!
Ή στις κουτσομπόλες θα το δω, ή στο youtube φαντάζομαι… προτιμώ το δεύτερο :stuck_out_tongue: Οπότε αν βρει κάποιος κάτι κάποια στιγμή, ας πει! :roll:

Όντως το βιντεάκι της εισαγωγής ήταν μακράν η καλύτερη στιγμή της eurovision!!! :metal::band:

Αδικία! :stuck_out_tongue:

προδοσια!:lol: :lol:

Χτες πηρα δυο ψαρακια… Να τα χαιρομαι!!!:smiley:

Καλοφάγωτα…εεεεε να σου ζήσουν ήθελα να πω:p :lol:

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: #-o

:lol: Να’σαι καλα!!!

Στη διαφήμιση για bob σφουγκαράκι και τα υπόλοιπα καρτούνς του channel9 έχει το you keep on movin-deep purple!!! :band: Aυτά είναι!

Έλα ρε, αυτά είναι! :smiley:

[SIZE=“6”]1000 POSTS!:stuck_out_tongue: [/SIZE]

Καλη Χρονια!

Xαρουμενη χρυση Πρωτομαγια!

Και άλλοι φτάσαμε τα 1000 δεν κάναμε και έτσι!!#-o [-X [-X

[SIZE=“1”]Γαμώτο το είχα ξεχάσει και είχα χαλάσει το 1000ο μου post σε μια βλακεία!!![/SIZE]

Ξερω οτι ειναι no.1 στην Αμερικη αλλα θεωρειται μια νεα καλλιτεχνιδα!Δεν γινεται να ειναι στην ιδια τιμη με τους Metallica!Ναι, θα παιξει με τους Rasmus απ’οτι ακουσα αλλα σιγουρα τα περισσοτερα φραγκα στην Αvril θα πανε.Anyway, τα θεωρω too much.:wink:

ναι, και τα φτασατε σε λιγοτερο απο 2 μηνες.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Mικρός είσαι ακόμα!!! :stuck_out_tongue:

Ο μικρος μου αδερφος (6 ταξη…) Θα κανει παρτυ… Εχω αναλαβει την μουσικη τους ψυχαγωγια, και… ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ!!!8O #-o :lol: Παλι καλα που ειμαι πολυ party animal και το κατεχω το αθλημα…:smiley:

Πρόσεξε τι θα βάλεις! :lightsabre:

Από ΒΑΣ ΒΑΣ και πάνω!!! :lol: :stuck_out_tongue: :har: :bleh: :dizzy: