Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Άμα κοιμηθώ μεσημέρι, μετά νιώθω πολύ περίεργα!! :? Πονάει και το κεφάλι μου συνήθως…
Βέβαια με το να ξυπνάω μεσημέρι, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! :stuck_out_tongue:

+1! Βασικά το μεσημέρι συμβαίνει κάτι περίεργο. Αν κάτσω λίγο στο κρεβάτι για να διαβάσω πχ ή να δω τιβι, εύκολα με παίρνει ο υπνάκος-για λίγο. Αν πω: “Θα κοιμηθώ”, τότε δεν μπορεί να με πάρει με τίποτα! Αλλά και να κοιμηθώ θα συμβεί αυτό που είπες, θα ξυπνήσω χειρότερα από ό,τι ήμουν.

Είναι που είσαι κουρασμένος μάλλον και ζαβλακώνεσαι εύκολα… γλαρώνεις με τη μονοτονία του διαβάσματος ή της ΤιΒι, και τσουπ! σε παίρνει ο ύπνος! :smiley:

Αν πεις:“Θα κοιμηθώ” σε πιάνει το άγχος ότι πρέπει να κοιμηθείς και δε μπορείς να κοιμηθείς! :stuck_out_tongue: (αυτό προβλέπεται να πάθω στις πανελλήνιες, γι’αυτό πάω να την πέσω τώρα!!)
Μεσημέρι θα κοιμηθώ αν είμαι εντελώς λιώμα και δε μπορώ να κάνω τίποτε άλλο… αλλά το Depon μετά είναι σχεδόν σίγουρο…Εκτός από τον πονοκέφαλο, σηκώνομαι και νιώθω πολύ άσχημα! :? Σαν να έχασα την ώρα και να μην ξέρω τι μου γίνεται!

Το καλοκαίρι είναι το καλύτερο! Ξυπνάω μεσημέρι, πάω θάλασσα, γυρνάω, τρώω, βαραίνω και ξαναξαπλάρω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ! Αρκεί να είμαι ξάπλα! 8) :smiley:

Έτσιιιι! Βάζεις και λίγη μουσικούλα και είσαι ευτυχισμένος :smiley:

Βασικά εγώ ελέγχω τον εγκέφαλο του κόζυ. Τον κάνω να κοιμηθεί όταν θέλω κ όταν τον χρειάζομαι τον ξυπνάω. Έτσι φυλάμε το φόρουμ μέρα-νύχτα. Αμ πως…

Όταν κοιμάται του βάζω να ακούει pantera-paradise lost-sepultura… Θα πιάσει η υπνοπαιδεία που θα πάει !!!

Ώστε εσύ φταις :lightsabre:

χαχαχαχα! Η αγαπημένη μου συζήτηση! ΥΠΝΟΣ! :lol:
ειπαμε πάσχω από το σύνδρομο νυχτόβιου πουλιού! που σημαίνει ότι κοιμάμαι ελάχιστα! :frowning:
ξάπλώνω στο κρεβάτι αλλά τπτ απολύτως δεν συμβαίνει! αντιθετα τσαντίζομαι και σηκώνομαι και παρατηρώ τουσ άλλους που κοιμούνται και νευριάζω ακόμα περισσότερο!:blow: :blow:

Εβγαλα καρτα για το γυμναστηριο, αλλα χτες κουτσαθηκα…#-o

Εγώ αν κοιμηθώ μεσημέρι, τέρμα η υπόλοιπη μέρα ουσιαστικά. :?

Exactly!!! :smiley:

Μην το παίρνεις και τόσο στην πλάκα, γιατί αυτό μπορεί - χωρίς να είναι σίγουρο βέβαια - να σημαίνει ότι πάσχεις από αϋπνία (insomnia), η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση, εάν δεν προσεχθεί και δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως. Γνώμη μου είναι να πας να το τσεκάρεις σε κάπιον ειδικό γι? αυτό το θέμα. :thumbup: :ok:

Μπα… ειχα μια καθηγητρια οικονομικων στο Λυκειο που κοιμοταν 4 ωρες(2 με 6) καθε βραδυ και ηταν μια χαρα, για την ακριβεια δεν παλουκωνοταν σε ενα σημειο, ηταν υπερκινητικη. Ο καθε οργανισμος εχει αλλες αναγκες στον υπνο.

Σήμερα έγραφα στη σχολή και είχε μία θεωρητική ερώτηση που δε θυμόμουν (Τι δραστηριότητες μπορούν να προκαλέσουν ρύπανση από Θόριο!). Είχα γράψει όλα τα άλλα οπότε λέω, και δεν στέλνω στον Μήτσο; Στέλνω σε μήνυμα λοιπόν την ερώτηση στον karvou, αυτός μπαίνει στη wiki και μετά από λίγο μου στέλνει 5-6 μηνύματα. :lol:
:respect: =D>

πήγα και αυτός μου είπε για το σύνδρομο αυτό!!!
το πολύ πολύ να γίνω βρυκόλακας! χαχχαχαχα

Θέλω ο Αναγνωστάκης να διαβάζει Rocking!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην λές τέτοια εσύ… δάγκωσε την γλώσσα σου!8O :?

Μα είναι δηλωμένος ροκάς ο καθηγητής αυτός!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

[SIZE=“6”]ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΥΡΙΕ!!![/SIZE]:lol: :lol: :lol:

Μήπως να το βάλω σε spoiler; :-k :lol:

εισαι οφτοπικ μεγαλε :lol:

Βασικα παω για υπνο.Καληνυχτα σας

Ναι! θα στο πρότεινα!:wink:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ (στη θάλασσα:p ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
¶ντε να φτάσω τα 70 όπως πέρσι!!!:smiley:

[SIZE=“7”]I LOVE SUMMER[/SIZE]

¶, και έλιωσα με ρακέτες, έτσι για να σας την σπάω!!8)