Ο σημερινός φθινοπωρινός καιρός είναι ό,τι πρέπει για να πάρουμε μια ανάσα από τις ζέστες. Φαντάσου για να 'βρεξε σήμερα το πρωί σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, το βράδυ ή αύριο θα τους έχει περικυκλώσει η κακοκαιρία στην Αθήνα, χαμός
:lol:
Μπα που να φας τη γλώσσα σου γκαντέμη! :lol:
Κι εδω εβρεξε και μου εσπασε τα νευρα… Αρχισε 5 λεπτα αφου εφυγα απ’το σπιτι και εγινα μουσκεμα…[-X
edw vrexei twra…gamwto…
re avrio grafw ek8esara reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
…είπε στις 6/11/2006.
Αισίως, σήμερα-μισό χρόνο μετά, πάμε ολοταχώς για τις 300 σελίδες.
Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην εμπιστεύεστε τον Trustno1 στις προβλέψεις του :lol:
Ωραία λοιπόν, Trustno1 τι σημείο να παίξω στον τελικό του Champions League;
τελικό αποτέλεσμα…“Χ”…
Μόλις γύρισα σπίτι μετά από πολλά ρακόμελα και βότκες!!! Αυτήν τη στιγμή βλέπω 2 λάπτοπ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!
καλημερα αγαπητα συμφορουμακια…
κλοπιράιτ ατακα κι ετς.
kalhmera!
diavazw gia tis kolo eksetaseis…aaaaaaa…variemai para para para para para para polu!!!1111
χαχαχαχααχαχχααχαχα! το κόλπο είναι να κλείνεις το ένα μάτι!
Kαλα ρε απο τις 10 σηκωθηκες??
Εγω 1…:roll:
Αν και με ξυπνησε 3-4 φορες το σκυλι μου.Το επιασε το βλαμενο η βλακεια πρωι πρωι και ηθελε να παιξει.
Το nobody’s fool από cinderella είναι τέλειο!!!
:thumbup: Από τα πλέον κλασσικά κομμάτια!!
[SIZE=“3”]Βρεχει με τρελα!!![/SIZE] :drunk: :yahoo:
Και στην ξανθη από χθες τo βραδυ μέχρι πριν λίγο έριχνε συνεχώς καταρρακτώδη βροχή…
Ειναι η χαρα αυτων που αγαπανε τον χειμωνα…:dance:
Ναι, τέλεια είναι, προσπαθούσα να κοιμηθώ το βράδυ και ξύπνησα κανα δυο φορές απ’τα μπουμπουνητά!
Βέβαια το χειμώνα τρελαίνομαι για μπαμ μπουμ και αστραπές αλλά να μη δίνω πανελλήνιες την επόμενη μέρα! Χεχε!
666 μνμ…8O :lol:
Εγω αφησα τεντα τα παραθυρα για να ακουω την βροχα…