Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ο σημερινός φθινοπωρινός καιρός είναι ό,τι πρέπει για να πάρουμε μια ανάσα από τις ζέστες. Φαντάσου για να 'βρεξε σήμερα το πρωί σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, το βράδυ ή αύριο θα τους έχει περικυκλώσει η κακοκαιρία στην Αθήνα, χαμός :stuck_out_tongue:

:lol:

Μπα που να φας τη γλώσσα σου γκαντέμη! :lol:

Κι εδω εβρεξε και μου εσπασε τα νευρα… Αρχισε 5 λεπτα αφου εφυγα απ’το σπιτι και εγινα μουσκεμα…[-X

edw vrexei twra…gamwto…
re avrio grafw ek8esara reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

…είπε στις 6/11/2006.
Αισίως, σήμερα-μισό χρόνο μετά, πάμε ολοταχώς για τις 300 σελίδες.
Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην εμπιστεύεστε τον Trustno1 στις προβλέψεις του :lol:

Ωραία λοιπόν, Trustno1 τι σημείο να παίξω στον τελικό του Champions League; :stuck_out_tongue:

τελικό αποτέλεσμα…“Χ”…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μόλις γύρισα σπίτι μετά από πολλά ρακόμελα και βότκες!!! Αυτήν τη στιγμή βλέπω 2 λάπτοπ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!:smiley:

καλημερα αγαπητα συμφορουμακια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

κλοπιράιτ ατακα κι ετς.:stuck_out_tongue:

kalhmera!:slight_smile:

diavazw gia tis kolo eksetaseis…aaaaaaa…variemai para para para para para para polu!!!1111

χαχαχαχααχαχχααχαχα! το κόλπο είναι να κλείνεις το ένα μάτι! :wink:

Kαλα ρε απο τις 10 σηκωθηκες??
Εγω 1…:roll:
Αν και με ξυπνησε 3-4 φορες το σκυλι μου.Το επιασε το βλαμενο η βλακεια πρωι πρωι και ηθελε να παιξει.

Το nobody’s fool από cinderella είναι τέλειο!!!

:thumbup: Από τα πλέον κλασσικά κομμάτια!!

[SIZE=“3”]Βρεχει με τρελα!!![/SIZE]:smiley: :drunk: :yahoo:

Και στην ξανθη από χθες τo βραδυ μέχρι πριν λίγο έριχνε συνεχώς καταρρακτώδη βροχή…

:smiley: Ειναι η χαρα αυτων που αγαπανε τον χειμωνα…:dance:

Ναι, τέλεια είναι, προσπαθούσα να κοιμηθώ το βράδυ και ξύπνησα κανα δυο φορές απ’τα μπουμπουνητά!
Βέβαια το χειμώνα τρελαίνομαι για μπαμ μπουμ και αστραπές :stuck_out_tongue: αλλά να μη δίνω πανελλήνιες την επόμενη μέρα! Χεχε!

666 μνμ…8O :stuck_out_tongue: :lol:

Εγω αφησα τεντα τα παραθυρα για να ακουω την βροχα…:smiley: