Μαζι θα παμε εκει.
δεν ξέρω τι θα παίξουν, αλλά ανακοινώνονται για την άκρη του κόσμου, οπότε το 50% της ευχής σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα
Τι να παιξουν, manowarriors of the world και blow your speakers.
Που ξέρεις μπορεί να γράψουν κανά ύμνο για τον senior pablito
Ήρθαν JJ Grey & Mofro Ευρώπη?
Από παλιούς θέλω κυρίως Neil Young και Camel.
Από “νέους”, Tedeschi Trucks, Rival Sons, JJ Grey & Mofro κι εγώ, North Mississippi Allstars, Widespread Panic (ποτέ όμως), The Jayhawks, Marcus King, Steepwater Band, Dawes.
Δεν αναφέρω Black Crowes και Blackberry Smoke γιατί ιδανικά θα τους δω και τους δύο μέχρι την άνοιξη (τους 2ους σίγουρα).
Οι The Oh Sees θαταν γαματο να ερχοντουσαν αλλα δε νομιζω να γινει ποτε
Δεν ζηλεύω ούτε λίγο… 1991 το έτος.
Λογικά κολλούσαν βαρέα και ανθυγιεινά σε όποιον έβγαινε ζωντανός στο τέλος. Το ζέσταμα τότε ήταν Brutal Truth, Demolition Hammer και Cannibal Corpse, δηλαδή αυτό και μόνο θα έφτανε για να βγεις πλήρης και χωρίς ανάσες από το venue.
Στο διόρθωσα όπως έπρεπε.
Εν τω μεταξυ εχει και κατι απο αυτα τα ωραια, που πρεπει να δημιουργουνται απο τα ποδια μεθυσμενου ουρακοταγκου και γινονται ονοματα συγκροτηματων τα οποια μονο ο @apostolisza8 μπορει να διαβασει. I like it.
Καποιος: “Ποιοι βγαινουν τωρα;”
Αποστολης:
Το σωστό το πρόστυχο το γοητευτικό το λογότυπο είναι των Darkthrone. Τέλεια σχεδιασμένο, δυσανάγνωστο ακριβώς όσο πρέπει η πεντάλφα τέλεια σχεδιασμένη, γενικά μια τελειότητα.
Ποτέ δεν μου άρεσαν λογότυπα με random κλαδιά που δεν διαβάζονται με τίποτα (που δεν έχει βέβαια κάποιο της κατηγορίας στην αφίσα, αλλά λέμε τώρα)
To billing πιο πάνω νταξει ναι νοσοκομείο μετά κατευθείαν, απίστευτο.
Ξέχασα να αναφέρω κι εγώ Black Crowes που το ψάχνω για φθινόπωρο. Και θα ήθελα και κάτι σε Savatage, σνιφ.
Μ’ αρέσει πάντως που η αφίσα ξεκαθαρίζει πως “all ages welcome” (να υπήρχε άραγε κάτω όριο ή μήπως… άνω όριο ηλικίας σε συναυλίες του είδους; )
Μιας και το έφερε η κουβέντα, τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα μου περιλαμβάνουν και μουσικούς που είναι είτε νεκροί είτε πολύ γέροι, οπότε μια… χρονομηχανή θα ήταν η μοναδική λύση!
Θέλω να πω ότι, ακόμη κι αν αποφάσιζα να δω τους Who (το συγκρότημα που μάλλον εκτιμώ περισσότερο από κάθε άλλο) χωρίς τους Entwistle και Moon, πόσο γελοίο θα ήταν να παρακολουθώ δύο τύπους στα πρόθυρα των 80 να τραγουδάνε “hope I die before I get old”;
Γελοιο δεν ξερω, αλλα ρομαντικο θα ηταν σιγουρα.
Εγώ τα περισσότερα ρεαλιστικά απωθημένα τα έχω εκπληρώσει. Μακάρι να γίνει το θαύμα και να δούμε Savatage κάποια στιγμή. Επίσης, μακάρι να ήμουν λίγο μεγαλύτερος (2-3 χρόνια, όχι πολλά) για να μπορούσα να προλάβω να δω Rush σε κάποια Ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
Εισιτήρια από Village Cinemas
Βαλτα στις αγγελίες
Να είναι με περασμένη ημερομηνία όμως…
Και ιδανικα, να ειναι απο τα Village που εχουν κλεισει εδω και δεκαετια.
Wow, nice stuff!!
Village πήγα πρώτη φορά μεγάλος, -παίζει να ήταν δηλαδή στο Hobbit το πρώτο ίσως- μιας και έμενα κέντρο και το πιο κοντινό multiplex που μπορούσα ήταν τα Ster στα Πατήσια (που νομίζω δεν υπάρχουν πια)…
Καλή φάση τα εισιτήρια κινηματογράφου, τα μάζευα και εγώ κάποτε για καμιά 6ετία περίπου, αλλά στην post-φοιτητική μου ζωή, όταν και έγινε η προσωρινή μετακόμιση Αθήνα - Ηράκλειο, πετάχτηκαν κατά λάθος (ή και όχι, ακόμα αμφιβάλλω) μαζί με ένα σωρό άλλα πράγματα (ίδια κούτα με εισιτήρια συναυλιών, που αυτά και αν άξιζε να συλλέγει κανείς τότε στα τέλη 90s και 00s )