Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Είναι γιατί δίνω μάθημα αύριο… Δίχως εμένα δε μπορείτε μπρε!!8) 8) :lol: :lol: :lol:

οτι κ να ακουσω σαν τις χιππιδιες δεν εχει ρε γαμωτο!

:hippy: ελατε ολοι να κανουμε χιππικο ερωτα! στα λιβαδια να αγαπηθουμε να αφηθουμε ελευθεροι! να διωξουμε οτι μας βασανιζει!:hippy:

Περιμενουμε το meeting του καλοκαιριου!!!

:hippy:

[SIZE=“7”]HIPPY METAL, OR NO METAL AT ALL!!![/SIZE]:smiley: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

ερχετε! :hippy::smiley:

χτες στο τεξας πεσαν τα μπετα! οι maiden1979, eagleheart και davidian αφηνιασαν κυριολεκτικα. μ’ αρεσει που λεγανε “ε, 3 η ωρα το πολυ θα φυγουμε” και τελικα κατσαν μεχρι τις 4:30 και φυγαμε μαζι οταν εκλεινε το μαγαζι…:smiley: :smiley: :smiley: 8)

λιωσαμε στο heavy metal χτες…:smiley: 8)

ουτε μια χιππιδια δεν επαιξες?
:hippy:

ουτε μια.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :hippy:

Οι Θεοί του Metal μπορουν να καμαρώνουν για το άξιο τέκνον τους τον Mighty DJ Angmar…(Την επόμενη φορά πάντως βάλε και το Davidian,έτσι?..lol)

Έτσι και το είχε βάλει στο καπάκι με το I’m Broken είχαμέ γίνει λουηδες με τον Δημήτρη :lol:
Πάντως δεχτκες ισχυρό ψυχλογικό πόλεμο χτές! :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά είμαι παλικάρι και άντεξα…LOL :stuck_out_tongue:

Ειμαι σε φαση μαστουρας, ξυπνησα στις 1 το μεσημερι και τωρα ποναει το κεφαλι μου. Δεν παλευετε με τιποτα.

το καλοκαίρι βγαίνουν οι κατσαρίδες …

Το βραδυ θα βγω Γλυφαδα…

Για να δουμε τι παιζει εκει περα…:wink:

Μάνε, Έχει 1986 post. Έχε το νου σου, μην τυχόν ξεχαστείς και περάσεις τα 2000 και μετά μας λες κι εσύ ότι ξόδεψες το 2000στο post σου για τους Χ, Υ, Ζ…8) :lol:

Και εσάς τους mods τι σας έχω??Μπορείτε να μου διαγράψετε μερικά posts με το αζημείωτο βέβαια!!

εγω δεν της φοβαμαι ομως…8)

σε 11 ώρες δίνω “Συνεκτικές Ροές σε Στροβιλομηχανές” και δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω… Ρεζίλι θα γίνω και σε καθηγητή που δε θέλω…:frowning: :frowning:

αμα δεν γραψεις καλα θα σε μεταμορφωσω σε…:-k :-s :? κατι τελος πάντων που δεν θα σου αρέσει

άσε με και όπως είμαι τώρα… Ούτε έτσι μου αρέσω…