Πλάκα πλάκα με ρωτάει τις προάλλες μια κοπέλα απ’τη θεωρητική: “Πώς γράφεται το θεωρητική; Μπερδεύτηκα!” :lol: #-o
Οι θεωρητικοι ειναι και χαζοι επομενως!!!
Βλεπουμε και τους εξυπνους της τεχνολογικης!!!
Φυσικα, 5+5=10
Δεν θελει μυαλο αυτο νομιζεις???:lol: :lol:
Εγώ μπορώ να είμαι περήφανη! Είμαι θετική!
Δεν κάνει 55;;; :-s
Εντάξει… :cold:
Όντως, μη το γελάτε, γιατί τώρα που δίνουμε μόνο 6 μαθήματα, και οι θεωρητικοί δεν κάνουν καθόλου μαθς, δεν μπορούν να κάνουν ούτε μία πρόσθεση! Δύο κοπέλες παρατηρούσα στη βιολογία, κάνανε μια απλή πράξη σωστά και λέγανε “Γιες! Γιες!” :lol:
βασικα οσο ακουω τους the fall of troy που ανακαλυψα περυσι το καλοκαιρι (και δεν εχουν ξεκολλησει απο τη λιστα μου ακομα), συνειδητοποιω οτι τα δυο πρωτα τους αλμπουμς ειναι…απλα όμορφα…
γιατι ειναι τοσο γ@μ@τοι; γιατι;
Βλεπω το Whiplash με τον Maustaine και εχω πεθανει απο τα γελια…
Μωρα παιδια ητανε τοτε…
Λοιπόν,οι θεωρητικοί είναι μια χαρά άτομα!!
Και οι My Dying Bride είναι πολύ καλοί Βασίλη!!
Που να δεις πως κανουμε,αν λυσουμε σωστα και καμια διαιρεση!!! #-o
Καλά, στη σωστή διαίρεση στήνεται μεγάλο γλέντι!!
Εγώ είμαι περήφανη πάντως. Έμαθα σε μια φίλη μου της θεωρητικής να παραγωγίζει απλές συναρτήσεις!
Οι θεωρητικοι ειναι οντως μια χαρα ατομα. Παρολο που δεν ξερουν καν προσθεση. Απο την αλλη στη θετικη πανε ολο φυτα. Κι ετσι μενει η τεχνολογικη σαν η μονη true κατευθυνση. Rock on! :lol:
U r my dude!!!8)
:rockon:
Εγώ ξέρω πρόσθεση!!!Και είχα επιλέξει και μαθηματικά γενικής στη Γ Λυκείου!
Μπορεί να μην είμαστε και τα πρώτα μυαλά στα μαθηματικά αλλά ξέρουμε να μιλάμε!!
LOOOOL!Και με την ορθογραφια επισης…
Δεν αντεχω τους ανορθογραφους!Μου εστελνε καποτε ενα παλικαρι μηνυμα “Γεια σου, τι κανης?” Και απλα εβγαζα καντιλες, παθαινα κρισεις, πεταγα το κινητο στον τοιχο…
Αυτα τα απλα!:lol:
[SIZE=“5”]Ε[/SIZE]ίδωμεν…
(περιμενω επιθεση απο πρινσεςς τωρα…:lol: :lol: Θετική ρε!:lol: )
Θετική FOR THE WIN!!!:yahoo: (και η τεχνολογική καλή,αλλά σαν την θετική τίποτα:p )
Κάτω η θεωρητική!!! (joking,τρώγεται:) )
Βασικα κατω η θεωρητικη κατευθυνση,long live the 3η Δεσμη…:lol:
Αχ δέσμες, τι ωραία πράγματα και δεν τα πρόλαβα!!!