Χμ? Χαμπαρι δεν πηρα.
Σημερα ριξαμε τρελο γελιο στο εργαστηρι πληροφορικης…
Δακρυσα λεμε…
βαριεμαι ρεεεεεε…καποιος να βγουμε???/τα φλορια τουσ φιλουσ μου δεν τουσ αφηνουν γτ ειναι περιοδος εξετασεων…αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ…τ θα κανω…
Να κατσεις να διαβασεις κι εσυ…
Happy birthday to Iron_man…
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.Τα λεμε παλι απο Δευτερα.Τake care of yourselves
Από την κριτική του δίσκου της Avril Lavigne: “…η δουλειά του κριτικού είναι μια βρώμικη δουλειά, που κάποιος πρέπει να την κάνει…”
Μου θυμίζει Α.Μ.Α.Ν., το Αρμεγογελαδών! :lol: All the money!!
(ντάξει, είναι βράδυ, μη με παρεξηγείτε)
Καλά, όταν είχα δει το “Αρμεγογελαδών” γέλαγα τρεις μέρες :lol: #-o
λοιπον δειτε ολοι σε λιγο δλδ στις 13 : 30 την εκπομπη <σε χρονο tv> …ειναι καλεσμενος ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην ΕΤ1
α ρε billy…
Βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
ε, για να παψεις να βαριεσαι…
[SIZE=“4”]Όλοι αποψε Τεξας. παιζουμε χεβυμεταλλιες σημερα να ουμ! [/SIZE]
απο τις 10 θα μαι εκει. maiden, priest, metallica, megadeth, motorhead κτλ θα ακουστουν κατα τη διαρκεια της βραδιας. αναφορες στο thrash εννοειται πως θα γινουν. οσοι γουσταρετε ελατε. τα λεω απλα ενημερωτικα.
ειμαι λιγο κομματια βεβαια επειδη χτες με τον davidian γιναμε σαυρες στο wizard. μλκ γιωργο, οταν εφτασα σπιτι νυσταζα τοσο πολυ, που επεσα στο κρεββατι και ταυτοχρονα σε ληθαργο… :lol:
Aν δεν έχει Virgin Steele δεν έρχομαι.[-X
:lol:
Βαρεθηκα να διαβαζω για κασετες και ακτινογριφικα φιλμς!!!:?
Βαρεθηκα να διαβαζω γενικα…
Ολοι ΤEXAS σήμερα…Ο DJ ANGMAR θα μας δώσει πάλι τα φώτα του…Γιάννη,το πρωί,ένα κομμάτι ταίριαζε με την περίσταση…DEAD BY DAWN…LOL
θα εχει Accept.
edit: και virgin steele ε!
Ρε πείτε καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα λέμεεεεεεεεε, δε μπαλεύω άλλο!
“καμιά μλκια”
οκ τωρα; πέρασε η ωρα;
3 λεπτά, κάτι είναι κι αυτό! :blink: