Αυριο θα ξυπνησω και θα ειναι 28 Ιουνιου και θα χω τελειωσει με την εξεταστικη κ θα προετοιμαζομαι για λιωσιμο στο Terra Vibe.
Το πιστευω.Μπορει να γινει.
Χιρο Νακαμουρα με ακους?
Μία μέρα είχε έρθει ένας ξαδερφός μου ( παναγιώτης επίσης ) να κοιμηθεί σπίτι μου, με σκοπό να πάρει την επόμένη με το αυτοκίνητό του, το pc μου για service. Όταν ξύπνησαμε το άλλο πρωί, θυμάται να πάρει το, προ μηνών ξεχασμένο στο σπίτι μου, ζευγάρι κάλτσες του. Επειδή βαριόταν να το βάλει σε μία σακούλα, όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, τοποθετεί το ζευγάρι κάλτσες μέσα στο κουτί του pc, με σκοπό να τις βγάλει πριν το πάει στο service. Έτσι τα είχε κανονίσει τουλάχιστον. Εννοείται, ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο όμως. Ρε γαμώτο, και τι δεν θα έδινα να έβλεπα την αντίδραση των τύπων στο service, στην θέα των μαύρων καλτσών κάπου ανάμεσα στους σκληρούς και το motherboard. Μάλιστα μας είπαν διακριτικά “βρήκαμε κάτι πράγματα μέσα στο κουτί…”
Πάλι καλά που τις είχα πλύνει τουλάχιστον.:lol: :lol:
To cyber-sex είναι από τισ πιο ηλί8ιες ¨εφευρέσεις¨… Δεν μπορώ να καταλάβω…
Όπως με τις τσόντες… αντί να βλέπεις τους άλλους να πηδ@νται , γιατί δεν πας να να το κάνεις Live , Πορώνεσαι με τις κ@λες των άλλων…? #-o
Όσο για το cyber…με το ένα χέρι πληκτρολογωκαι με το άλλο…[-X [-X x2
Στo τηλεφωνικό τουλάχιστον, ακούς την φωνή του άλλου…:!: