Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

έκατσα σπίτι τελικά…:frowning:

Αυριο??? περιμενω κατι απο σενα…[-X

Μ εγραψες κανονικα…[-X :evil: :evil: :evil: :x :frowning:

Ειδα τους Metallica στον υπνο μου!!!

Βαριέμαι να διαβάσω!! Αυτή η εξεταστική μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν παλεύεται με τίποτα!! :frowning:

1. Στον ύπνο μας βλέπουμε αυτά που γουστάρουμε πιο πολύ!

Μπα …μην το λες !Εγώ όλο άσχετες βλακείες βλέπω!!!
Να δω τους Μetallica?!Πού τέτοια τύχη!

Οχι όλα αυτά που γουστάρεις βρε. Συνήθως βλέπουμε αυτά που μας αφηνουν μεγαλύτερη εντύπωση. Φαίνεται πως δε σ’αρεσουν οι 'tallica (:stuck_out_tongue: ) ή απλώς τους είδες στον ύπνο σου και δεν το θυμάσαι!!!

Άμα βλέπαμε όλα όσα μας αρέσουν ο freedomofrock και ο Manos θα βλέπαν όλο τις τουρίστριες με σορτσάκια!!!:lol:

Μεσα στο μυαλο μου εισαι?:-s

σωστός!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Βαριεμαι οσο σκεφτομαι τι δουλειες εχω να κανω το επομενο 2ημερο.[-X

Παιζει κανεις D&D εδω μεσα?(που να μενει η να σπουδαζει θεσσαλονικη)

ΝΙ!

Γι’αυτό στον ύπνο μας δε βλέπουμε όλα τα κορίτσια που μας αρέσουν. Βλέπουμε μονο αυτα που γουστάρουμε πραγματικα και μας έκαναν εντύπωση.

Που ναι οRUDOLF ρεεεεεεεεεε???

Αν κανατε τιποτα κακο στο αγαπημενο φιλαρακι θα σας κανω ΟΛΟΥΣ κετσα, θα σας βαλω μετα σε σαντουιτς και …καλη μου ορεξη…με 5-9 σοδες που θα παει θα σας χονεψω…χε χε χε:naughty: :naughty: :naughty:

Που σε ρε φιλε???:-s :-s :-s :frowning: :cry:

Πωωω ρε, τον εχεις πρηξει τον ανθρωπο!! Ασε ρε το παλικαρι στην ησυχια του!
Μπορει να τρομαξε απο την καταπιεση και να ετρεξε να κρυφτει, ακομα και γω αγχωθηκα…:dunno:

Eσυ τι πεταγεσε σαν την πορδη… Ο RUDOLF ειναι ο καλυτερος μου φιλος εδω μεσα…ανησυχησα που δεν τον εβλεπα…

Εσυ που κολλας ρεεεεεεεε???[-X

Είδα 2 μυρμήγκια που οταν πέταξε το αεροπλάνο στο βυθό ενας αστροναύτης έκλασε στην κιθάρα μου

Τι ειναι η κετσα?

Πάει η κιθάρα…:frowning:

Ο RUDOLF ειναι ο καλυτερος μου φιλος εδω μεσα…
Ανησυχησα…εσυ τι ανακατευεσαι…[-X

Μαμησε τα. Αστρονομική κλανια!:frowning:

Τουλάχιστον μπήκα τσάμπα MetallicA