Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Εγώ έχω κάνει [SIZE=“5”]11[/SIZE]

Στην μπανιέρα φαντάζομαι!:stuck_out_tongue: !

Στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού…!!8)

Ναι αλλα ποσα παγωτα εχεις φαει?:har: (παλιμπαιδισμος…)

Γουρουμουστουφούρδουφλουκ

:lol: :lol: :lol:
Δίκιο έχει ο freedomofrock. Είσαι γαμάτος!!!

Φαντάζομαι μετά βρόμισαν!!! Μπου χα χα χα. Πλακίτσα!!!

Δεν θα σου απαντήσω γιατί έχω και ένα επίπεδο…!!

διάλογος με μια κοπελα metal fun υποτιθεται σε chat και ειχε ονομα megadeth:

εγω: ακούς metal ???
αυτή: ναι
εγω: οι αγαπημένοι μου ειναι οι metallica
αυτη: μου αρεσουν οι megadeth οι metallica είναι γέροι.:lol: :lol: :lol: :lol:

μόνο που δεν ξέρει οτι ο dave mustaine ιδρυτής και τραγουδιστής και κιθαρίστας των megadeth ήταν απο τα πρώτα μέλη των metallica αρα έχουν την ίδια ηλικία…:lol: :lol: :lol: μετά το δουλεμα επεσε συννεφο…

Η αρχαιολογική υπηρεσία της Αιγύπτου θα πραγματοποιήσει γενετικές αναλύσεις σε μια μη ταυτοποιημένη μούμια προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον Τούθμοσις Α’ της 18ης Δυναστείας. Ο φαραώ ήταν συγγενής της βασίλισσας Χατσεπσούτ, της οποίας η μούμια αναγνωρίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ζαχί Χαουάς, επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων, δήλωσε ότι, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μούμια που μέχρι πρόσφατα θεωρείτο ότι ανήκε στον Τούθμοσις στην πραγματικότητα ήταν ένας πολύ νεαρότερος άνδρας που είχε σκοτωθεί από τραύμα βέλους.

Όπως αναφέρει το Reuters, το γενετικό υλικό της νέας μούμια θα συγκριθεί με το DNA από μούμιες γνωστών συγγενών του Τούθμοσις. Ανάμεσά τους, οι μούμιες της Χατσεψούτ και των φαραώ Τούθμοσις Β’ και Γ’.

Ο Τούθμοσις Α΄ανέλαβε την εξουσία γύρω στο 1506 π.Χ και ηγήθηκε μιας σειράς επιτυχημένων στρατιωτικών επιχειρήσεων που επέκτειναν την αιγυπτιακή αυτοκρατορία στη Νουβία.

Διάδοχός του ήταν ο Τούθμοσις Β’, γιος του από μη επίσημη σύζυγο, ο οποίος για να διατηρήσει τη θέση του στο θρόνο παντρεύτηκε την ετεροθαλή αδελφή του Χατσεψούτ.

Και έχοντας διαβάσει το παραπάνω, το ερώτημα είναι:

DNA από τον john_vla έχουμε? Η τεχνολογία κάνει θαύματα φίλοι μου…

Στο λεωφορείο θα την είδες…

όχι, δεν ήμουν θεωρητική, θετική ήμουν :stuck_out_tongue:

@Banette

From The Light Comes The dark_of_the_sun

Εκδόθηκε μόλις το One way εισιτηριάκι Athens - Prague. Συγκινητικές στιγμές γαμώ το σπιτάκι

Hail σε μια μελαχρινη με κοκκινα σταρακια εξω απο το Φυσικο!!8)

Τσεχεσες(ετσι επρεπε να γραφεται…:P) rule the world! :metal: :metal: :metal:

Χαίβημέτσαλ και χιόνια.

Αν κρινουμε απο το ποστ ακριβως πανω απο το δικο σου, η τεχνολογια ισως εχει κανει ηδη ΤΟ θαυμα!

Σημερα έχει γεννέθλια ένας καλός μου φίλος. Χρόνια του πολλα λοιπόν.!!!

Να γίνει νέο τόπικ!

Μου ρθε μια καλή ιδέα για τόπικ μόλις τώρα, αλλά δεν το κάνω γιατί βαριέμαι

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Life is a bitch and then you die![/SIZE][/FONT]