Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

σημερα βρηκα να νυσταζω??? :cry: :cry: :cry:[/quote]

Οχι μην κοιμηθείς…[size=7][/size]ΔΕΣ ΤΟ [size=7][/size] Αξίζει…

οκεικ :smiley: :smiley: θα το δω αν και ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κουρασμενη :cry:

[size=6]ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΟΚΤΕΙΛ[/size]

Υλικά

1 συσκευασία κατεψυγμένες γαρίδες

φρυγανιά τριμμένη

αλεύρι

1 κούπα μαγιονέζα

2 ασπράδια αυγού

15 σταγόνες ταμπάσκο

1 κουταλάκι wustersauce

1 κουταλάκι horseradish

άσπρο πιπέρι

αλάτι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά το πολύ. Σ’ ένα μπολάκι, βάζουμε λίγο αλεύρι και σ’ ένα άλλο, λίγη φρυγανιά τριμμένη. Μέσα στο αλεύρι, ρίχνουμε αλάτι και άσπρο πιπέρι. Χτυπάμε τα ασπράδια και βουτάμε μέσα τις γαρίδες. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο αλεύρι και μετά στη φρυγανιά. Τις βάζουμε να τηγανιστούν σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν. Μέσα στη μαγιονέζα, αναμιγνύουμε το horseradish, τη wustersauce και το ταμπάσκο. Σερβίρουμε τις γαρίδες σε μαρούλι ή μαϊντανό και γαρνίρουμε με τη σάλτσα.

:wink:

Καλοί οι Steeldragon, αλλά σαν τους Stillwater κανείς… :lol: 8) :smiley: :wink:

Το φορτηγάκι από μισό…

Xalara kai wraia h agapimenh mou tainia mazi me to Braveheart! Apsogh! Jennifer trela kai soundtrack ola ta lefta!

Το soundtrack τα σπαει!

@ Rangel

Τι είναι το “horseradish” ???

ελπίζω να μην εννοείς horse rubbish… Τότε, δε θέλω να φάω τέτοιο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:

όχι ρε συ είναι αυτή η πράσινη σως που σερβίρουν μαζί με το σούσι και καιει ωσαν ΔΙΑΟΛΟΣ + το ταμπάσκο φιλάκια στους δικούς μας… :lol:

όχι ρε συ είναι αυτή η πράσινη σως που σερβίρουν μαζί με το σούσι και καιει ωσαν ΔΙΑΟΛΟΣ + το ταμπάσκο φιλάκια στους δικούς μας… :lol:[/quote]

ουάου!!! Λατρεύω τα καυτερά!!! ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΩ!!! =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

Ξεκίνησα να βλέπω την 6η σεζόν CSI και αβίαστα λέω είναι η καλύτερη ως τώρα, τέλεια σκηνοθεσία/φωτοφραφία, πλοκή που σε κολλάει στον τοίχο.

Πλέον μη βαριέστε δείτε CSI!!! :wink: :o 8)

^Το βάζει πολύ αργά η ΝΕΤ ρε…άσε που μετά το Lost δεν μπορώ να δω τίποτα άλλο!!Πρέπει να συνειδητοποιήσω τι είδα!!! :lol:
Πάντως,η αδελφή μου που είδε ένα επεισόδιο μου είπε ότι δεν της άρεσε,γιατί είχε πολύ βία!

[size=7]ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ TRIFLE[/size]

Υλικά

250 γρ. κεράσια

250 γρ. φράουλες

250 γρ. βερύκοκα

2 πουτίγκες βανίλια

250 γρ. σαβουαγιάρ

1 κούπα σάλτσα φράουλα

2 2/3 κούπας γάλα

2/3 κούπας ζάχαρη

100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα

σαντιγύ

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα

Εκτέλεση
Διαλύουμε σε λίγο κρύο γάλα τις πουτίγκες. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο γάλα και αφού κάψει, ρίχνουμε μέσα τις πουτίγκες που έχουμε διαλύσει στο κρύο γάλα. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα, μέχρι να βράσει. Το αδειάζουμε μέσα σε μπολ, το οποίο έχουμε τοποθετήσει μέσα σε άλλο μπολ που έχει κρύο νερό (σαν μπεν μαρί). Σ’ ένα μεγάλο μπολ, στρώνουμε φρούτα κάτω-κάτω, σαντιγύ από πάνω και λίγα σαβουαγιάρ πάνω από τη σαντιγύ. Προσθέτουμε λίγη κρέμα πουτίγκα. Ξαναβάζουμε φρούτα και στα πλαϊνά του μπολ, για να φαίνονται, βάζουμε σαβουαγιάρ. Προσθέτουμε λίγη από τη σάλτσα φράουλα και ξαναβάζουμε σαντιγύ. Προσθέτουμε πάλι σαβουαγιάρ, κρέμα πουτίγκας και από πάνω βερύκοκα. Στο τέλος, βάζουμε πάλι σαντιγύ και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.

:smiley: :smiley: :smiley:

Δεν λέω για το CSI NY,λέω για το CSI LAS VEGAS, και επίσης η αδερφή σου πρέπει να είδε άλλη σειρα γιατί CSI και βια λίγο δύσκολο… :roll: :wink:

ολα τα CSI μ@μ@νε δεν έχω δει κάποιο και να πω οτί δεν μου άρεσε!εγώ είμαι φαν του Οράτιου… CSI MAIAMI RULEZZZZZZ

Η αλήθεια είναι ότι τα CSI NY παραείναι ποζεριά.

Επίσης ο Οράτιος μπροστά στον Gill Grisom είναι ένα τίποτα. :twisted: :twisted:

[-X =;

Ο Γκρίσομ είναι ένας γκριζομάλης θεούλης, ενώ ο Οράτιος όταν ήταν μικρός έπαιζε σίγουρα σε διαφημιστικό για το kinder bueno, έτσι ξανθομπούμπουρας κ φακιδομύτης που είναι…

δεν θα γυρίσω?
θας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[size=6]ΜΗΛΟΠΙΤΑ[/size]

Υλικά

3 κουταλιές ζάχαρη

κανέλα

μήλα (ανάλογα με το ταψί μας)

το χυμό 1 πορτοκαλιού

3 αυγά

1 κούπα λάδι

1 1/2 κούπα ζάχαρη

1 έως 2 κούπες αλεύρι (όσο χρειαστεί)

Εκτέλεση
Κόβουμε τα μήλα σε φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μία στρώση μήλα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Χτυπάμε σ’ ένα μίξερ το πορτοκάλι, τα αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι και το αλεύρι. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε για 30’ στους 200o C. Μόλις ψηθεί, βγάζουμε την πίτα από το ταψί αναποδογύριζοντάς τη, ώστε να είναι τα μήλα από πάνω.

:smiley: =P~ :smiley: