Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μπραβο ρε Gigatron!:slight_smile: :wink:

ωραιος…

1. Ειμαι στο χωριο μου.Βαζω το λαπτοπ πανω σε ενα τραπεζι μισου μετρου αρα η καρεκλα απορριπτεται.
  2. Για να παω στο μπανιο πρεπει να ανεβω δυο σκαλακια αρα και παλι η καρεκλα απορριπτεται.

Xaireto to forum apo tin omorfi Italia…:smiley:

Τυχερέ…
Θα περάσεις καθόλου από Φλωρεντία ???

Mpa eimai sta notia konta sto Lecce to poli na ftaso mexri Napoli…exo liosei sto fai paidia…:lol: edo pe8aineis trogontas milame…:lol: Kai poli ftini zoi genikos se sxesi me mas…

Mμμμμ, θυμάμαι στη Νάπολι είχε ένα “ελληνικό” εστιατόριο, όπου σέρβιρε μόνο πίτσες, τις οποίες βέβαια χρέωνε πολύ φθηνά αλλά είχε και Μαλαματίνες που τις χρέωνε γύρω στα 5 ευρώ και έναν ελληνικό καφέ γύρψ στα 3 ευρώ.

Καλο μηνααααααααααα guys!!!
Ο τελευταιος μηνας του καλοκαιριου γαμοτο…:frowning:

Δεν το ξερα ότι μήκε Αύγουστος…

Καλό μήνα και σε σένα Ολγάκι:D

Καλό μήνα σε όλους:D

Άντε να τελιώνει το καλοκαίρι,το βαρεθηκα

Εεεεε…ενταξει…βαρεθηκαμε την ζεστη…αλλα…οχι και το καλοκαιρι…εγω προσωπικα δεν μπορω το κρυο και τις βροχες του χειμωνα…μελαγχολω…:frowning: :stuck_out_tongue:

Εγώ απ’ την άλλη δεν μπορώ καθόλου το καλοκαίρι.Θέλω να αρχίσει η σχολή μου τώραααα.:smiley:
Εμένα απ’ την άλλη οι βροχές και το κρύο μου αρέσουν,μου φέρνουν ρομαντικα πράγματα στο μυαλό,π.χ.μια ‘καυτή’ ερωτική νύχτα στο κάσρο του Κόμη Δράκουλα:D :lol:

Σοβαρά τώρα,δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από φθινόπωρο μεταξύ Νοεμβρη-Δεκέμβρη

δεν πα να τελιωσει το καλοκαιρι…μονο καλοκαιρι απο δω και περα θα ειναι για μενα…

Εγώ απ την άλλη δεν ξέρω τι θέλω( να τελειώσει το καλοκαίρι ή όχι )
Μάλλον επειδή δεν ξέρω τι με περιμένει το χειμώνα στη σχολή !Θα ναι εντελώς διαφορετικά απ τα άλλα χρόνια!

Τελευταία σου χρονιά έ?

Εγώ πάλι που έχω ακούσει τα χειρότερα και για τις δύο σχολές που μάλλον περνάω, τι να πώ? Και μάλιστα στην σχολή που είναι πιό πιθανό να περάσω θα έχω για πρύτανη εκείνο τον ελεεινό που έκανε μύνηση σε φοιτητή του και του ζητούσε 100.000 ευρώ. Χάλια μαύρα…

Όχι τελευταία.Θα ναι η 1η χρονιά σε πανεπιστήμιο.
Εννοούσα απ τα άλλα χρόνια στο σχολείο μέχρι τώρα.
Μένω στην επαρχία και ξαφνικά θα αλλάξω πόλη και θα μαι μόνη μου .Στην αρχη δεν θα ξέρω σχεδόν κανένα!

Κουράγιο!!!8) :wink:

Ωχ,αυτό είναι που έω σπάσιμο:? Εσύ κι αν χρειάζεσαι κουράγιο:lol: :stuck_out_tongue:

Ο ουρανός καθάρισε τ’αστέρια λάμπουν το φεγγαράκι γέμισε…!!!

I feel good πα ραρά ραρά ραρά8)

That’s good:) :smiley:

Άντε να φτιάχνει το κέφι,χτές είμασταν χώμα οι περρισσότεροι.

Άφου έλειπε η ψυχή του forum,η χαρά της ζωής!!!
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”]MOI!![/SIZE][/FONT]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: