ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ.:lightsabre:
(¶μα έχει τέτοιο ανίκανο προσωπικό, καλά που δεν το δήλωσα, και όταν τους ρώτησες τι έγινε τι σου είπαν ?)
οχι ρε ανθρωπε, εντελως μαλακια μιλαμε. πως καταστρεφουν ετσι τα ζωα τα σχεδια των σπουδαστων απο ανοργανωσιες και παπαριες…ελεος, του χρονου δε μπορεις να δηλωσεις;
μαλακα μου και γω στο παμακ θα μαι απο Οκτωβρη…πο…και εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι πολυ ξενερωτα ρε συ κει μεσα…και ειναι και χμ…ψικοσυντηρητικλες κει ρε γαμω…(ΔΑΠland)…οκ…
Οχ… κουραγιο φιλε μου…
Finalmente sono ritornato da Italia…Era molto belissima…Spero andare presto ancora una volta al futuro…
Le consiglio a andare…
(Back to greek reality again… )
Η πολλη Ιταλια βλαπτει σοβαρα την υγεια…
Πολυ βαρεμαρα…(υπαρχει αντιδοτο αραγε?:-s )
benvenuto amico mio, mi dirai come hai passato dal msn, baccini!
βέβαια!!!
και είναι κοντά σου ή μπορεί και μέσα σου αλλά μάλλον δεν το χεις συνειδητοποιήσει ακόμα!( τι είπα πάλι !!!)
Ναι δαπιλα σκετη,αλλα νταξει αμα δεν ασχολεισαι δεν εχεις κανα προβλημα.
Οταν τους ρωτησα τους δικους μου αν στειλαν τα εγγραφα,ειπαν τα εστειλαν κ 2 φορες μαλιστα και εχουν και αποδειξη οτι το φαξ εφτασε.
Τι να πω τωρα…Το ειπα και στους Γερμανους και τους ειπα να ξαναψαξουν μηπως καναν αυτοι το λαθος.Σ’αυτη την περιπτωση να παν να γαμηθουν να το διορθωσουν.
Αυριο περιμενω να μου απαντησουν να δω τι θα κανω.
Μου την εχει δωσει πολυ ασχημα παντως,μου χαλασε τρελα την οποια διαθεση ειχα.
Έκανα account στο MSN.
Βρεχει του πουστη.
Ειπαν θα ριξει και χαλαζι.
Ο ντελιβερας ηταν μουσκεμα,τον λυπηθηκα και του δωσα και 1 ευρω πουρμπουαρ.Αλλα τα κοτομπεικον ηταν ψιλοκαμμενα.
Δεν εχω ορεξη για τιποτα.
Με λιγα λογια,ωραια τα περναμε βρε.
Παραληρημα,μη δινετε σημασια.
Nαι ρε γμτ και στην Ξάνθη πάει για μπουρίνι. Μέσα με κόβω να τη βγάζω σήμερα…
Γυρισα απο Ροδο… Τα κεφαλια μεσα λογω εξεταστικης τωρα… Και ναι, ειχα να μπω νετ μα\ια βδομαδα!!!
Για αυτό πάει να βρέξει τώρα…
:lol:
τι δισκαρα που ειναι το Houses Of The Holy…
Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
On topic
Λιώσαν τα χιόνια
τι λετε ρε!!!ΟΡΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αντε μην τα παρω…
24/11
Ζουμε για τοτε…
Melanie!