Therion
August 7, 2007, 2:07am
freedomofrock:
Τι ειναι αυτα?? Ομαδες???
Olympiakos, Bayern FC, Liverpool, Juventus μερικες ομαδες με τις οποιες εχω παρει τα σοβρακα ολως στην Ευρωπη…!8) 8)
Ειδες?Δεν ξερεις να παιζεις μανατζερ.Ειμαι σιγουρος οτι κανεις συνεχεια και save και load.Xoχo.
Το ωραιο ειναι να παιρνεις μια μετρια η μια μικρη και να την κανεις εσυ καλη ομαδα.
Λεβαντε,Φιορεντινα στα παλιοτερα και Παλερμο,Μπριστολ Σιτυ στο καινουριο οι αγαπες μου.
Παλια μαμουσα και με τον Αρη,αλλα τοτε επαιζα με save και load :roll:
To χω κοψει πια,δεν εχει πλακα.
freedomofrock:
Olympiakos
Μα σου ειπε μικρη ομαδα
Πλακα κανω δεν θελω να ανοιξω κοντρα
Therion:
Ειδες?Δεν ξερεις να παιζεις μανατζερ.Ειμαι σιγουρος οτι κανεις συνεχεια και save και load.Xoχo.
Το ωραιο ειναι να παιρνεις μια μετρια η μια μικρη και να την κανεις εσυ καλη ομαδα.
Λεβαντε,Φιορεντινα στα παλιοτερα και Παλερμο,Μπριστολ Σιτυ στο καινουριο οι αγαπες μου.
Παλια μαμουσα και με τον Αρη,αλλα τοτε επαιζα με save και load :roll:
To χω κοψει πια,δεν εχει πλακα.
Το save and load το εκανα σε σπανιες περιπτωσεις οπου γινοντουσαν χοντρες τσατσιες εις βαρος μου…:lightsabre:
Παλιοτερα, επαιρνα και ομαδες β’ κατηγοριας και τις ανεβαζα…
Παντως τωρα το εχω βαρεθει το μανατζερ… Αν δεν εχεις αφησει κουπα για κουπα, το βαριεσαι, τι να κανεις… 8)
OxiOlga
August 7, 2007, 3:06pm
Defix:
Φαγαδες… :lol:
Εχουμε ωραια προιοντα στην μεσσηνια οπως και να το κανουμε Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!
Defix
August 7, 2007, 3:20pm
Εχουμε και ωραια μαντιλια στη Καλαματα… #-o
Defix
August 7, 2007, 3:30pm
Davidian:
Και άλλα πολλά…:lol:
Δε ξερεις ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου.Σε λιγο καιρο αν συνεχισω ετσι θα με πιασει αφιενικο… :lol: #-o
LoLzzzzz…
Μολις εφτιαξα ολα τα id3 των Dream Theater
Therion
August 7, 2007, 5:39pm
Προσκυναμε και κανουμε πιπες στους Γερμανους.
Καταλαβαν οτι δεν εφταιγα εγω και ο υπευθυνος του Erasmus με βοηθησε ετσι ωστε να βρεθει λυση.
Αρα λοιπον,οπως φαινεται τουλαχιστον,και οπως με διαβεβαιωσε και ο ιδιος,δεν υπαρχουν αλλα προβληματα.
Δηλαδη…
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Defix
August 7, 2007, 5:50pm
Therion:
Καταλαβαν οτι δεν εφταιγα εγω και ο υπευθυνος του Erasmus με βοηθησε ετσι ωστε να βρεθει λυση.
Αρα λοιπον,οπως φαινεται τουλαχιστον,και οπως με διαβεβαιωσε και ο ιδιος,δεν υπαρχουν αλλα προβληματα.
Δηλαδη…
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Μπραβο ρε μαγκα,καλοτυχος να εισαι απο εδω και περα.
Aloe
August 7, 2007, 7:31pm
Therion:
Δηλαδη…
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Αντίο… Θα σου πλέκω κάλτσες και θα στέλνω
OxiOlga
August 8, 2007, 12:14am
Therion:
Δηλαδη…
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Καλα να περασεις και καλη επιτυχια στη σχολη σου!!!
Aχ ωραία ρε συ!!άντε καλή επιτυχία και καλά να περάσεις!!
[SIZE=“7”]ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!! [/SIZE]
Aloe
August 8, 2007, 3:27pm
Sharuman:
Καλές μπιροποσίες.
Θα γυρίσει με μπυροκοιλιά ρε 8O
Δεν πειράζει, ωραίο πράμα είναι αυτή. Σήμα κατατεθέν της καλοπέρασης.