Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μισω το καλοκαιρι, το τραβαει κι ολας… Θα φυγω αποδω!

Κι όμως είμαι ακόμα εδω!!! ΧΑ!

καιρο ειχα να ακουσω αυτη την εκφραση…

Aστα,οσο γερναει κανεις,θυμαται τα παλια…:stuck_out_tongue:

μη το λες αυτο. την πρωτοακουσα απο 40ρη.

ποσων ετων εισαι ειπαμε;:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Θελω να πιστευω πως ανηκω στην περηφανη γενια του βιντεο-κλαμπ με τις μασημενες(συνηθως)κασεττες του Βαν-Νταμ που νοικιαζαμε εναντι 200-300 δραχμων …:stuck_out_tongue:

πωπω τι ειπες τωρα! αιωνιο ρισπεκτ! :bow2:

Θα πάω να πάρω Μερσεντές
για να ζηλέψει ο Καρεμπές…

:cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

που λες θυμαμαι τις δυο πρωτες ταινιες που ειχα παρε σε VHS απο βιντεοκλαμπ :

1)Pet Cemetery
2)The Predator

150 δρχ αν θυμαμαι καλα…τι χρονια κ αυτα!!!

Ήταν μια εποχή, στις αρχές των 80ς, που τα βίντεοκλαμπ έκαναν θραύση, ξεφύτρωναν παντού σαν μανιτάρια… Όπως και να χει, είχαν φάση όλα αυτά για όσους τα προλάβαμε. Πάντως, εντάξει, το πέρασμα απο το βίντεο στο dvd (όπως και απο την κασέτα στο cd) ήταν ομαλό θα έλεγα…

Για μένα το ίντερνετ (και τα pc γενικώς) είναι που έχουν κάνει τη μεγάλη διαφορά.

:bow2: :bow2: :bow2:

Nαι ρε συ.Φουλ στην Cult-ια…Δυστυχως δεν θυμαμαι ποια ηταν η πρωτη ταινια που ειχα νοικιασει ρε γαμωτο.To Predator παντως το ειχα αντιγραψει κιολας και το βλεπα μια φορα τη βδομαδα τουλαχιστον,οπως και το Κρουλ και το Ιστορια διχως τελος και πολλα αλλα…:stuck_out_tongue:

Βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι, βαριέμαι να ξυρίζομαι :blow:

…αλλά πρέπει να πάω. :frowning:

εγώ το έκοψα το σπορ:lol: :lol:

Συμφωνώ απόλυτα…

τους static-x τους ξερετε???

πω! καλα τωρα αναφερεις το επος των 86 οσκαρ και 556 χρυσων σφαιρων! αρνι φορ εβερ. κοναν, πριντέιτορ, τερμνέιτορ! η αγια τριαδα βεβαιως βεβαιως…8)

α, ρε 80’ς αθανατα! :cry:

τους static-x τους ξερετε???

ναι. αν θες να ακουσεις ακου το “Machine”. καπως ετσι λεγεται.

Επίσης Cobra,The Punisher,Το ξεκαθάρισμα,Εφιαλτης στον δρόμο με τις λεύκες…:lol: Ποια Dvd τώρα…VHS rule…:lol: (Μην αναφέρω τα ελληνικά μαργαριτάρια που έβγαιναν τότε…:lol: )

πωπω μλκ! cobra! εκει που λεει ο σταλονε “εισαι η ασθενεια… και εγω ειμαι η θεραπεια”. πω. τι να πει κανεις! :bow2:

οταν λες το The Punisher εννοειται οτι αναφερεις το πρωτο με τον Dulph Ludgren ετσι;

το cobra δεν είναι που ακούγεται η θεϊκότερη ατάκα εβερ?

• It’s bad for your health.
  • Do you mean Smoking?
  • No… me…

(ή κάπως έτσι)

:wink: EΠΟΣ…:lol: