Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

8O !Το cosmopolitan είναι τελικά το χειρότερο -ηθικά, πνευματικά κτλ-γυναικείο περιοδικό!
Έχει όμως πολλές αναγνώστριες!!!
Αυτό λέει πολλά και για το γυναικείο φύλο και για την κοινωνία γενικότερα…κρίμα…[-X

Και το Playboy εχει πολλους αναγνωστες…:stuck_out_tongue:

το να είσαι αναγνώστης, προϋποθέτει και να διαβάζεις τα κείμενα ξέρεις…:stuck_out_tongue:

το σόφι κάπα πήγε να το παίξει έξυπνο αλλά…

Το διαβάζαμε την ώρα του μαθήματος στο σχολείο και γελάγαμε. Φαντάσου τώρα 2 κοπέλες και 4 αγόρια να διαβάζουν κοσμοπόλιταν την ώρα των θρησκευτικών! Χάος :lol:
Το καλό είναι ότι αν τα παρακολουθήσεις γράφουν τα ίδια και τα ίδια, τα άρθρα ανακυκλώνονται. Και είμαι σίγουρη ότι τις απορίες και τα προβλήματα που υποτίθεται στέλνουν οι αναγνώστες τα γράφουν οι συντάκτες…

στην πυρά κι αυτό κι αυτές μαζί

Στις διακοπές είχε πέσει στοίχημα με μία κοπέλα αναγνώστρια του αυγκεκριμένου!Να διαβάσει μέσα σε 1 μέρα όλο το rock hard Ιουλίου αν εγώ διάβαζα αντίστοιχα το εν λόγω περιοδικό!Εντύπωση μου έκανε ένα άρθρο με συμβουλές για sex τις οποίες έδινε σε κοπελιές ένας gay8O

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Τι συμβουλές δλδ?:-k

Εμ μονο για εικονιτσες ειστε εσεις οι αντρες…:roll:

Σους εσυ…

Όχι αγαπητέ έχουμε και ένα επίπεδο…!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξενέρωμαααα:lol: :stuck_out_tongue:

Το χειρότερο πάντως περιοδικό που έχω διαβάσει είναι το Maxim.1 τεύχος και μου ήρθε ξέρασμα:? Πραγματικά,οι τύποι που γράφουν σε αυτό πρέπει να 'ναι 40+,ψώνια και τρομερά κομπλεξικοί με το αντίθετο και το ίδιο φύλο.

δεν έχουμε.είχαμε.γιατί έσκασε το επίπεδο,βγήκε το μαμούνι από μέσα,πήρε το επίπεδο στην πλάτη και δρόμο τον ανήφορο

Αρα ανεβηκε το επιπεδο…
Ζηκος ρε.:respect:

Αμάαααααααννν…!Πάει κ αυτός!!

Πεστα ρε Αλοη!Cosmopolitan διαβαζω μονο οταν εχει παρει καμια φιλη μου και μου το δανειζει για 2-3 μερες (να το μελετησω καλα, οχι τιποτα αλλο!:stuck_out_tongue: ). Αυτο με την ανακυκλωση των αρθρων ισχυει παρα πολυ!Ειδικα στα αρθρα τυπου “Συμβουλες Σεξ” “Το καναμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα” :lol: ειναι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
Στο σχολειο προτιμουσα να διαβαζω Free!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :-s

Μέσα στη ποιότητα και εσύ:p

Κοκκινο πυραμιδακι, αφου ξερεις οτι ειμαι μεσα στη μαζα και εγω.8)
(Το προβατε το στυλ το ξερετε?:stuck_out_tongue: )

Με είπε πυραμυδάκι:oops: :oops: :oops: :oops:

Αχ,αν σε είχα μπροστά μου θα σε έπνιγα στις αγκαλιες:p

:roll: :roll: :roll:
Μα ολοι με αγαπανε σε αυτο το forum πλεον!Δεν αντεχω αλλο, δεν μπορω!:stuck_out_tongue: