Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Διαλέγω τον

[SPOILER]Optimus Prime

Το ξευτιλισαμε μαλλον…

[παλιμπαιδισμος mode off]

Σου δινω το εμβλημα της φωτιας…

It’s Yours!

Ευχαριστό,ευχαριστό:D :smiley: :smiley:

articuno vs. charizard…

Σημερα ειδα το Σολ_θορν στο μετρο οπου μοιραζε φυλλαδια!!!

Γιεα!

Ειχε και τρεντυ καπελακι!

Εεε. Λοιπόν γεια σας. Όποτε βάλω τη ντιεσέλ εκεί (ελπίζω σύντομα) τα ξαναλέμε. Και σε ένα χρόνο τα λέμε από κοντά. Ως τότε, Κάφκα, Μπετσέροφκα, Ροζίτσκι, χιόνια, σούπα και Βοημία. Μιαμ. Προσωρινή αποχώρησις:!:

Mπαη.

καλές μπύρες

Μπαι λατρεια.Τα λεμε στο Μπερλιν.Καλες μας διακοπες.

Μπαη ανχολακο. Βουρ στις Τσεχες!

ζηλεύωωωωωω :frowning:

Καλά να περάσεις Unholy!!! :smiley:

Καλές “αγάπες” στην Τσεχία…γιου νοου…:ok:

Σκααααασε!Με καταστρεφεις!:stuck_out_tongue: Το καπελακι μου σε πληροφορω ειναι Nokia, απ’τον Γερμανο. (οπου δουλευει ο bro) Και ειναι πολυ ομορφο!Επισης, δεν με ειδες μονο εσυ αλλα και ο Davidian απο πιο μακρια.Τι στο καλο… κοριους μου εχετε βαλει???:stuck_out_tongue:

Και επισης ειδα και τον Thorgal το βραδακι που πηγαινε προπονηση…

Μικρος που ειναι ο κοσμος…:stuck_out_tongue:

Ναι???
Που καλε???

ΩΠ ! “Σε είδα” τόπικ !

ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΛΟΕ-ΒΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ. Ήταν ευγενικό, μου έδωσε φιλάκι κ ήταν με κορίτσια.

Λιγούρια του φόρουμ χιμήχτε ! Τώρα !

Στη Βουλιαγμενης!

ΑΑΑΑ…Οταν θα βγηκε απ το μετρο μαλλον…οκ.:smiley:

Όντως μικρός ο κόσμος… δεν περίμενα να ακούσω rocking-φωνή προερχόμενη από το υπερπέραν στην trendy Αγία Παρασκευή! :lol: Έκανα κάποια δευτερόλεπτα να το συνειδητοποιήσω! :stuck_out_tongue:
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ! (Ευτυχώς το βράδυ δε φαίνονται πολύ, γι’αυτό συγχωρούμαστε both)

Κατα τ’άλλα, τα λιγούρια φορούν παρωπίδες και δεν βλέπουν τα αρσενικά της παρέας; :-- :har:

Το φούξια πάει με τα μάτια μου, γι αυτό πάω εκεί…

Αφού ο έρμος τον είδα, τον είχατε βάλει στην μέση κ ούτε μιλούσε, ούτε λαλούσε ! Τι να σχολιάσω?