Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Δεν το έχω εγώ. Αυτό με έχει

Συγκλονιστικό:p

Στο μετρο μπαινει ενας τυπας με καρφια στα χερια, μαυρα νυχια, μολυβι κατω απο το ματι, στη τσαντα καρφια και κατι λογοτυπα συγκροτηματων, μπλουζα Mayhem, στα starakia κατι πενταλφες ζωγραφισμενες κλπ…

Και τον βλεπουν 2 γιαγιαδες και αρχιζαν να σταυροκοπιουνται…:lol: :lol: :lol:

Ο Νihilist ηταν

Γιατί κάτι τέτοια γαμάτα σκηνικά συμβαίνουν συνέχεια σε όλους τους άλλους και όχι σε μενα?:frowning:
Αντέδρασε ο τύπος ή μπααα?:roll:

Βασικα δεν τις προσεξε καν… Μιλαγε και με κατι αλλα παιδια, δεν προσεξε…

Αλλα εγω ειχα λιωσει στο γελιο…

Και κατι αλλο που μου ηρθε…

Περιμενα στη σταση το λεωφορειο και μια κοπελα ειχε κατσει και εστριβε ενα τσιγαρο… Τη βλεπει μια γιαγια και αρχιζε και της ελεγε " Μπραβο κοπελα μου, αντε παρε και ηρωινη τωρα κλπ ναρκωτικα". Η κοπελα τη κοιτουσε με ενα βλεμα αποριας και εγω πιο κει να ειχα πεσει κατω απο τα γελια…

:lol:

Ο Λουκιανος σπαμαρει, που παει ο κοσμος μας…

Το Ταζ Μαχαλ στους Αμπελοκηπους τελειο μαγαζακι.

Ξερει κανεις τι ωρα κλεινουν τα KFC στο Village?

Eπ,γεια σας ρε παιδια.Πως παει,καλα?Εριξα μια ματια στο forum και δεν βλεπω πολλα νεα μηνυματα…
Πως και ετσι? :-k

Εξαρτάται από το πότε μπήκες τελευταία φορά…

Μια φορα πριν απο κανα μηνα και τοτε πριν 2 βδομαδες… :dunno:

Δεν ειναι αθλιο εξωφυλλο? :-s

Τι να σου πω, αν μπόρεσες και κατάλαβες τόσο γρήγορα ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, να σε κάνουμε Moderator :stuck_out_tongue:

Σαν σκίτσο είναι καλό, αλλά σαν σύλληψη μάλλον παιδική…

Ειδικα ο τιτλος ειναι πολυ εμπνευσμενος…

F.O.A.D=Fuck Off and Die

Ε,ναι ειναι λιγο βλακεια…

Εχει αλλαξει κατι?

Πλάκα έχει. Αν το γκρουπ το επέλεξε για χαβαλέ είναι μια χαρά, αν το επέλεξε στα σοβαρά είναι για γέλια…

Κρίμα και είναι ωραίος δίσκος :-s

Xaxaaxa, εντάξει, πιστεύω ταιριάζει απόλυτα με το εξώφυλλο! Kill, die, fuck, screw, and the boys turn into men:stuck_out_tongue:

Ρε παιδια το εξωφυλλο ειναι καθαρα χιουμορ των Darkthrone (του Fenriz μαλλον). Εμενα μ αρεσει!