Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Περί Γυμναστικής

Η γιαγιά μου άρχισε να περπατά 5χλμ την μέρα όταν ήταν 60. Σήμερα είναι 97
χρονών, και δεν έχουμε ιδέα που στο καλό είναι!

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να ξεκινήσω τζόκινγκ είναι για να ξανακούσω
λαχάνιασμα.

Γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο πέρσι, έσκασα 400 ευρώ, και δεν έχω χάσει
γραμμάριο. Δηλαδή πρέπει να πηγαίνω κιόλας;

Εγώ ξεκινάω την γυμναστική πολύ νωρίς το πρωί, γιατί αλλιώς ο εγκέφαλος μου
συνειδητοποιεί τι κάνω.

Δεν γυμνάζομαι καθόλου. Αν ο Θεός ήθελε να αγγίζουμε τα δάχτυλα των ποδιών
μας, θα τα έβαζε κάπου πιο κοντά στα χέρια μας.

Μου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι, ειδικά όταν τους κάνουν τα άτομα που με
ενοχλούν.

Έχω αγύμναστους μηρούς, αλλά ευτυχώς το στομάχι μου τους καλύπτει.

Το πλεονέκτημα του να γυμνάζεσαι καθημερινά είναι ότι πεθαίνεις υγιέστερος.

Δεν κάνω ποτέ τζόκινγκ. Κάνει τον πάγο να αναπηδά στο ποτήρι μου.

Ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω μία βόλτα με το ποδήλατο κάθε πρωί κι εγώ
του απάντησα ότι

θα το ήθελα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι, ποιός θα με σπρώχνει;

Μου το στείλανε σε μεηλ και εχω πεθάνει στο γέλιο!

:lol: :lol: :lol:

Tα σπαει!!!

Αγαπαω την Ιωαννα.

Κι εγω…

αγαπαω τον ευατο μου!!!

Γιατι, εσυ γραφεις με τα χερια;;;#-o

:respect:

Εκείνος το ξέρει;

Θα πρότεινα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση…

Ναι, αλλά με κάτι άλλα μέλη του σώματός μου “ζωγραφίζω” κυριολεκτικά! 8)

Αυτο ακριβως εννοουσα…:wink:

[SIZE=“4”]2112 posts[/SIZE]!!!

18 και σημερα.:yahoo: :yahoo: :yahoo:

never ending nightmare…λαλαλαλα

Μ αρέσουν ένα σωρό χαζοχαρούμενα τραγούδια!
λαλα τρα λαλαλα οοοοο yeah yeah!:smiley:

Aυτο;

Graze the skin with my finger tips
The brush of dead cold flesh pacifies the means
Provocative images delicate features so smooth
A pleasant fragrance in the light of the moon

;;

Μου φαγαν την τσοκολατα μουυυυυυυυυ!:frowning: :evil: :blow: :lightsabre:

Τουλάχιστον εσύ είχες σπίτι τσοκολάτα,εγώ που δεν έχω ούτε καραμελίτσα,έτσι για να γλυκαθώ τι να πώ?:frowning:

Ειχα, ειχα…δεν εχω…γιατι σκασαν οι τσοκολατες, βγηκαν τα μαμουνια, πηρε καθε μαμουνι μια τσοκολατα στην πλατη και δρομο τον ανηφορο…

Ζηκος ρε.:smiley:

Λοιπόν, εντάξει. Ακούσαμε ροκ μουσική, ακούσαμε μέταλ. Κάναμε αυτό που μας υπαγόρευσαν τα ροκ γονίδια που ως γνωστόν ξεπροβάλλουν στην εφηβεία, για λίγο μόνο και μετά εξαφανίζονται. Όπως όμως τονίζουν ειδικοί επιστήμονες απανταχού της οικουμένης (σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως Βήξτον, Ωχφορντ, Κάφριτζ κλπ) αυτή η κατάσταση δεν μπορεί παρά να είναι παροδική. Επομένως προτείνω σιγά σιγά να προσαρμοστούμε όλοι και όλες στη νεα, αναπόφευκτη πραγματικότητα. Για αρχή θα προτείνω κάποιους πολύ σημαντικούς, εξαίρετους καλλιτέχνες.

Αυτοί είναι οι μουσικοί που θα μας απασχολήσουν σήμερα. Το φεστιβάλ που παρουσιάζονται ονομάζεται CARAMELA. Σε αυτό τον εξαίρετο συναυλιακό χώρο θα μας παρουσιάσουν τραγούδια απο το νέο τους άλμπουμ οι θρυλικοί Πάνος Καλίδης και Θέλξη. Ναι, η γνωστή Θέλξη.

Η Θέλξη, ή στα αγγλικά THELKSI, ξεκίνησε την καρίερα της παίζοντας με την μπάντα της κυρίως hardcore/death metal, με φωνητικά που έκανε η ίδια. Το πρώτο άλμπουμ με τίτλο “Sculls, Brains and Sceletons” πούλησε εξαιρετικά στην Ζουαζιλάνδη και στο Κατάρ, και το συγκρότημα ήταν έτοιμο για τον δεύτερο του δίσκο, ο οποίος κινούνταν σε πιο gothic μονοπάτια. Εδώ και μια χαρακτηριστική πόζα της ΘΕΛΞΗΣ την περίοδο εκείνη:

Ο δίσκος εκτόξευσε στα ύψη το συγκρότημα, με ατελείωτες sold-out συναυλίες στην Γουαδελούπη και την Ακτή του Ελεφαντοστού. Ωστόσο η Θέλξη είχε αρχίσει να κουράζεται… Σκεφτόταν να τα παρατήσει. Ώσπου μια μοιραία μέρα παρουσιάστηκε σαν σε όραμα μπροστά της ένα μυθικό πλάσμα-γκουρού. Το πλάσμα (που έμοιαζε παραδόξως με σκύλο) τη συμβούλεψε να αλλάξει μουσική πορεία. Και η Θέλξη αποφάσισε να ακούσει το σοφό πλάσμα, του οποίου παραθέτουμε μια σπάνια εικόνα.

Πλέον ο δρόμος ήταν ξεκάθαρος. Το συγκρότημα άλλαξε τροχιά και είναι πολύ χαρούμενο γι’ αυτό. Παρέα με τον θρυλικό Πάνο Καλίδη σημειώνουν πρωτόγνωρη επιτυχία. Η myspace σελίδα του σχήματος, όπου μπορείτε να ακούσετε τις νέες τους επιτυχίες, είναι η εξής:

www.myspace.com/thelksithebest

ΥΓ - Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν οι Θέλξη να έχει συγγένεια με την Θέκλα, ενδεχομένως να είναι και το ίδιο πρόσωπο. Οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, το θέμα όμως ερευνάται.

:lol:

ellanor:respect: :respect: :respect:

και εσύ ξύπνιος είσαι βρε?:smiley:

Κι ομως η γη ειναι στρογγυλη

:lol: χεχε δε φαίνεται? Άντε, να εμπλουτίζουμε τις μουσικές μας γνώσεις! :stuck_out_tongue: