Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ρε έβλεπα μία βλακεία στο ant1 όπου είναι κάτι τύποι που προσπαθούν να τουμπάρουν ένα αυτοκίνητο και άλλα τέτοια. Ένας από τους παίκτες ήταν ο Γιάγκος από την Πάτρα που είχε γυρίσει τις ταινίες “Γιαγκόναν ο Βάρβαρος” και “Κόμης Γιάγκουλας”!!! :lol: :lol: Κουβαλάει την τρέλα μέσα του χαλαρά… Το αυτοκίνητο το ξέσκισε!!!

Τη βασσιλοπούλα δε λες καλύτερα! Barca ρε!

Η Βαρκελώνη είναι και γαμώ τις πόλεις. Θα έμενα άνετα εκεί.

Εγω ετσι οπως ειμαι τωρα θα εμενα οπουδηποτε μακρια απο εδω που ειμαι. Τουλαχιστον για λιγο…

Μπα, άμα πάει εράσμους εκεί ο γκαντέμης ο freedom, πάει η ομάδα…:stuck_out_tongue:

Το μέταλτου νίντζα:lol:

Αντε γεια εξεταστικη.Αντε γεια λεμε.

Κάποιος να σταματήσει την ζέστη!!!

Αχαχχαχα! Και 'γω είδα εκεί με τα αυτοκίνητα, αυτός δεν το αναποδογύρισε λόγω βάρους μάλλον! :lol: (αν και νομίζω η θέση ήταν απ’τα δεξιά, και η ράμπα στις αριστερές ρόδες :-k ) Έλιωσα εκεί που έλεγε για το συντελεστή τριβής του εδάφους επί την αντίσταση του εδάφους που είναι ίση με το βάρος του (και του αμαξιού) κλπ κλπ :lol: :lol: :lol:

Εφαγα κοτοπουλακι, πινω καφεδακι και μετα θα παρω τα τετραδια μου και τα μολυβακια και θα παω στη σχολη.

Βαριεμαι.:expressionless:

Κουράγιο,εγώ αύριο αρχίζω και έχω να ξυπνήσω στις 8 και μισή το πρωί,δλδ τη ώρα που όλο σχεδόν το καλοκαίρι έπεφτα για ύπνο:lol:

Μόλις τελίωσα το τέταρτο τεύχος του ‘Ζωντανοί Νεκροί’.Εντάξει,τα σπάει το σενάριο.Άντε πάλι αναμονή 6-10 μήνες να βγεί το επόμενο:(

Εγω εδω και εναν μηνα ξυπναω απο τις 7.Τι μου λες τωρα!Ασε που εχω καιρο να ευχαριστηθω υπνο και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχω.:-s

Ασε που θελω να βρω και δουλεια μονο για Σ/Κ.
Δυσκολο, ε?:-s

με τον τρόπο που σκέφτομαι δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζω…μάλλον τίποτα…κάτι πρέπει να αλλάξει ρε γαμώτο…πως και πότε όμως…κι από ποιον…πφ

Πολύ,πιστευσέ με/:frowning: Ειδικά αν η σχολή απαιτεί και πολλές ώρες έρευνα μετά τα μαθήματα,κάθε ώρα μετρά.

Μα γιατι δεν θελουν τα Σ/Κ γαμωτο?
Ασε, εχω ξενερωσει γιατι σ’αυτο το εξαμηνο τα 6 απο τα 8 μαθηματα που εχουμε ειναι σχεδιο και θα ξεστραβωνομαι μερα νυχτα για να τα βγαλω.Γι’αυτο και ψαχνω μονο για Σ/Κ που και παλι θα εχω λιγες ωρες ελευθερες για μενα.[-X
Θα δειξει…

Ε,σε τη σχολή πάς?:-s Αν είναι γραφιστική,είμαστε στον ίδιο κλάδο.

Σχεδιαστρια μεσω Η/Υ.:wink:

Δεν μου αρεσει το γκρι χρωμα του πασο…

Simone Simons (born January 17, 1985)

Τι ??? 8O 8O 8O 8O
Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο μικρη.

Mικρη και τριανταφυλλενια.Ααααααααααχ