Eγω λεω στον περιπτερα να μου την ανοιξει…#-o :lol: :lol:
Είδα το Μάνος87 σήμερα στο εμουπου.
Δείχτε του συμπαράσταση που έχει να διαβάσει Θερμοδυναμική.
Μάνο βάλε πάλι το Entropia να ακούσεις… :roll:
Τώρα προσπαθώ μπας και διαβάσω τίποτις αλλά ψιλοπράμματα. Έχω να πάω και σινεμά!
ναι αλλα αν τα αφησω μακρια με ενοχλουνε οταν κανω μπανιο (μια στις τοοοοοοοοοσες δηλαδη, αλλα νταξ…)
Όταν κάνεις μπάνιο;; :-k Ενδιαφέρουσα πτυχή του θέματος… Πάντως ΟΛΑ είναι θέμα συνήθειας!
ε ναι δεν μπορω να οταν βαζω σαμπουαν και κρεμα στα μαλλια ε, μανατριχιαζουν!
Παλι καλα που το διευκρηνισε γιατι θα εκανα καφρικη ερωτηση :lol:
ενα θρεντ ειπα να ανοιξω κ γω κ υπηρχε… :-s
We are eternal, all this pain is an illusion.
το να μην έχεις κοπέλα είναι λίγο άσχημο…
ξερει κανεις ενα νεο αμαξι ποσα χρονια εχει δικαιωμα να μην περασει απο ΚΤΕΟ?
Noμιζω 5.Εγω παντως που ειναι του 90 μοντελο εχω να το περασω 8 χρονια
Ειναι περισσοτερο ασχημο να εχεις κοπελα απλα και μονο για να την εχεις!
Να με θυμηθεις… οταν θα ξεχαστεις με το θεμα κοπελα και σχεση, τοτε ειναι που θα σου ερθει!
Τα καλα σου ερχονται οταν δεν ψαχνεσαι. (Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!)
Τhanx για την συμβουλή…δεν το επιδιώκω απλά έβλεπα ζευγάρια στο δρόμο το επανέφερα στο μαυαλό μου…άντε να μην πηγαίνουμε στις συναυλίες με τα ρεμάλια:p ,άσε που να υπάρχει και κάποια να μας στηρίζει και να την στηρίζουμε!
Καλα, δεν εννοουσα ο,τι καθεσαι και κυνηγας για σχεση! Σου ειπα απλα να μην το σκεφτεσαι πολυ γιατι καλως ή κακως σε χαλαει και λιγο πολυ ολοι το εχουμε ζησει αυτο.Χαιρομαι που σκεφτεσαι ετσι, καλοι οι φιλοι και κατα τη γνωμη μου πιο σημαντικοι αλλα οταν σε στηριζει μια κοπελα (ή ενας αντρας αντιστοιχα) νιωθεις πιο ολοκληρωμενος!
λεω να παω για υπνο αλλα βαριεμαι
[SIZE=“5”]Τι μαθαίνει κανείς παρακολουθώντας τσόντες??[/SIZE]
- Οι γυναίκες φορούν πάντα γόβες στιλέτο στο κρεβάτι.
- Οι άνδρες ποτέ δεν είναι ανίκανοι.
- 10’’ φλερτ είναι αρκετά.
- Ανένας άγνωστος βρει μια γυμνή γυναίκα να ‘χαϊδεύεται’ μόνη της, αυτή δεθα ουρλιάξει τρομαγμένη. Αντίθετα, θα επιμείνει να της ‘δώσει έναχεράκι’.
- Οι γυναίκες χαμογελούν πάντα με ικανοποίηση όταν οι άντρες τελειώνουν στο πρόσωπό τους.
- Οι γυναίκες χαίρονται να γ@μιούνται με άσχημους μεσήλικους.
- Οι γυναίκες πάντα μουγκρίζουν ανεξέλεγκτα όταν κάνουν τσιμπ@ύκια.
- Η πράξη τελειώνει μόνο όταν ολοκληρώνει ο άνδρας. Το να τελειώσουν οι γυναίκες είναι προαιρετικό (και μάλλον αδιάφορο).
- Με ένα τσιμπ@ύκι γλυτώνεις πάντα την κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
- Όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι.
- Στη δεκαετία του 1970 κανείς δεν γ@μούσε χωρίς κάποιος στο βάθος να παίζει ανέμελος κιθάρα.
- Καμία γυναίκα δεν έχει ‘σιλικονάτα’ βυζιά.
- Είναιπολυ συνηθισμένο και διασκεδαστικό να χτυπάει επανειλημμένα ο άντρας τημισοσηκωμένη π@ύτσα του στα κωλομέρια της γυναίκας.
- Οι άντρες πάντα φωνάζουν ‘Ω, ναι…Χ*νω!!’.
- Οι γυναίκες πάντα χαμογελούν όταν τις ‘παίρνουν’ ταυτόχρονα από dbl (double).
- Δεν υπάρχουν κινέζοι άντρες.
- Ανσυναντήσεις τυχαία κάποιον να γ@μάει την γκόμενά του στο δάσος, δεν θαέχει καμία αντίρρηση να πλησιάσεις και να της τον βάλεις στο στόμα.
- Ηκαλύτερη ατάκα για να ρίξεις μια γυναίκα είναι ‘Hi,είμαι ο Johnn.Τι λεςγια ένα γ@μήσι;’. Ή απλά, να τον βγάζεις έξω κι αυτές θα πιάσουν μεευχαρίστηση το υπονοούμενο.
- Όταν ‘παίρνεις’ μια γυναίκα από πίσω, της αρέσει να τη χαστουκίζεις στον κώλο.
- Οινοσοκόμες πάντα παίρνουν π*πες στους ασθενείς. Λογικό,αφού είναι πάντανέες, ξαναμένες και γυμνές μέσα από την άσπρη ρόμπα τους.
- Οι άντρες πάντα τραβιούνται στο τέλος.
- Όταν η γκόμενά σου σε πιάσει να γ@μάς την καλύτερή της φίλη, θα θυμώσει μόνο 2’ και μετά θα συμμετάσχει ευχαρίστως.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ πονοκέφαλο.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ περίοδο.
- Όταν η γυναίκα παίρνει π*πα, είναι σημαντικό να της επαναλαμβάνεις συνεχώς ‘Ρούφα τον, μωρή!!’.
- Οι γυναίκες είναι πάντα αποτριχωμένες. Εκτός κι αν νοικιάζεις από το ράφι με τα φετιχιστικά.
- Όλες χαίρονται όταν χ*νεις στον κώλο της γυναίκας (ακόμη και αυτή).
- Οι γυναίκες πάντα δείχνουν να εκπλήσσονται ευχάριστα όταν ανοίγουν το παντελόνι ενός άντρα και βρίσκουν μέσα μία π@ύτσα.
- Οι άντρες δε χρειάζεται ποτέ να παρακαλέσουν για σεξ.
Εγραψες!!! Μαλλον λογο της ωρας ητανε
βαρεμαρα να χεις καταληψη κ οι φιλοι σου να μην εχουν…καλα που υπαρχει κ το rocking…