Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Eίναι Πέμπτη και δεν έχω διαβάσει ακόμη τα ένθετα από την κυριακάτικη…
ένα χάος από χαρτιά στο γραφείο μου… και πες μου τι είχε στο εξώφυλλο να με βοηθήσεις…
γιατί δεν το βρίσκω…
Όχι πως αν το βρω θα σχολιάσω… αλλά θέλω να δω ποια το είπε… περιέργεια! :oops:
E…και να το βρω κιόλας…

Ειχε τον Γιουαν Μακ Γκρεγκορ.Το ειπε η πασιγνωστη παγκοσμιως και βραβευμενη με απειρες διακρισεις Ρανιω Νιζαμιδη.(Αντε και παρε τον Πουλιτζερ δηλαδη κυρα μου.ιμοτικον που ξερναει.)Ετσι κι αλλιως “κρεας” θελει,αλλα μαλλον δε βρισκει,τι να πω…

Φχαριστώ!
Ναι… τώρα το βρήκα…:oops:

και τώρα… θα βάλω μια τάξη στο χάος μου…:oops:
παρόλο που βαργιέμαι!

Πω καλά έχει ξεφύγει ο κόσμος , τι λές μωρή καρακαλτάκα που θα πέις τυχαια την κάθε κοπέλα που προσπαθει να βγάλει τίμια το ψωμάκι της αντι να ανοιγει τα ποδάρια της απο δω κι απο κει! αι σιχτιρ γιατι τσαντιστικα!

το καμα το έγκλημα =ρ

τον τελευταίο χρόνο ειδικά, έχω κάνει όσες αλλαγές δεν είχα κάνει σ’ όλη την υπόλοιπη ζωή μου. από 50 πόντους μαλλί έφτασα τα 3 χιλιοστά, αφού πέρασα από 2-3 ενδιάμεσες καταστάσεις yeah :!:

θελω να παρω το 141 στις 12 το βραδυ να δω τι θα πει :-s

Kαημός και αυτός…

#-o :lol: :stuck_out_tongue:

τπτ!
ασε ασε χρονια προσπαθουσα να πετυχω τι λεει την παραμονη της πρωτοχρονιας μολις αλαζει ο χρονος!
μια φορα το ξεχασα μια αλλη κολησε το τηλεφωνο ε κ την τριτη χρονια προλαβαινω κ τελικα δεν ειπε τπτ!
κανονικα ειπε την ωρα κ τελος! μεγαλη ξενερα λεμε!:stuck_out_tongue:

Μη το κουρεψεις. Θα το μετανοιωσεις :expressionless:

Κουραστικη μερα η σημερινη…

Είπε πως το κούρεψε ήδη …:stuck_out_tongue:

Βαργιέμαι και γι’αυτό θα σπαμμάρω και δε θα πω ότι μου κατέβει…
ή μήπως το έκανα ήδη?

Το τι μπορεί να σκεφτώ να γράψω τώρα είναι επίφοβο…
Πάω να ακούσω λίγο Radiohead…

έδιτ… άλλαξα γνώμη… Muse

Στο γραφείο ακούνε απο το πρωί Πλούταρχο…:? Ήρθε η ώρα να βγουν τα ξυράφια ή μήπως…σπαθιά???:lightsabre: :lol:

Βαριεμαι. Πολυ. Σπανια Βαριεμαι. Αν Τυχει Να Βαριεμαι, Τοτε Σαπιζω.

Δε βαριέμαι, αλλά αυτός ο καιρός με κάνει νυσταλέα…Και είναι και Παρασκευή…άντε να τελειώνουμε…

Και μετά εγώ είμαι καμμένος ε;…:smiley:

Που ειναι ο Παρασολ οεο?

οταν αλλαζει η θερινη ωρα ειμαι περιεργη να ακουσω τι λεει η μανταμ στο 141 :-k

O parasol, είναι ο guest που κάνει συνεχώς “Logging in”. Από ότι φαίνεται, πλέον δεν έχει ξεχάσει μόνο τον κωδικό του, αλλά και το username :stuck_out_tongue:

Σκατα.Βαριεμαι του θανατα!

Je sais…

+ότι έρχεται ένα ακόμη ξεφτιλοσουκού…

σε λίγες ώρες βλέπω μάνσον