Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

τι θες να μαθεις?

Ποιοι είναι;;; Ποιοι είναι;;; Ποιοι είναι;;; :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8)

Σόρρυ για την αδιακρισία μου κιόλας… :-s :-s :stuck_out_tongue:

Νουμερο.

Κειμις αν πω ονοματα το θρεντ θα γινει σπλατερ :smiley:

τα κοιταω αλλα δε γραφουν κανα νουμερο πανω.19,5 χρονια δλδ,δεν ειδα τπτ

Πωπωπωπωπωπωπω πώς μου αρέσουν τα σπλάτερ!!! :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

ΘΕΛΕ. [-X

Πωωωω

Υπέροχα ήταν, αλλά είχα καιρό να το κάνω. Σκούριασα… Μόνο 5? :frowning: Άτιμη τριπλή εξεταστική… Με έκλεισες μέσα τόσο καιρό και έχανα χαρές της ζωής…:frowning: Την επόμενη φορά υπόσχομαι να είμαι καλύτερος… :wink:

θα μου πεις εμεσεν ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?

τι λεει ρε μλκ αυτος…:-s

μηπως ηταν αυτος που εκανε σεκς…? :stuck_out_tongue:

με ποια όμως?αλόη είναι ον,σοφικαπα είναι πάντα ον…
χμμμμμ…

:roll: :roll:

εσυ τα πας καλα με τις γυναικες, εσυ θα μας πεις… :stuck_out_tongue:

αυτές το ξέρουν?:stuck_out_tongue:

ψιλιάζομαι κάτι,αλλά είναι προσβλητικό για τον κάρβου.
αλλά απ’την άλλη με την κάψα του από χθες αυτός…

Λες να τον επαιζε? :-s :roll:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2:

ΘΕΛΕ ΛΕΜΕ.[-X

ποπο πεισμα :-s

καλά,πες μου εμένα τότε.

Σήμερα μιλάμε, γάμησα… Ήμουν Θεός! Έκανα και μερικές κινήσεις που δε τις είχα δοκιμάσει ξανά 8) . Το μόνο κακό είναι ότι λαχάνιασα γρήγορα, αλλά άντεξα. Έτρωγα τον αγλέωρα εννοείται όλες αυτές τις ώρες. Έπρεπε να αναπληρώσω ενέργεια.

Πολλά είναι θέμα τεχνικής και ως γνωστόν και την τεχνική την έχω μεγάλη. Σήμερα σκότωσα όλες τις αμφιβολίες για αυτό το θέμα πιστεύω…

[SPOILER]Για μπάλα 5Χ5 είχα πάει, τι σχέση έχει το Αλόη και το Sofi -k ? Με την πολύ μεγάλη μου τεχνική έβαλα 5 γκολ (αν και όπως τα μετράω τώρα, κάποιο πρέπει να ξεχνάω), έκανα πανέμορφες κινήσεις, έτρεξα πάνω κάτω στο γήπεδο. Ασταμάτητος ήμουν8)

Όλο στη μαλακία και το παίξιμο το έχετε το μυαλό σας :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

:lol3: έγραψε.

Εγώ πάλι το έχω εγκαταλείψει, καιρό τώρα… απο το γυμνάσιο για την ακρίβεια! Τι να γίνει, προσπαθούσα, αλλά δεν.

Στο δημοτικό πάντως δε τα πήγαινα κι άσχημα!!! 8O #-o

τι λένε αυτοί καλέ?? :lol:

Εγώ πήγα το πρωί για μπαλίτσα…

2 γκολ σημείωσα8)

Τερματοφύλακας παίζω εν τω μεταξύ:p