Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ωραία, μόνο μη μου κάνεις κι εσύ πρόταση γάμου ε. Εχω ήδη μια απο Bluezlick και μια απο TexasFlood.
Δεν αντέχω τόση δημοτικότητα πια… Μαρτύριο είναι. :stuck_out_tongue:

Και μετά σχολιάζεις τον rudolf…

Δεν τησ την πεφτει.Απλα προσπαθουμε να δουμε αν ειναι οντως καλυτερη απο την Ριτσοξαδερφη

Φιλε αμα δεν γνωριζεις κατι δεν μπορεις να μιλησεις γι’αυτο.

γω δεν είμαι πέφτουλας γαμώ.:slight_smile:

Δε μου την εχεις πεσει ρε πσεφτη?

Αυτο τον κανει γκεη και κακογουστο. Οχι πεφτουλα.

Toυλαχιστον δεν ειμαι σαν τον Χιγκιτα ε σοφι μου? :-s

όχι και κακόγουστο

Εδώ δεν μπορώ να διαφωνήσω…

Στέλνω αυτό το post και κλείνω τα 100!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Τους στιλούς μου μέσα…Χάλια έγινα…

Βαριεμαι τοσο πολυ και λεω να ανοιξω ενα τοπικ με ονομα "γιατι ειναι κοιμισμενο το φορουμ μας τωρα τελευταια?

Δεν θα το κανω ομως… :stuck_out_tongue:

Ποιος θα βρει βίδεο με το Χικίτα να κάθεται στο τέρμα και να διαβάζει εφημερίδα…να σουτάρει ο άλλος και να αποκρούει με τακουνάκι…

Τα στυλό Τούριν…τα στυλό,το στυλό… είναι άκλιτο ουσιαστικό από το γαλλικό stylo…

Τρυφερά πάντα…ελπίζω να μην έγινες πολύυυυ χάλια…:-s

Δεν γίνεται να βρίσεις με άκλυτο…Τι να πεις.Γ@!# τα στιλο μου…Δεν έχει την ίδια χάρη…

Απιστευτη βαρεμαρα Σαββατο βραδυ μεσα…

Γιαλαντζι γαλλικο…απο λατινικα ειναι,σιγα μην επινοησαν κατι απο μονοι τους οι αθλιοι βατραχοφαγοι.Stilus.
Ολες οι γλωσσες βεβαια εχουν τις ριζες τους απ τον γαλαξια των Ελ.Να μην ξεχνιομαστε.

ρε οκαμ,το ειπα και το βρήκε κρύο το σοφικαπα.

αμα φαω πολλά τοστ θα ανέβει η τοστοστερόνη.:-s

ποιο προγραμμα εχετε για να συμπιεζετε τραγουδια??

http://www.iranon.gr/sounds/cavesound.wav

υποτιθεται οτι ειναι απο μαγνητοφωνακι που το αφησαν ενα βραδυ στην σπηλια του νταβελη στην πεντελη