[quote="“tolkki,post:6179,topic:2336”]
να σαι καλα ρε μαγκα με τι ασχολειται αυτος τωρα? ε συ το παληκαρακι ειχε φωναρα
[quote="“tolkki,post:6179,topic:2336”]
να σαι καλα ρε μαγκα με τι ασχολειται αυτος τωρα? ε συ το παληκαρακι ειχε φωναρα
Aπ’οτι ξερω ειναι ερπετολογος με ειδικευση στη μελετη και προστασια του δρακου του Κομοντο
Οχι, στο Τορινο αναφερεται…
σωστος στο delle alpi :lol: :lol: :lol:
ρε παιδιά έχει βρει κανείς το καινούργιο dvd - single των tool??έχει βγεί από τις 18δεκ και δεν τοδα πουθενά σήμερα που κατέβηκα αθήνα…
Περναει μια χορωδια αποκατω και τραγουδαει την Αγια νυχτα!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O #-o
βγες και ψεκασε τα με τεκίλα να σκάσουν
Σιγα μη ξοδεψω ετσι το χολι γουοτερ!
Βαριεμαι εκπληκτικα!
Αντε να φαμε, να μου δωσουν τα λεφτα, να φυγω…
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααχχχχχχχχχχχ…Αυτο το τσουρεκι του Τερκενλη σε ηδονιζει …
Το Σοφι με καταλαβαινει :oops: :oops:
Εεεεεεε.Κοψε κοψε κοψε!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Στείλε με FEDEX τωρα…
αχαχαχαχα…σε ολα τα σπιτικα της Ελλαδας γινεται η κλασσικη φαση…
Γιαγιαδες, παππουδες, θειοι, θειες, ξαδερφια, ολοι μαζεμενοι, οι γυναικες ετοιμαζουν την κουζινα κουτσομπολευοντας, οι αντρες ψηνουν σαxλογελωντας, κλασσικες ατακες “πως μεγαλωσες”, “καλη προοδο”, “με ενα καλο παλικαρι/κοπελα” κτλ κτλ.
Αχ και ειναι το ενα με μαυρη σοκολατα, και το αλλο με ασπρη και μεσα εχει γεμιση…μμμμμμμμμμμ :twisted: =P~ =P~
έφαγα:
κοκτέηλ γαρίδες
σουφλέ τυρί
σαλάτα που είχε : Ντομάτα, ρόκα, Παρμεζάνα, ξύδι Μπαλσάμικο
γαλοπούλα με γέμιση και πολλές πατάτες
πουτίγκα αμυγδάλου
Ελβετική σοκολάτα από το σίστερ
Ελπίζω μεθαύριο με το μπάσκετ να έχω χωνέψει…
Mόνο??? 8O 8O 8O 8O 8O
για αρχή… 8)
Έχω ακόμα δεκατιανό και βραδινό
χαχαχααχαχα! καλή τύχη, α! Βοηθάει αν κάθεσαι και με μια ελαφρια κλιση προς τα δεξιά!
αυτή τη στιγμή λέω να κάτσω με μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω και να κάνω μια σιέστα
[FONT=“Comic Sans MS”]Νομίζω ξέρετε τι θα σας πω…
βάλτε και λίγο κρασάκι! (ακόμη) :oops:
και μη γείρετε πολύ προς τα αριστερά ή τα δεξιά ε…:-s [/FONT]