Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μουσικες ευχες για το 2008:

• Να ειναι αμφιλεγομενο το νεο αλμπουμ των Μεταλλικα ωστε να ξεσπασει νεος πολεμος στο φορουμ! :stuck_out_tongue:
  • Να ανακοινωσουν παγκοσμιο reunion tour για το (δευτερο μισο του) 2009 οι Pink Floyd οπου θα παιζουν ολοκληρο το The Wall (30 χρονια γαρ) καθως και αλλα κομματια! (you wish!)
  • Nα κανουν τις ρημαδες τις περιοδειες οι AC/DC και Led Zeppelin ωστε να ησυχασουν πολλοι εδω μεσα…
  • Να βγει το Chinese Democracy γιατι μας τα πρηξαν πια!
  • Να επανασυνδεθουν οι System Of A Down…
  • Να παιξουν κανα μη αναμενομενο κομματι οι Maiden στις περιοδειες τους…
  • Να ξαναμπει ο Whitecross στο φορουμ…

καλή χρονιά παιδάκια :slight_smile:

:? αψυχολόγητος είσαι… βρες του και το επόμενο username του ξερωγω…:stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]Χρόνια πολλά και καλά Φρίδομ,Ίφριτα και Σαντοουκάστερ!
Ότι επιθυμείτε! Πολύχρονοι και ευτυχισμένοι! Με υγεία και επιτυχίες πάντα!
[/SIZE]

Γιατί αψυχολογητος???Εμενα μου φαινονται πολύ cool ως ευχες για το 8…ΟΛΕΣ!!:lol:

Για την τελευταία το είπα :stuck_out_tongue:

οι προηγούμενες και μένα μ’αρέσουν :smiley:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]Καλή Χρονιά ρε ρεμάλια !!![/SIZE][/FONT]

με πολύ πολύ μουσική, μπύρες, γκόμενες (γκόμενους για τα κοριτσάκια), συναυλίες, headbanging, reunions και ότι άλλο λαχταράτε …

Χρόνια πολλά στους Βασίληδες του forum (Freedom,Shadowcaster,Ifrit)…Πολύχρονοι και οτι επιθυμείτε παίδες…:slight_smile:

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!:smiley: Ευχομαι παιδια μου ο καινουριος χρονος να σας φερει ο,τι δεν εφερε ο προηγουμενος!Με υγεια και πολλα χαμογελα!

Χρονια Πολλα στον freedom!Να 'σαι καλα ωρε παλικαρι, να σε χαιρονται αυτοι που σ’αγαπανε και… καιρο εχουμε να συναντηθουμε στο μετρο!:stuck_out_tongue:
Χρονια Πολλα στον πατερουλη μου και στην κολλητουλα μου!:slight_smile: Και φυσικα στους υπολοιπους χρηστες που γιορταζουν!

Kανόνισε για Θέλξη,οκ?

:wink: :lol:

Πότε επιτέλους αλλάζει αυτό το Forming School Band?? Το βαρέθηκα. Θέλω να δώ το επόμενο.

Its a long way to the top…(if you wanna rock n roll…)

:stuck_out_tongue:

πφ. :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα στους απανταχου Βασιληδες / Βασιλειες. Να χετε οτι επιθυμειτε.:wink:

Για μετά τις γιορτές έχουμε ήδη κλείσει μαν! 8)

Προς το παρόν ας πάρουμε μια πρόγευση:

να χα 2 χειροβομβιδες να τα κααααααανω οοοοοοολα βιδες σπιτια αυτοκιιιιιιινητα κινητα κ ακινητααααααααααααααααααα

μετά από 52 ώρες φόρουμ σήμερα κ μπάτσες με διάφορους, η “άδειά” μου αρχίζει !

άντε κ καλά να περνάτε ! τλμ από σ/κ

ελπίζω να σας αρέσει ο καζαμίας

το λένε όλοι

θα μας λείψεις όμορφο αγόρι.

Ευχαριστώ όσους μου ευχήθηκαν :smiley:
Καλη χρόνια να έχετε όλοι :slight_smile:

έχω χτήματα ε

το είπαμε.