Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου ίσως είναι αρχαιότερο και από το ίδιο το ανθρώπινο είδος: Οι αρσενικοί πίθηκοι μακάκοι συχνά πρέπει να περιποιούνται το τρίχωμα των θηλυκών ως προκαταβολική πληρωμή για τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

Ο Δρ Μάικλ Γκούμερτ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης ανακάλυψε το φαινόμενο μελετώντας 50 μακάκους στο Καλιμαντάν Τένγκα της Ινδονησίας.

Η πιθανότητα να δεχτεί ένα θηλυκό μια πρόταση ερωτικής συνεύρεσης υπερδιπλασιαζόταν αν είχε πρώτα δεχτεί την περιποίηση του υποψήφιου μνηστήρα -το προσεκτικό ξεψείρισμα της γούνας από κάποιο μέλος της κοινότητας είναι μια σημαντική δραστηριότητα για τους περισσότερους πιθήκους.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, τα θηλυκά της ομάδας έκαναν σεξ κατά μέσο όρο μιάμισι φορά την ώρα. Ωστόσο αν κάποιος τους είχε πρώτα περιποιηθεί το τρίχωμα, η συχνότητα αυτή εκτοξευόταν στις 3,5 φορές ανά ώρα, και ο προτιμώμενος σύντροφος ήταν το αρσενικό που είχε προσφέρει το αντάλλαγμα.

Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης, το περιοδικό New Scientist επισημαίνει ότι η τιμή του σεξ φαινόταν να εξαρτάται από… παράγοντες της αγοράς.

Αν σε μια περιοχή υπήρχαν πολλά θηλυκά, τα αρσενικά μπορούσαν να εξαγοράσουν μια συνέρευση με μόλις οκτώ λεπτά ξεψειρίσματος. Αν όμως υπήρχε διαθέσιμο μόνο ένα θηλυκό, η τιμή ανέβαινε στα 16 λεπτά περιποίησης.

Η μελέτη υποστηρίζει τη θεωρία ότι βιολογικές δυνάμεις της αγοράς μπορούν να εξηγήσουν κοινωνικές συμπεριφορές, σχολιάζουν οι συγγραφείς. Ακόμα και στο ανθρώπινο είδος υπάρχουν περιπτώσεις οικονομικών συναλλαγών όσον αφορά το ζευγάρωμα.

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα πλούσιων ηλικιωμένων ανδρών που κερδίζουν νεαρές γοητευτικές κυρίες» αναφέρει το άρθρο.

Τελικά, ο Πανούσης είναι λάθος. Το αρχαιότερο επάγγελμα δεν είναι ο νταβατζής.

Πηγή in.gr

Mήπως σκεφτόσουν να ποστάρεις στο thread Μου αρέσει…? :-k
Αλλα τώρα θα μου πεις ο,τι μας κατέβει λέμε σε αυτό το θρεντ οπότε με ταπώνεις.

Tα νησια Bora-bora τα χτύπησε το τσουνάμι αραγε???:-k

χτες ειχε γενεθλια ο John Paul Jones, και αυριο εχει ο Biff Byford, χρονια πολλα και στους 2!

Ολες οι διασημοτητες Αιγοκερακια!8) Αυτα ειναι!

και ο Malcolm Young εχει μεθαυριο! χρονια του πολλα κι’αυτουνου.

Ναι ισχυει.:slight_smile:

Μπα, εγώ ιχθείς είμαι… :roll:

To καλυτερο ζωδιο εχεις fenia.Eιστε αγαπουληδες!:roll:

Ερώτηση προς τοις κοπέλες του φόρουμ (και γενικά όποιος ασχολείται με ζώδια …)

" Γιατί όποτε με ρωτάνε (κατά βάση γκόμενες) τι ζώδιο είμαι και τους απαντώ υδροχόος μου λένε ΑΜΑΝ και τρέχουν ??? :-k :-k "

Το καλύτερο ζώδιο είναι οι Υδροχόοι βρε ! Ορίστε ενα preview,

Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Ναι ναι, πάντα σε συμπαθούσα εσένα κοπελιά…

…έτσι σας έχουμε όλα τα αλλα ζώδια…

Αντε ρε ψώνια,που τα πιστευετε κιόλας,τρομάρα σας…:lol:

Όλα αυτά δεν έχουν και τπτ το κακό :-k :-k :-k :-s :-s :-s :roll:

Χρόνια πολλά σε Soul_thorn και witch:D

Να είστε πάντα ευτιχισμένες,με υγεία και ότι επιθυμείτε πραγματικά να γίνει δικό σας:)

Bιαστηκες 10 λεπτα…αντε να μας χαιρονται!!!:!: :!: :!:

Χρονια πολλα στους εορταζοντες κι απο μενα:!:

Ρε εβγαλα ORION παμε για ANESTHESIA!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Τα φουντούνια τα ΣΠΑΝΕ ! :metal:

Νυχταααα.
Σουπ σουπ.

σουπ σουπ ρε!