Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

θεείλα.
χαχαχαχαχαχαχαχα

βαρετη μερα σημερα. Εφτιαξε ομως με το ακολουθο:

Exam Results
Examination: E.C.P.E. NOVEMBER 2007
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: LP
GCRV: LP
WRI: P

τα αποτελεσματα μου στο προφισιενσυ του μισιγκαν8)

Τι είναι το LP?

Από όσο ξέρω το Cambridge θεωρείται καλύτερο πτυχίο:p Μην στο χαλάσω βέβαια:p :smiley:

Ε νταξ και τα δυο proficiency ειναι! :wink:

ναι το cambridge ειναι καλυτερο απο το μισιγκαν, το εδωσα κι αυτο μην απογοητευεστε χαχαχαχαχα:p (αποτελεσματα δεν εχουν βγει ακομα…)

Μανο LP ειναι το Low Pass(καμια σχεση με βινυλια και long play ξερω γω αν αυτο σκεφτηκες:p )

ε κανεις δεν ειναι τελειος:p σημασια εχει οτι το πηρα το γ@μημενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:D :smiley:

Συγχαρητηρια!!!Συγχαρητηρια!!!

Μπράβο ρε Ράνια!! Ξεμπέρδεψες… Καλή επιτυχία και στον αγαπητό freedomofrock που το δίνει!

O freedomofrock δίνει και ωκεανογραφία την Δευτέρα και πρέπει να στρώσει τον κώλο του κάτω να διαβάσει όμως.

…και όχι να χαζοπαζαρεύει στο φόρουμ…:stuck_out_tongue:

θελω να δω τους συστεμ λαιβ και 300 ευρω να χει το εισητηριο θα τα δωσω

Κάτι τέτοια διαβάζουν και οι μεγαλοτσιφλικάδες του χώρου των διοργανωτών και των μανατζαρέων και μας πιάνουν τον ποπό- μετά συγχωρήσεως -παντού και πάντα…
:stuck_out_tongue:

i know but…anyway good night to me

Somewhere in time
I will find you and haunt you again
Like the wind sweeps the earth
Somewhere in time
When no virtues are left to defend
You fall in deep

Περπατούσα σήμερα στο δρόμο και περνάει από δίπλα μου μια τύπισσα που φορούσε μπλούζα CORONER:!: :!: :!:
ΜΠΛΟΥΖΑ CORONER ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;:!: :!: :!:
…Οπότε το συνειδιτοποιώ μόνο όταν περνάει από δίπλα μου…
Και μετά από λίγο γυρνάω και φωνάζω (όχι πολύ δυνατά:p ) “Coroner! Coroner!”:lol:
…αλλά δεν γύρισε…:frowning:
…Θα την ξαναδώ ποτέ άραγε;… :cry:

Μετα απο ποση ωρα ακριβως το συνειδητοποιησες και γυρισες?Ηταν ακομα στην ιδια γειτονια η κοπελα?:slight_smile:

μέχρι να το καταλάβεις και να γυρίσεις,στοιχηματίζω ότι είχαν περάσει 20 λεπτά και είχε απομακρυνθεί χιλιόμετρα η κοπέλα

Aτοπο ρε!
Ποση προενισχυση ειχες βαλεις για να καταφερεις να ακουστεις?:stuck_out_tongue:

Tην μπλούζα Coroner???:?

Χαχαχαχα βλαμμενε:lol: