Ειναι καιρος νομιζω να ανοιξει σχολη στο ΕΜΠ Γυναικολογων-Μηχανολογων για να κατανοησουμε επιτελους τι ειναι αυτος ο παρθενικος ιμαντας που λενε συχνα…
Συμφωνω και επαυξανω!
Δεν ειναι δυνατον εν ετη 2008 να μην υπαρχει πανελλαδικος το παραπανω αναφερομενο τμημα.
Τα παιδια που εχουν την θεληση να ασχοληθουν και να παρουν γνωσεις πανω στην ολη επιστημη, αναγκαζονται να ξενιτευτουν.
Και οπως λεει και ενα ποιημα:
“Την ξενιτιά, την ορφάνια, την πίκρα, την αγάπη, τα τέσσερα τα ζύγισαν, βαρύτερα ειν’ τα ξένα”
Να ευχαριστησω τον Hokam που εθιξε το θεμα, παρα το γεγονος οτι θα ενοχλησει αρκετους!
Γυρνάει ο Τόρρες με την Ίντερ μάλλον. Ναι γαμω. Ναι.
Tετοιες αθλητικες ειδησεις απλα λαμβανουν χωρα για να αποπροσανατολιζουν την πλειοψηφια και την κυρια μαζα απο τα καθημερινα προβληματα των οικονιμων αμερικανων μεταναστων στην ουγκαντα.
Αρκετα εξυπνη κινηση της Ιντερ, αν τελικα γινει!
Η ιερη ωρα του Λοστ εφτασε.Παταω play.
ΚΑΨΙΜΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!!! :lol:
Νιώσε. Ο Τόρρες είναι στη Λίβερπουλ. Είναι τραυματίας και επιστρέφει στο παιχνίδι με την Ιντερ.
Επίσης, για το θέμα της Ουγκάντας ας αφήσουμε την Τζολί να ασχοληθεί τώρα που έγινε ξενέρωτη.
Ερχοναι οι OM, omg!!!
Ποτε δεν καταλαβα τι κανει ο Φλεβαρης οταν φλεβιζει και γιατι μυριζει καλοκαιρι οταν το κανει αυτο.
κλανει ρε σ! :lol:
αντε παω για μαθηματααααααααααααααααααααα!
Λοιπον.
4 πραματα.
1)εχω να λιωσω στα μαθηματα της κιθαρας σε κατι δυσκολες ασκησεις
2)εχω να λιωσω γεωμετρια ολο το 4 κεφαλαιο,γιατι πηρα 10 στον ελεγχο και γραφω διαγωνισμα δευτερα.
3)εχω να κανω την εργασια της τεχνολογιας και εχω οριο μεχρι την τριτη.
4)εχω να μαθω φυσικη απτην αρχη γιατι τα εξυνα ολο το τετραμηνο και δεν καταλαβαινω πλεον τιποτα…
Και ολα αυτα πρεπει να τα κανω σε 1 ΣΚ αντε και μια δευτερα…#-o #-o
Και γω ρε γαμώτο είμαι πνιγμένος… Πρέπει να σηκωθώ από το πισί για να κάνω μπάνιω και μετά να βγω… ¶τιμη κοινωνία…
Τις 2 τελευταίες μέρες είμαι με 5,30 ώρες ύπνο. Α ρε γεωλογικάρα.
Η όλη φάση με το meet & greet των ΚΙΣΣ, μου θύμισε μια παλιά ιστορία, όπου ένας Αμερικάνος είχε ποστάρει στο ίντερνετ τη φωτογραφία ενός κουνελιού και απειλούσε, ότι αν δεν κατέθετε ο κόσμος στο νούμερο του λογαριασμού που έδινε 50,000$ μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία, θα έσφαζε το κουνέλι και θα το έτρωγε. Την ημέρα που έφτασε το deadline είχε μαζέψει πάνω από τα μισά λεφτά…
Εννοείται, ότι κατ΄εμέ και αυτός και οι KISS είναι αρκετά έξυπνοι…
εμένα οι κισσ μου δίνουν υλικο για την στήλη κ ως εκ τούτου τους αγαπώ
πάντως, είμαι ειλικρινά περίεργος να δω τι θα γράφει η απόδειξη πληρωμής που θα δώσουν σε όσους αγοράσουν το meet & greet.
Φαντάζεσαι, την απόδειξη μετά να την πουλάνε στο e-bay για 2000€?
Ο karja σιγουρα! :lol:
Αγαπω Kiss γιατι ειναι το αγαπημενο συγκροτημα του Garm…
ο γκαρμ είναι ένας βλακομεταλλάς, αλλά δεν θυμάμαι ποιος τώρα
βόργκιρ?
Τις τελευταιες 2 μερες εχω κοιμηθει 30 ωρες…Ξυπναω καθομαι λιγο και ξανακοιμαμαι…
Ρε παιδια πως αντιμετωπιζεται η υπνηλια?Δε τη παλευω να κοιμαμαι τοσο και να ειμαι συνεχεια νυσταγμενος:(