Ξέρει κανείς κάποιο λινκ για να μπορώ να δώ live τα παιχνίδια του All Star Game και τους αγώνες NBA?
To στρωνει το στρωνει!!! Επισης ο μπουλης ειναι εγκυος και αυριο (18 ) εχω γενεθλια. Το Σαββατο σημερα ελεεινο και ανουσιο,δεν εκανα τπτ. Αυτα. Ξεθυμανα :Ρ
αρσενικο και ειναι εγκυος???
Oχι! Θηλυκο ειναι τελικα. Τοσο καιρο νομιζαμε οτι ειναι αρσενικο (γατι ειναι)… και λεγαμε δεν ειναι καλα αυτο το γατι ολο με γατους (αρσενικους) κανει βολτες, τους ξερει ολους, με κοριτσια τιποτα, πρεπει να ‘ναι γκεη γτ ολο τριβεται… Και ειμασταν και σιγουροι! Χτες λοιπον τον αγκιζει η μια φιλη μου στην κοιλια και καταλαβαινει οτι ειναι εγκυος… Δεν ειχε προσεξει καλα… Πως το περασε γι’ αρσενικο δε το ξερω :Ρ
Εχω πεσει σε καταθλιψη… ο μπουλης θηλυκο;;;
εμενα ειναι αρσενικο αλλα τον εχω στειρωσει
ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ
Πόσο, και από ποιους σεισμούς κινδυνεύει σήμερα η Αττική; Ή καλύτερα από ποια ρήγματα κινδυνεύει σήμερα;
Πρώτον: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από ρήγματα, τα οποία είναι μέσα στην περιφέρεια της Αττικής ή στο γύρω υποθαλάσσιο χώρο. Είναι βέβαιο, ότι και στο Θριάσιο πεδίο, στα Μεσόγεια και στη Βόρεια Αττική, αλλά και μέσα στο λεκανοπέδιο υπάρχουν τέτοιες τεκτονικές δομές ικανές να προκαλέσουν ένα σεισμό πάνω από 5,5 R, ο οποίος ανάλογα με τη θέση του ρήγματος, το βάθος, τον προσανατολισμό του και τον τρόπο διάρρηξης, θα προκαλέσει μικρές ή μεγαλύτερες καταστροφές, κυρίως σε κτήρια μικρού όγκου και χαμηλού ύψους έως 2-3 ορόφων.
Τα ρήγματα αυτά είναι ως επί τω πλείστον γνωστά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι υφίστανται και άλλα, όπως αυτό της Πάρνηθας που δεν το γνωρίζαμε έως τον σεισμό του 1999, που είναι καλυμμένα από τον πυκνό οικιστικό ιστό ή από πρόσφατες γεωλογικές αποθέσεις. Αυτά λοιπόν τα “γειτονικά” ρήγματα αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο για την Αθήνα και δυστυχώς δεν είμαστε ακόμη σε θέση, να γνωρίζουμε με λεπτομέρεια τον χρόνο δραστηριοποίησής τους.
Δεύτερον: Τα ρήγματα που βρίσκονται σε μια απόσταση της τάξεως των 40-60χλμ. και τα οποία κυρίως, εντοπίζονται προς την πλευρά του Κορινθιακού κόλπου, του Σαρωνικού κόλπου αλλά και του Βόρειου ? Νότιου Ευβοϊκού κόλπου, αποτελούν έναν διαφορετικό σεισμικό κίνδυνο. Τα ρήγματα αυτά μπορούν να δώσουν σεισμικές δονήσεις πάνω από 6 R και ενώ κάποια είναι γνωστά, όπως αυτά που υπάρχουν προς τα δυτικά, στον Κορινθιακό κόλπο, υπάρχουν και ρήγματα που απαντούν στους γύρω υποθαλάσσιους χώρους και εν πολλοίς είναι ακόμα άγνωστα.
Στην περίπτωση επαναδραστηριοποίησης αυτών των ρηγμάτων κινδυνεύουν, κυρίως τα κτήρια μεσαίου όγκου, δηλαδή κτήρια των 3 έως 6 ορόφων. Ουσιαστικά δηλαδή, κινδυνεύει ένα μεγάλο τμήμα των περιφερειακών περιοχών της Αθήνας, αλλά και των προαστίων.
Τρίτον: Οι σεισμοί, οι οποίοι εκδηλώνονται σε απόσταση πάνω από 100χλμ. από την Αθήνα και κυρίως πρόκειται για σεισμούς μεγάλου βάθους μπορεί να αποτελέσουν σεισμικό κίνδυνο και την Αθήνα. Οι σεισμοί αυτοί εκδηλώνονται στο Ελληνικό τόξο, κάτω από την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το κεντρικό Αιγαίο και όταν έχουν μέγεθος πάνω από 7 R μπορεί να είναι καταστροφικοί, για τα ψηλά κτήρια της Αθήνας και κυρίως τα κτήρια πάνω από 6 ορόφους, όταν μάλιστα είναι θεμελιωμένα στα μαλακά εδάφη των χαμηλών υψομετρικά περιοχών της Αττικής.
Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν σημαντικότατες επιπτώσεις στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας, επιπτώσεις βέβαια που πολλαπλασιάζονται λόγω της υψηλής τρωτότητας όλων των επιμέρους συστημάτων, που υφίσταται το κέντρο των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της χώρας,
Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τα ανωτέρω θα πρέπει να διαμορφωθεί μια ικανή πολιτική να διαχειριστεί και στα τρία επίπεδα, δηλαδή και σε επίπεδο πρόληψης (προκαταστροφικό), και σε επίπεδο επέμβασης (συν-καταστροφικό) και τέλος σε επίπεδο αποκατάστασης (μετακαταστροφικό), τον σεισμικό κίνδυνο, ο οποίος με αφορμή τον πρόσφατο σεισμό δεν είναι υποθετικός αλλά υπαρκτός.
Ρε Μπίλυ, για πες μας τι ξέρεις και τι παίζει με την ομάδα του Βαρώτσου… Ισχύει ότι έχουν αρχίσει να προβλέπουν με ικανοποιητική ακρίβεια;
Ο Βαρώτσος έχει ιδρύσει την ομάδα ΒΑΝ. Και πράγματι, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να προβλέπει σεισμούς. Οι τελευταίοι σεισμοί στη Μεθώνη είχαν προβλεφθεί από την ομάδα ΒΑΝ και μάλιστα είχε δημοσιευθεί σε μια εργασία του ίδιου του Βαρώτσου. Και έπεσε μέσα, τόσο όσο αφορά το μέγεθος του σεισμού, όσο και για το χρονικό περιθώριο, καθώς και τις ακριβείς συντεταγμένες του επίκεντρου.
Εγώ θυμάμαι το '99 που είχε πει πως θα γινόταν κι άλλος μεγάλος σεισμός λίγες μέρες μετά από αυτόν της Αθήνας, έπεσε έξω, τον έκραξαν και αποσύρθηκε λέγοντας πως όταν επιστρέψει θα μπορεί να κάνει πολύ καλές προβλέψεις…
Πόσο καιρό πριν είχε κάνει την πρόβλεψη για τη Μεθώνη;
Από την 1η Φεβρουαρίου. Με εργασία του στο Πανεπηστήμιο του Κορνέλ. Και προέβλεψε τα πάντα, ακόμα και συντεταγμένες.
Το έχει στρώσει κανονικά! Ποιος είναι για μεταμεσονύχτιο χιονοπόλεμο;;
Γιεπ! Μέχρι και ο Άλιμος ντύθηκε στα λευκά! Άργησε λίγο αλλά μας βρήκε ο χιονιάς!
Επίσης, ρισπέκτ στο πιο νέο μέλος. (βλ. νικνέιμ)
http://www.rocking.gr/modules/forum/member.php?u=4166
Βλακμεταλλάς θα είναι.
Εγώ έπαιξα ήδη λίγο :oops: Δεν άντεξα στον πειρασμό
(αλλά έξω από τον κήπο μας… Δεν ήθελα να τον χαλάσω! )
Αχου το μωρέ, παλιμπαιδίζει!
Και γω απ’τη βεράντα χαζεύω και ακούγεται ενα “ουυυυ”( ) τρομακτικό του αέρα λες και είμαστε στο δάσος :lol:
Μπρρρρρρ… :-s
δεν είναι τέλεια που είναι και όλα φωτεινά?
Κρήτη…Εδώ απλά βρέχει συνέχεια…ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!
Εγώ χιονισμένο βουνό βλέπω και είναι πολύ spooky. :-s Φοβάμαι!
Ααααχ, πάω στο παπλωματάαακιι μουυυυ
πάω και εγώ για ύπνο… κουρασμένος και πελαγωμένος… Καληνύχτααααααα!!!
Απορία: Γιατί το site του Sport-fm στο πρόγραμμα της τηλεόρασης, δεν αναφέρει το ντέρμπυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ που το δείχνει ο ΣΚΑΪ??
Η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols!!!