Μετά από αυτήν την επιχειρηματολογία απαιτώ ο δατς γουάι να γίνει admin.
+1 #-o
Πρακτικά? Αέρα θα πας. Άνετότατα!
ρε αβδηριτη… τι να πω?? αφου τα εχετε λαλησει ολα ολοι πριν απο εμενα… ασε που υπαρχει πληθωρα μουσικων θρεντ που δεν χρειαζονται αλλα και συνυπολογισε οτι υπαρχουν τα παντα σχεδον… στο κατω κατω στο φορουμ ερχομαι για το οφφ τοπικ και μερικα αλλα θεματα που με ενδιαφερουν αφου προτιμω να ενημερωνομαι απο την κεντρικη σελιδα…
επειδη ισως -------------> δηλωνεται η σαθροτητα των επιχειρηματων σου
ναι μετα θα αναγκαστει να κανει μπαν στον εαυτο του
λεπόν.
ηρεμία αγόρια. ο καθένας ποστάρει όπου θέλει.
διαλυθείτε ησύχως
Ναι, αλλά έτσι θα μου φύγει όλη η μέρα για μ@λακίες. Δηλαδή δεν μπορούσαν να το κάνουν στις 9? Έχουμε και δουλειές…
1.μπραβο για την ικανοτητα σου να χειριζεσαι την γλωσσα ,αλλα μην ξεχνας ο επιτιδευμενος λογος δεν ειναι παντα και ωραιος… με ρωτησες πριν αμα ξερω να κανω τιποτα αλλο εκτος απο να ποσταρω στο οφφ-τοπικ και τωρα λες οτι μπαινεις σο φορουμ ΚΥΡΙΩΣ για το οφφ-τοπικ.τα συμπερασματα δικα σας…ελπιζω να γινε κατανοητος ο φτωχος λογος μου…
και σε παρακαλω οταν χρησιμοποιεις επιθετα για το ατομο μου να τα λες σε απλα ελληνικα,μην ξεχνας δεν εχουμε ολοι λεφτα για φροντιστηρια
δημοκριτος ο αβδηριτης:wink:
1 ευχαριστω
2 δεν ειναι επιτιδευμενος αφου μπορω και τον χειριζομαι
3 ειπα σπαμαρεις οχι ποσταρεις
4 απλα ελληνικα μιλαω
5 δημοκριτος ο αβδηριτης= απο τα αβδηρα
6 αβδηριτης (που χρησιμοποιησα) ειναι αυτος που πρατει ανοητα λογω ματαιοδοξιας
κωστή επειδή τα ελληνικά μου δεν με βοηθάνε, ο μπαναρισμένος λόγω βλακείας, πως λέγεται?
μπαναρισμένος αβέλτηρος?
εμπανισθη ελεω μαλθακοτητος ΧΑΧΑ
ΑΒΕΛΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒΕΛΤΗΡΟΣ
Βλακας.
Μήπως αβέλτερος μπαναρισμένος?
Ή μήπως δατς γουαη?
ελεω μαλακιας δηλαδη… αρχαια παντα
Οι δύο αδερφές που παρουσίαζουν την Eurovision,είναι για τα μπαζα, μα εντελως για τα μπαζα. Ούστ παλιοκατσικες, που καταντήσαμε, να πληρώνεσαι για να λες βλακείες.! Α ρε θα πάρω καμια βίτσα και θ’αρχίσω να βαράω κοσμο.
λυπαμαι αλλα ειναι το ιδιο πραγμα
Τι περιμένεις άμα βλέπεις euroβιζιών? Μόνο το iq σου κατεβάζει.
ναι ρε συ το ξερω :lol: …( Θουκυδιδης)
στημενο ειναι περσι ηξερα οτι θα βγει ο σαμπρελ 2 μηνες πριν(δεν μπορω να αναφερω πηγη)
σου πα 2 πραγματα και απαντησες 6 ,ξαναειδατο ποστ σου και λες σπαμμαρεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ εε που να σπαμαρω στα ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ …ναι ο λογος σου ειναι καπως ειναι καλο που μερικοι ξερετε ακομα να χρησιμοποιητε την ελληνικη αρκει να μην την χρησιμοποιητε για να απο-δειξετε κατι…ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ δεν ξερεις αμα ειμαι και τα συμπερασματα σου ειναι περα για περα αυθαιρετα .αυτα τα ολιγα
εντιτ.συγχωρεστε με για τα ελληνικα μου