Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Με το που είδα αυτό το post,έλιωσα.Ακόμη γελάω,να σαι καλά !!! :smiley:

‘Αλοε το διπλωματουχο’

Το νου σας

:smiley:

Λολ, σταμάτα εσύ! :stuck_out_tongue:
Γυναίκα στο τιμόνι, αλλά το πήρα με την αξία μου! :evil:

Φορουσες σορτσακι;:-s

Χμμ, η μία απ΄την επιτροπή ήταν γυναίκα… :stuck_out_tongue:
Αν και ο άντρας γούσταρε όταν του είπα ότι είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, λολ. 8)

παιδια ξερει κανεις ενα τραγουδι νομιζω τον λινκιν παρκ με τους κατωθεν στιχους

you dont know what is like to be the badman to be the sadman

???

:lol: :lol:

Φυσικα δεν προκειται για τραγουδι των εμετικων Limp Bizkit που το διασκευασαν,αλλα ειναι ο υμνος των The Who “Behind Blue Eyes”.:wink:

ωπ οκ ρε φχαριστω…ουτε μενα μα ρεσουν οι λιμπ βιζκιτ ουτε οι λινκιν παρκ

Ο Deathster ειναι κρυωμενος και ξεροβηχει σαν φυματικος. :?

προτεινω το επομενο τοπικ να ναι ΄΄΄ποιαη γνωμη σας για την καινουρια μου χεστρα΄΄

είναι καθαρή παστρικιά μυρίζει ωραία και έχει ωραία υφή και γεύση … :slight_smile: 8) 8) 8) 8)

που τα ξερεις ολα αυτα για την χεστρα μου …η χεστρα δεν εχει γευση μην μπερδευουμε το χεσιμο με την χεστρα

Πως φένετε αυτός που δεν έχει δοκιμάσει … :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

:cold: :cold: :cold:

[FONT=“Comic Sans MS”]Απόψε δεν είναι που αλλάζει η ώρα?? και αφού λένε πως χάνουμε μια ώρα ύπνο… πάει μια ώρα μπροστά…:-s [/FONT]

λοιπον τελειωσα την 3 σεσον του λοστ και εχω μεινει μαλακας …οποιος εχει 4 σεσον ας μου δωσει το μσν του με πμ (αυτιο)και αμα μπορει να μου τα στειλε επειδη για νταουνλοδ δεν το κοβω

jacob i believe you

Μα να μην περάσει ο Lou Reed μια βολτίτσα κι από Ελλάδα… Θα παίξει λέει το “Berlin” ολόκληρο… Γμτ… :frowning:

Τελικα αν σε μερικους ανθρωπους κανουν οτι καναν εκεινοι σε αλλους παλαιοτερα δεν περνουν το μαθημα τους.

Ωπ ωπ ωπ και υπονοούμενα!!! :lol:

ουφφφφ ξεκουρασηι αυτο το τριημερο απ το κωλοδιαβασμα

Δέν μπορώ άλλο, θέλω να πάω να κοιμηθωωωωωωωώ :eek: