Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Οχι δε αυτη… την αλλη?:-s

Αυτή δε, τελευταία του Μάρτη.

Φακ. Χάνουμε μια ώρα ύπνο. Τη δευτέρα θα τους ψήσω στη σχολή να βγάλουμε ανακοίνωση ότι θα πάμε μια ώρα μετα… :roll:

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολογιο εχουν τη σειρα που εχουν και οχι αυτη του αλφαβητου ας πουμε;

Έχει σχέση με το πόσο συχνά χρησιμοποιείται το κάθε γράμμα και πως ‘βολεύει’ τα δάχτυλα.

πουστη Καραγκουνη σε μισω ! με μας δεν τα βαζεις τα φαουλ!
και τωρα θα εκτελεις ολα τα φαουλ και θα τα στελνεις στο τοιχος οπως παντα
ηταν το 2ο στην καριερα σου φαουλ μετα απο αυτο με την Μαντσεστερ?
εεεε?
σιχαμενε

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ

ηταν το 3ο εεε?
μονο στην Πορτογαλια ξερεις να βαζεις γκολ με την Εθνικη
παλιομπινε , εθνικιστη , παλιοφασιστα!!!
σε μισω!!!

Το πηρα το αρχειο αλλα οταν το ανοιγω μου λεει “αναβαθμιστε το guitar pro που χρησιμοποιειτε”.Τι ναι παλι τουτο! :frowning:
Εσυ ποιο guitar pro εχεις;Το κουλο ειναι οτι εγω εχω το 5! (Το τελευταιο δεν ειναι;)

Κατι μου λεει οτι δεν θα μπορεσω να αναγνωρισω το ταλεντο σου… :frowning:

Βγήκε το REDUX του Funny Games.Όπως και το original το έχει κάνει ο Micheal Haneke(έχει επίσης κάνει τα εξαιρετικά Cashe και “Η Δασκάλα του Πιάνου”).Δεν περιμένω να είναι τόσο ακραίο όπως η πρώτη ταινία,αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλό.Να πάτε να το δείτε.

Παω να φαω χορτοσουπα…

:?
το 5 εχω κι εγω:!: απαπα με εχουν σαμποταρει. Τι αναβαθμιση να κανεις, αφου το 5 νομιζω κι εγω ειναι το τελευταιο:-s

Το trolling σε chat είναι ότι πρέπει για να ξεσπάσει κανείς

Πως τελειωνει η ιστορια με την κοκκινοσκουφιτσα?Ηθελα να την πω στις ξαδερφουλες μου αλλα ξεχασα το τελος

Ο κακός ο λύκος τρώει την κοκκινοσκουφίτσα με το μεγάλο του στόμα και αυτή πεθαίνει. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

…και ζήσαν αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα.

:stuck_out_tongue:
εδιτ: φτου με πρόλαβε η φένια!!

Btw, γεια σου φένια!

Γεια σου Φενια ! :slight_smile:

Ευχαριστω πολυ.Παω να κλαψω τωρα για την κατακαημενη την κοκκινοσκουφιτσα.Στο διαολο να παει ο κακος ο λυκος ουτε ενα delivery δεν μπορει να κανει μια κοκκινοσκουφιτσα σε αυτη τη χωρα.

Γεια μας παιδιά! :smiley: