KWLOVISTA.
Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live… Θέλω να δω Sigur Ros live…
Εσυ ο αποπανω που λες για καποιους σιγκουρρους.
Ξεχασες κατι και ευθυνεσαι.Κατι για ενα SMS λεω.Ε.
Γαμώτο στραμπούληξα το πόδι μου σα βλάκας στο δρόμο πέφτοντας και ΠΟΝΑΕΙ.
και χαιρεσαι ρε κωλοφαρδε???
εμενα καθε φορα που παμε να παιξουμε τα ιδια μου κανει…και να πεις οτι ξερει καλο ταβλι.ασχετος ειναι!!!
απλα του καθονται παντα οι ζαριες που θελει…
μαλακία παίχτηκε.άλλαξε η ώρα.φέρτε τη πίσω.
Βαλτε τον κιθαριστα του Κιαμου στο επομενο G3.
ναι ρε γαμώτο… Μία ώρα λιγότερη Σαββατιάτικη έξοδος…
Τουλάχιστον, είμαστε μια ώρα πιο κοντά στο καλοκαίρι!
Και μια ωρα πιο κοντα στο ντερμπι!
Αυτη τη στιγμη,ειμαι εγω και το φορουμ!!κανεις αλλος!iS THERE ANYBODY OUT THERE??JUST NOD IF YOU CAN HEAR ME…
Μολις γυρισα σπιτι…βαριεμαι να κοιμηθω
Ψάχνω να βρω στον Αυστραλιανό τύπο, αν υπάρχει ρεπορτάζ για τον Έλληνα που φημολογείται ότι κάνει girl grilling. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω βρει τίποτα… Δεν πρόλαβα να ρωτήσω και τον coppernicus (που καταλάβαινε και ελληνικά αφού τους απαντούσε) ποιες εφημερίδες καλύπτουν το γεγονός
8.009 Ιρακινοί στρατιώτες και αστυνομικοί, 50.000-100.000 άμαχοι… (+ χ Αμερικανούς;)
Γιατί μου φαίνεται σα να κρατάει μια ζωή;
Και ακόμα κουβέντα για τέλος…
δεν θα τελειωσει ποτε…
εφτασα στον αριθμο του Θηριου ( the one for you and me)
αντι να κανω διπλωματικη για το μεταπτυχιακο, κατεβαζω αρχαια adventures/rpgs (βλεπε quest for glory, menzoberanzan κλπ)…θα στησω ενα παλιο pc με dos πανω για να παιξω αυτα τα αρχαια παιχνιδια, με τον χαλια ηχο/γραφικα για τα σημερινα δεδομενα αλλα με gameplay που στα σημερινα παιχνιδια δεν υπαρχει…αξεχαστα χρονια εκεινα…νιωθω τυχερος που τα προλαβα… DOS ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
οταν φτασω τα 666 ποστς δεν ξερω αν θα σινεχισω να ποσταρω αλλο
εξωγήινοοοοοοοοοοοος,τσου τσου τσου τσου τσου,οχι,εσύ είσαι εξωγήινοοοοοοοος γκαπ γκουπ νταπ ντααααααααπ γκρααααααγκ
Παω Πηλιο για 5 μερες !!! :vibrate: :bounce:
129 είναι πολλές νέοι??
νέο πολλ στην κεντρική