Ρε ευτυχώς στο νησό μου έχει αρκετούς ακόμα ε, και τρώμε κάτι ψάρια νγκάβλα!!! Αλλά φαντάζομαι δεν ξέρεις από πού είμαι :roll:
Ένιγουει, τι εννοείς; :-s
Ρε ευτυχώς στο νησό μου έχει αρκετούς ακόμα ε, και τρώμε κάτι ψάρια νγκάβλα!!! Αλλά φαντάζομαι δεν ξέρεις από πού είμαι :roll:
Ένιγουει, τι εννοείς; :-s
Κόκκινα σπαρόνια γαμω!
Πάει και η μέρα σήμερα…Πολύ μονοτονία ρε γμτ…
Σε λίγες ώρες αναχωρώ για το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την όμορφη του Παρισίου!
Όταν επιστρέψω, θα έχετε μπόλικες φωτός, that’s a promise!
Take care!
Καλα να περασεις ρε!Αν και το τιμημα ειναι να χασεις τους Primordial,αξιζει το ταξιδακι
Next time Therion! For sure!
Thanx anyway…
Kαλο μνι?
Να πάρεις φανέλα Λαντρό (τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν για όποιον δεν τον ξέρει), να φοράς στον επόμενο αγώνα…
…που θα σε κάνω χωνί!
Καλό ταξίδι μαν
*πόλη ρε, με έφαγες:p
Θενκς γκάιζ!
Καλημέρα !! Μάγκες, μετα απο ένα χρόνο περιπου άκουσα - ξανα- εχθές, το τελευταίο Album των Cult Of Luna, και έχω πάθει sock!!
Παρακαλώ, ενημερώστε για παρόμοιες μπάντες.!
Kαλημέρα και σε σενα.Ακου Pelican.Mπορει να σ αρεσουν…
Βαριέμαι…πληττω…Αγγουρια καλαβρεζικα…Αν δεν αυτοκτονησω σημερα…δεχομαι γραμματα συμπαραστασης και πιστωτικές καρτες…
Εmoticon που κόβει τις φλέβες του…
παραμ παραμ,τσικι τσικι α α.και αχαμ αχαμ ταπα ταπα τουπα.
πάμε πάλι,παραμ παραμ τσικι τσικι α α.α τσικι τσικι α.αχαμ αχαμ,ταπα ταπα τουπα.νταπ ντουπα νταπ.ταπ τουπ ταπ,παραμ παραμ
που βρήκαν οι παρατάξεις τη διεύθυνση μου και μου ταχυδρόμησαν τα φυλλάδια τους? Της πόπης έχει να γίνει αύριο στη γραμματεία…
Εμένα ήξεραν και το τηλέφωνό μου…
Εν τω μεταξύ οι ασθενείς του γραφείου κατάφεραν να μου τη μεταδώσουν την ίωση που σέρνεται εδώ μέσα τόσες μέρες…Ζαλίζομαι και πονάει ο λαιμός μου…Και θέλω το κρεβάτι μου τώρα…
Σπέρνει ο δίσκος…
Κοίτα το αντίστοιχο τοπικ στις κυκλοφορίες… Έχει πολύ πράμα…
Σημερα το προγραμμα εχει ως εξης:
15:00-18:00 κρεβατι
18:00-19:15 κρεβατι
19:15-21:00 αν δε κοιμαμαι θα δω τον ολυμπιακο
21:00- +οο κρεβατι
Το σαπιζειν εστι φιλοσοφειν!!!
Ολες σου εστειλαν φυλλαδια?
ειμαι αδιορθωτη
εβαλα μερεντα πανω σε κεικ.
εγω εχω βαλει σε σοκολατουχα δημητριακα μιλκο αντι για γαλα