γκέη.
μη γράφεις με άλλα χρώματα ρε καραγκιώζη.κάνε παράπονα αν θες για την παρατήρηση και το ύφος μου.
μετά από χρόνια θα με καταλάβεις
Τα σπάει ρε!
Πονάει το κεφάλι μου αλλά θα κάτσω να δω Heroes!κάποιος να με ξεκολλήσει…:-s
να σου στειλω γυμνη φωτογραφια γνωστου χρηστη?:-s
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!όχι!!
φυσικα τα σπαει η μερεντα πανω στο κεικ ρε. ΡΗΣΠΕΕΕΕΕΚΤ.
Αυτο που δοκιμασαμε πιο προσφατα με την κολλητη μου ηταν τηγανητες πατατες με μερεντα. Μα το Δια, ηταν απιστευτο… απλα απιστευτο. Φοβερο. Try it:D
Τηγανιτές πατάτες με μερέντα…χμ…βασικά τρώω ruffles με σοκολάτα, οπότε παίζει και να μου αρέσει!
Θα το δοκιμάσω!!! Ευχαριστώ!!!
+10000…Πατατακια ριγανη με μερεντα… απιθανο.
Πατατες τηγανιτες με παγωτο καιμακι επισης ειναι ωραιο και φυσικα πεπονι με φετα! Δεν τρωω καθημερινα αλλα τα παραδεχομαι 8)
Με τιμα.
Ειμαι πανεπιστημων εγω.
χαχαχαχα, με ριγανη ηταν εκεινες οι πατατες που λεω:p
τα αλλα που εχεις πει δεν τα εχω ξαναδοκιμασει :? εχω δει σταφυλι με φετα, ο,τι να ναι:p
ποναει ο ομως μου,επειδη εκανα κατι καρφια στο πινκ πονγκ εχτες στο σχολιο
επισης λιγο πιο κατο απτον ωμο με ποναει το νευρο
στο αριστερο χερι χτυπησα σημερα στο μπασκετ και με ποναει το κοκκαλο…
δεν είναι δικαιολογία αυτή όμως να μην πας πρώτη δημοτικού…
BAΛΤΕ ΤΗΛΕΦΩΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!
Μαριάννα rulez! Οποτε την πετυχαίνω κάθομαι με τις ώρες και τη βλέπω
πηγα να χαιρετησω την γιαγια μου πριν φυγω για το φροντιστηριο και μου ειπε λογω των μακριων μαλλιων και της αξυρισιας να παω να κουρευτω και να ξυριστω γιατι μοιαζω με χιππη… μιλαμε εμεινα μακακας
συμφωνω με τον μανο χθες ειχε τον μεγα Παλμο
Εσένα δεν σου κάνει καλό ο αθλητισμός…¶ρχισε να ναρκωτικά καλύτερα…
Σημερα μιλαγα με εναν ταξιτζη και λεγαμε για τους Εβραιους και του λεω γενικα για αυτους,τα θετικα τους και μετα τα αρνητικα τους σαν λαος και οταν τελειωνω γυριζει και μου κανει
‘‘Εγω δηλαδη που ειμαι Εβραιος εχω ολα αυτα τα αρνητικα που μου πες???’’ sign-:oops: sign-:oops: sign-:oops:
Τελικα τα ειχε?
Δλδ σου εδωσε λιγοτερα ρεστα ας πουμε?
Προσπάθησε να σου πουλήσει τίποτα;
αυτός οδηγούσε το ταξί του ή εσύ?