Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Δυστυχως σοβαρολογω. Νταξει, δεν ειναι και τοοοσο σοβαρο, αλλα ξαφνικα με ενα πραγμα που προεκυψε αρχισα να βλεπω σκατα τα παντα. Το πιο σπαστικο ειναι οτι αυτο το πραγμα παιζει να ειναι πιο ηλιθιο και απτον γιουτζιν απτο smackdown!

Ο γιουτζίν ήταν στο raw…:stuck_out_tongue:

Ρε μαλακα δεν ειχα γελασει καθολου σημερα :lol:

σκεφτεσαι να γινεις emo???αυτοι εχουν συνηθως τασεις προς ομαδικη αυτοκτονια:lol:

Όταν έχω άσχημες σκέψεις,πάει να πει πως είναι καιρός για φαί.Δοκιμασμένο !

Ah, θα προκοψω:roll: :stuck_out_tongue:

Raistlin +1… το φαι εχει τεραστια δυναμη.

Αρκεί να μην πιάσεις καμιά κούτα με παγωτά,εκεί χάθηκες.

συμφωνω σημερα εχω φαει σαν ζωο…:stuck_out_tongue:

Αμα εχεις φαει ενα αρνι και εχεις τασεις προς εμετο απτην καταθλιψη?

Το να τρως ένα ολόκληρο αρνί και να έχεις τάσεις προς εμετο,κάτι άλλο μου θυμίζει,όχι κατάθλιψη…η κοιλιά σου έχει αλλάξει καθόλου τον τελευταίο καιρό ? :roll:

Λέμε και καμιά βλακεία έτσι ? #-o

ρε γαμοτο αμα μου χε πει ο ροκ οτι θα νοιγε τετοιο τοπικ θα το οργανωναμε καλυτερα

παναγια μ, αν ενωσουν οι 2 τις δυναμεις τους θα ριξουν το σαιτ

[SIZE=“3”]Meteor Crater is a meteorite impact crater located approximately 58 miles (93 km) east of Flagstaff, near Winslow in the northern Arizona desert of the United States. The site was formerly known as the Canyon Diablo Crater, and scientists generally refer to it as Barringer Crater in honor of Daniel Barringer who was first to suggest that it was produced by meteorite impact.
Meteor Crater lies at an elevation of [U]about 1740 m (5709 ft) above sea level. It is about 1,200 m (4,000 ft) in diameter, some 170 m deep (570 ft), and is surrounded by a rim that rises 45 m (150 ft) above the surrounding plains. The center of the crater is filled with 210-240 m (700-800 ft) of rubble lying above crater bedrock.[/SIZE][/U]

http://en.wikipedia.org/wiki/Meteor_Crater:stuck_out_tongue:

ιδανικο για το παπαρι του βεντερ

βεντερ με αγαπη και φιλικα,αυτο που ρτοιμαζεσαι τολκι να πεις μην το πεις παραειναι κακια δεν ειναι τοσο μεγαλος ο κωλος μου:p

ο λαός του rocking έφτασε κι εκεί

κείθε με τον κρατήρα

μονο στα ονειρα μπρω να σε αγγιζωωωωωωωωωωωω

Πρώτη ανάσταση φέτος χωρίς πυρομαχίκά. Ξενέρα… :thumbdown:

βασικα δεν βαριεμαι…δεν θα πω οτι μου κατεβει…

λοιπον φιλαρακι…δεν ξερω για ποιο λογο εχεις ψυχραθει απεναντι μου…μαλλον υποψιαζομαι γιατι…οκ δεν ειμουν συνεπης σε μια υποχρεωση…οκ γαιδουρια μου…αλλα οκ…επρεπε να μου το θυμισεις…δεν νομιζω πως αυτο που εκανα ειναι πουστια οπως εμαθα πως λες…με τιποτα…ξερεις ποσο σε εκτιμω και σε αγαπαω…εχουμε περασει πολυ ωραια μαζι και ξερεις οτι παντα σε σκεφτομουνα και βρισκομασταν συχνα…τον τελευταιο καιρο οκ δεν σε πολυενοχλουσα διοτι ηξερα οτι δεν μπορουσες να βγαινεις οσο πριν…δεν σε ξεχασα ομως…δεν ξερω τι εχει παιχτει πραγματικα αλλα πρεπει οποσδηποτε-δεν ξερω με ποιον τροπο-να λυθει η οποια παρεξηγηση αναμεσα μας…εισαι ξεχωριστο ατομο και με πειραζει…τις 2 τελευταιες μερες καθομαι σε αναμενα καρβουν και αισθανομαι ασχημα…δεν θελω να χαλασουν οι σχεσεις μας…αν ηταν καποιο αλλο ατομο θα το εγραφα στα αρχιδια μου…με σενα ομως δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις μου με κανενα τροπο γιατι εισαι τυπαρα και Ανθρωπος…

σορυ ρε αλλα αυτα τα πραμματα καπου ηθελα να τα πω να τα μοιραστω διοτι θα εσκαγα…δεν μου αρεσει να χανω πραγματικους φιλους(εστω και αν τους ξερω λιγο διαστημα σχετικα) και η κατασταση που επικρατει με κανει να αιθανομαι ασχημα…σορυ για το χωρο αλλα καπου ηθελα να απευθυνθω…να αισθανομαι οτι καποιος μπορει να ακουσει αυτα που εχω να πω…