Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

επειδη εχω και τα 2, σου λεω οτι το μισιγκαν το εδωσα για την πλακα κυριολεκτικα και το πηρα. Για το κεμπριτζ δεν σκιστηκα και στο διαβασμα, αλλα ηταν φορες που εκλεινα και 2ωρο πανω απο φυλλαδια με τεστ. Υπομονη, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο διαβασμα, φαντασου εγω με ελαχιστο το πηρα με C, αυτοπεποιθηση να υπαρχει:!:

Για τις απολιτιστες περιοχες θα εχουν αλλες εξετασεις,του τυπου I am,you are,oug.

I am,You am είναι ρε άσχετε !

he she it ams???

he she it as

γινεται αναδιπλασιασμος και ααιρειτε το μ>??

όχι,απλά έτσι είναι…

εκ του αιωρειται?

οχι απο το ααεριζεταιγελασαμε παλι με την μαλακια μου

Χοχο, same here! Το σάββατο δίνω προφορικά. Θα σκάσω με μπλουζάκι " I Λαβ ΝΥ":!:

κεημπριτζ=αγγλια

Και μίσιγκαν=αμερική

ναι αλλα οχι νεα υορκη

δεν ξερω αμα το χει παρατηρησει κανεις αλλα ο χρηστης ανχολι μαρτυρ ειναι παντα μα παντα τελευταιοςανναρωτιομουν δεν υπαρχει κανενα αλλο νικνεημ που να περιλαμβανει γραμματα η συνδυασμους που να μπορουν να αλλαξουν τη θεση του προαναφερθεντος νικνεημ

Εκτος αν φτιαξεις ενα ιδιο νικναμε και να βαλεις στο τελος καναν αριθμο

Ο Jim τον εχει :stuck_out_tongue:

αθεσαι και περιμενεις κατι και δεν ερχαιτε και μολις καταφερνεις και βρησκεις κατι παραπλισιο του ερχαιτε αυτο που θες και τοτε τι κανεις??μενεις με το υποκατασττο που ρθε πρψτο η πας κατευθειαν στο αυθεντικο ξεχνονταςτο υποκαταστατο

ουτε σημερα πηρα εισητηριο για μανου με βλεπω να μην πηγαινω

Τι ψυχή έχουν 25 γιούργια ειδικά αν σ’ αρέσει κάποιος έστω και λίγο ?

μα ρεσει παρα πολυ βασικα το θεμα δεν ειναι τα λεφτα ειναι οτι βαριεμαι να πηγαινω να το παρω…

Στη Μαλακάσα δε θα βαριέσαι να πάς?

==========================

Βίντεο από το Παρίσι. Δείτε διάλογο μου με κοπέλα πίσω από τα γκισέ:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=jtaqk-FiY_U