βαριέμαι γαμώτο…
H Rangel σερνει καραβι :lol:
ωχχχχ…αν ειναι η witch πρωτη απ’ ολες…καταλαβα… :roll: :roll:
μάλλον στον κυρ μπαμπη για πατσά σκορδοστούπι μας κόβω…
αφου θα μας στειλει αδιάβαστους με κανα τοστ καμμένο και αβγο βραστο…ΛΟΛ.
[size=2]1-0 για το scarsick, 2-0 για το οτι την ειπα γραφική, 3-0 για τον johan που ειναι σα χίππης. αυτο μάλλον το κόβω για γκολ από την σέντρα. 4-0. ΛΟΛ[/size]
H Rangel σερνει καραβι :lol:[/quote]
η βερα λάμπρου είναι; ΛΟΛ :lol: :lol: :lol:
H Rangel σερνει καραβι :lol:[/quote]
η βερα λάμπρου είναι; ΛΟΛ :lol: :lol: :lol:[/quote]
:-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s
ΛΟΛ.
“ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ” έγραψαν κάτι αναρχικοί σε ενα τοιχο τις προάλλες…
ο οποίος εχει αποφυλακιστει εδω και τέσσερα χρονια… :lol: :lol: :lol:
μου το παν πριν λίγο…ΛΟΟΟΛ…
Teaser:
Την επόμενη εβδομάδα, και πιθανότατα στις αρχές της, μία καλή ανακοίνωση - έκπληξη από το Rocking.gr. Κάτι καλό μας περιμένει… 8)
Ουδέν σχόλιο…Μήπως ξαναφυλακίστικε;
Μηπως οι δηθεν αναρχικοι δεν ξερουν τι τους γινεται και απλα το παιζουν για να νομιζουν οτι κατι κανουν στη κοινωνια?
Καλημερα!
ωχχχχ…αν ειναι η witch πρωτη απ’ ολες…καταλαβα… :roll: :roll:
μάλλον στον κυρ μπαμπη για πατσά σκορδοστούπι μας κόβω…
αφου θα μας στειλει αδιάβαστους με κανα τοστ καμμένο και αβγο βραστο…ΛΟΛ.
[size=2]1-0 για το scarsick, 2-0 για το οτι την ειπα γραφική, 3-0 για τον johan που ειναι σα χίππης. αυτο μάλλον το κόβω για γκολ από την σέντρα. 4-0. ΛΟΛ[/size][/quote]
4-0 ??? θα κάνω την ανατροπή και θα σε τσακίσω εντός ολίγον ημερών… χαχαχαχαχαχαχαχα :twisted: :twisted: :twisted:
Μηπως οι δηθεν αναρχικοι δεν ξερουν τι τους γινεται και απλα το παιζουν για να νομιζουν οτι κατι κανουν στη κοινωνια? [/quote]
Γιατί το λες αυτό…επειδή αντί να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό αυτοί οι δήθεν ασχολούνται με το εκκλησάκι…
bluezlick αν δεν εχεις δει την ταινια Cars (ειναι κινουμενα σχεδια…) να το δεις… Ειναι ενας χαρακτιρας που σου παει γαντι!.. :lol:
ναι ε?
γιατι μου παει γαντι?
Να το πω, να το πω;
Χιπι-boy δες την και θα καταλαβεις…
πες το Cozy,πες το 8)
Πες πες.
Ειμαστε κουτσομποληδες κ θα μας φαει η περιεργεια.
Να το πω, να το πω; :D[/quote]
χμμ…μα…τι να ειναι άραγε… :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
Να το πω, να το πω; :D[/quote]
χμμ…μα…τι να ειναι άραγε… :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#[/quote]
Παιδιά, μην ανησυχείτε! Τι ρουφιάνος είμαι εγώ? Πάω να μάθω και θα σας πω… 8) 8) 8)
Το πολύ σε 1,5 εβδομάδα θα σας έχω πει! :? :?