Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

βαριέμαι γαμώτο…

H Rangel σερνει καραβι :lol:

ωχχχχ…αν ειναι η witch πρωτη απ’ ολες…καταλαβα… :roll: :roll:

μάλλον στον κυρ μπαμπη για πατσά σκορδοστούπι μας κόβω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αφου θα μας στειλει αδιάβαστους με κανα τοστ καμμένο και αβγο βραστο…ΛΟΛ. :stuck_out_tongue:

[size=2]1-0 για το scarsick, 2-0 για το οτι την ειπα γραφική, 3-0 για τον johan που ειναι σα χίππης. αυτο μάλλον το κόβω για γκολ από την σέντρα. 4-0. ΛΟΛ[/size]

H Rangel σερνει καραβι :lol:[/quote]

η βερα λάμπρου είναι; ΛΟΛ :lol: :lol: :lol:

H Rangel σερνει καραβι :lol:[/quote]

η βερα λάμπρου είναι; ΛΟΛ :lol: :lol: :lol:[/quote]

:-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s

ΛΟΛ.

“ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ” έγραψαν κάτι αναρχικοί σε ενα τοιχο τις προάλλες…

ο οποίος εχει αποφυλακιστει εδω και τέσσερα χρονια… :lol: :lol: :lol:

μου το παν πριν λίγο…ΛΟΟΟΛ…

Teaser:
Την επόμενη εβδομάδα, και πιθανότατα στις αρχές της, μία καλή ανακοίνωση - έκπληξη από το Rocking.gr. Κάτι καλό μας περιμένει… 8)

:smiley: :smiley: :smiley: Ουδέν σχόλιο…Μήπως ξαναφυλακίστικε;

Μηπως οι δηθεν αναρχικοι δεν ξερουν τι τους γινεται και απλα το παιζουν για να νομιζουν οτι κατι κανουν στη κοινωνια? :wink:

Καλημερα! :smiley:

ωχχχχ…αν ειναι η witch πρωτη απ’ ολες…καταλαβα… :roll: :roll:

μάλλον στον κυρ μπαμπη για πατσά σκορδοστούπι μας κόβω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αφου θα μας στειλει αδιάβαστους με κανα τοστ καμμένο και αβγο βραστο…ΛΟΛ. :stuck_out_tongue:

[size=2]1-0 για το scarsick, 2-0 για το οτι την ειπα γραφική, 3-0 για τον johan που ειναι σα χίππης. αυτο μάλλον το κόβω για γκολ από την σέντρα. 4-0. ΛΟΛ[/size][/quote]

4-0 ??? θα κάνω την ανατροπή και θα σε τσακίσω εντός ολίγον ημερών… χαχαχαχαχαχαχαχα :twisted: :twisted: :twisted:

Μηπως οι δηθεν αναρχικοι δεν ξερουν τι τους γινεται και απλα το παιζουν για να νομιζουν οτι κατι κανουν στη κοινωνια? :wink:[/quote]

Γιατί το λες αυτό…επειδή αντί να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό αυτοί οι δήθεν ασχολούνται με το εκκλησάκι… :wink:

bluezlick αν δεν εχεις δει την ταινια Cars (ειναι κινουμενα σχεδια…) να το δεις… Ειναι ενας χαρακτιρας που σου παει γαντι!.. :lol:

ναι ε?

γιατι μου παει γαντι? :stuck_out_tongue:

Να το πω, να το πω; :smiley:

Χιπι-boy δες την και θα καταλαβεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πες το Cozy,πες το 8)

Πες πες.
Ειμαστε κουτσομποληδες κ θα μας φαει η περιεργεια.

Να το πω, να το πω; :D[/quote]

χμμ…μα…τι να ειναι άραγε… :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

Να το πω, να το πω; :D[/quote]

χμμ…μα…τι να ειναι άραγε… :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-- :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#[/quote]

Παιδιά, μην ανησυχείτε! Τι ρουφιάνος είμαι εγώ? Πάω να μάθω και θα σας πω… 8) 8) 8)

Το πολύ σε 1,5 εβδομάδα θα σας έχω πει! :? :? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: